D
daralll
Guest
dashboard bilgisi maille gelmedi mi?
mailde ne yazıyor hocam.giriş bilgisi mi.gelen bilgilendirme maili yok.sadece video tanıtımlarının olduğu mailler gelmiş tanıtım sekmesine.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dashboard bilgisi maille gelmedi mi?
bir kanal başvuruma sonuç olarak davetiye yollandığına dair mail geldi.girdim freedom a doashboradına baktım falan.sonra kanala bir de baktım davetiye kısmında davetiye yok.
başına gelen yada bu derdi ingilizceye dökecek olan var mı?![]()
dün kabul ettiler sevindim bugün attılar, acaba benimle dalga felan mı geçiyorlar ?
Başvuru yapmadan davet göndermişler sizce bunlar sağlam mı ödeme alırmıyız kanal daha yeni kabul ediyim mi arkadaşlar ne dersiniz
bir kanal başvuruma sonuç olarak davetiye yollandığına dair mail geldi.girdim freedom a doashboradına baktım falan.sonra kanala bir de baktım davetiye kısmında davetiye yok.
başına gelen yada bu derdi ingilizceye dökecek olan var mı?![]()
hocam benimde başvurdugum 1 kanala geldi 2 kanala gelmedi sorunu çözdünüz mü? birde başvurdugum kanal adsense ile ilişkilendirilmiş yani bu zaten böyle olacak değil mi?
davet maili geldiği halde davetiye gelmemişti ve mail attım....
1 saat sonra davetiyeyi yenilediler.
buraya mı hocam [email protected] mail attım 1 saat sonra yenilediler ancak "kontrol panelinde" gözükmüyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.