Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Ya bu tarz şeyler neden benim başıma geliyor anlamıyorum ki nerde antin kuntin insan var beni buluyor.. Partnere kabul edildim dashboard bilgilerim gelmiyor desteğine yazıyorum. ''That's because you aren't fully accepted yet'' diyor. Neyin kafasını yaşıyor arkadaş çözemedim bizzat partnerde olduğuma dair resim yolladım adama yol alt bayiden mi başvurdun ilginç cart curt diyor bi kaç gün bekle diyor. Bekliyorum bana yine aynı yazıyı ''That's because you aren't fully accepted yet'' diyor.

Töbe yarabbi, kabul edilmediysem ayarlarda neden senin ismin yazıyo o zaman, dashboarda nasıl google accountu ile girebiliyorum? Ben kabul edilmediysem bu izlenmelerden kazandığım, analyticime yansıyan param nereye gidiyor? Yok arkadaş ya yok kafayı yedirtecekler bana

Dashboard giriş bilgileri gelmediğine emin misin dikkatli kontrol ettin mi mailleri.

Sitenin dashboardde sadece ilk üyeliği açtığım kanalımın kazanç kısmı approved ve yüzde 60 halde görünüyor diğer 9 tanesinde bi belirti yok nedendir acaba?

benimde o şekil kanalın biri onaylı yazıyor diğerinde yazmıyor ama ayarlarda partnerde oldugum görünüyor. sıkıntı çıkar mı ki? hem kazançta yansıyor

Varmı ödeme alan bu networkten ? Dizi için kullanılabilir mi ?

[MENTION=864]cemil2006[/MENTION] hocam kesinti yüzde 40 mı ben mi yanlış anladım.bu yüzde 60 olayini anlamadım.açıklarsanız sevinirim

Destek kısmında bir vatandaş aşağıdaki 5 soruyu sormuş

1) Do we get paid for copyrighted material?
2) Do we get paid for terminated channels?
3) Do we get banned from Freedom, if we get any copyright strike?
4) Has anybody get paid by Freedom yet?
5) If anybody get paid, did you get it on time?

1) Telifli videodan para alırmıyım?
2)Kapatılan kanal için ödeme alırmıyım?
3) Telif yersek, partnerden atılır mıyız?
4) Freedom dan ödeme alan var mı?
5) Eğer ödeme alan varsa, zamanında ödeme yapıldı mı?

Admin cevap vermiş:

1. Nope.
2. Nope.
3. Nope.
4. Of course.
5. What does this question even mean?
Everybody gets paid at the end of the month. It depends on PayPal when you receive it.

1)Hayır
2)Hayır
3)Hayır
4)Evet
5)Buna iki admin birden cevap vermiş. Birinci nasıl bu soru bu demiş. Diğer adminde herkes ay sonuna kadar parasını alıyor demiş.

Ödemeler Konusunda ise %60 partner sahibi alacak yanı kanalın sahibi.Bu oran ilk mesajda detayları yazdım.

%40 ise:
bunun %40'ın%15 yani 6 sı refli kişiden uye olduysanız
Diğer geri kalanı eşit şekilde network ve freedom'a kalıyormuş.

Refsiz linkten üye olduysanız:
Kalan %40 eşit şekilde network ve freedoma gidiyor.

Network nedir halen anlamış değilim. %60 puan kazanıp artırabiliceğini söylemiştim.

Tavsiye kısmım: Benim refle abone olursanız size bir şey kaybettirmez.
Sonrasında ise boş bir kanalla partnere katılın ve diğer kanallarınızı kendi ref kaydettirin.%6 fena bir rakam değil. Hem bu sayede ana hesabınıza bir şey olmaz, çünkü o hesabaa fazla asılmayın, youtube felan banlarsa sorun çıkmasın.

Sorusu olan bu konuya yazsın ki herkes faydalansın. Pm konuşmak yerine burda herkes faydalansın.

Bol kazançlar.

çok teşekkürler hocam aklımda kalanlar ise

2 telifte bile olsak atmayacaklar dimi buradan bunu çıkarabilirmiyiz bu çok önemli creative 1 telifte şutladı birde paranın üstüne yattı enazından %60 olsun ama telifte derdimiz olmasın
sende ref olup birde baska kanalımızı ref yaparsak 2 tane %6 kazanırmıyız, sadece reften üye olan %6 kazanıyor o ilginçmiş
refinden üye olanları görebiliyormusun dashboardta

çok teşekkürler hocam aklımda kalanlar ise

2 telifte bile olsak atmayacaklar dimi buradan bunu çıkarabilirmiyiz bu çok önemli creative 1 telifte şutladı birde paranın üstüne yattı enazından %60 olsun ama telifte derdimiz olmasın
sende ref olup birde baska kanalımızı ref yaparsak 2 tane %6 kazanırmıyız ?
refinden üye olanları görebiliyormusun dashboardta

1. Refimden üye olanlar isim olarak gözüküyor.
2. Siz reften üye olursanız sizden bir kayıp olmuyor.
3. Önce boş bir kanalla başvurun, o kanala kapattıracak video felan yüklemeyin.
4. Dashboardn ref linkinizi aaçın ve başka kanalları o ref linki ile abone edin.
Bu sayede kazancınız %6 artar.

Ayrıca reften üye olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Baya bir kişi olmuş.Allah kimseyi pişman ettirmesin. Bol kaznçlar. Aklınızda soru olursa konuya yazın, elimden geldiği kadar yardımcı olayım.

3 kanalım şuan buraya bağlı. %40 kesinti yapıyorlar nerdeyse yarı yarıya öderler herhalde parayı ama yine de kanalları çıkarıp başka bir yere bağlamayı düşünüyorum. youtube işine başladığımız ilk ay hüsranla sonuçlanmasın

Sitenin dashboardde sadece ilk üyeliği açtığım kanalımın kazanç kısmı approved ve yüzde 60 halde görünüyor diğer 9 tanesinde bi belirti yok nedendir acaba?
[MENTION=864]cemil2006[/MENTION] yukardaki soruya bi cevap alamadık.

2 kanalım var günlük 500 tık alıyo yelif yok alınırmı acaba

[MENTION=864]cemil2006[/MENTION] yukardaki soruya bi cevap alamadık.

Diğer kanalları add channel olark mı ekledın, yoksa herbirine ayrı ayrı mı başvurdun?

---------- Mesaj saat 19:13:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:12:46 civarında gönderildi. ----------

2 kanalım var günlük 500 tık alıyo yelif yok alınırmı acaba

alırlar.

[MENTION=864]cemil2006[/MENTION] add channel olarak ekledim hepsi kabul edildi ama revenue bölümünde approved yazmıyor. İlk kanalımda ise sorun yok

arkadaşlar bende geçtim bu partnere ama halen yansımadı izlemeer dashboardda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri