Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Mesela başka bi kanalımıda geçirmek istiyorum aynı paypal e-maili sorun olur mu?

bir kanal başvuruma sonuç olarak davetiye yollandığına dair mail geldi.girdim freedom a doashboradına baktım falan.sonra kanala bir de baktım davetiye kısmında davetiye yok.:(

başına gelen yada bu derdi ingilizceye dökecek olan var mı? :D

bir kanal başvuruma sonuç olarak davetiye yollandığına dair mail geldi.girdim freedom a doashboradına baktım falan.sonra kanala bir de baktım davetiye kısmında davetiye yok.:(

Dear X
You are say to me "send to you notice about invitation in the mail"
But i dont see invitation in my dashbord.
Please help me.

Bu network beni yolunacak tavuk sandı heralde, adamlar ayın 8 inde attılar şimdi yine davet yollamışlar, gülermisin ağlarmısın...

Başvuru yapmadan davet göndermişler sizce bunlar sağlam mı ödeme alırmıyız kanal daha yeni kabul ediyim mi arkadaşlar ne dersiniz

Başvuru yapmadan davet göndermişler sizce bunlar sağlam mı ödeme alırmıyız kanal daha yeni kabul ediyim mi arkadaşlar ne dersiniz

Hocam herkese gönderiyolar veya her kanalı alıyor özel bi davet degil :D Parntnere illa geçicekseniz quizgroup ve zoomin e başvurun önce.

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

hocam benimde başvurdugum 1 kanala geldi 2 kanala gelmedi sorunu çözdünüz mü? birde başvurdugum kanal adsense ile ilişkilendirilmiş yani bu zaten böyle olacak değil mi?

hocam benimde başvurdugum 1 kanala geldi 2 kanala gelmedi sorunu çözdünüz mü? birde başvurdugum kanal adsense ile ilişkilendirilmiş yani bu zaten böyle olacak değil mi?

davet maili geldiği halde davetiye gelmemişti ve mail attım....
1 saat sonra davetiyeyi yenilediler.

Yeni bir kanal açıp denesemmi beyler partneri kazancını alan varmı hizmet ne durumdA şuan...

hayret iki gun gectigi halde cizgi kanalini atmamis

İkinci ayın sonunda öderiz diyor yav. Napıyorlar faize mi yatırıyorlar nedir.

Benide partnerden attıktan 4 gün sonra tekrar attıkları kanala davet yolladılar, kendilerine mesaj attım madem tekrar yollayacaktınız neden attınız, öncesinde kazandığım parama ne olacak dedim. Bana verilen cevap; Freedom networke katılma zorunluluğunuz yoktur isterseniz teklifi reddedebilirsiniz.. Bundan önce kazandığınız paralarda ödenecek yazmış.. Bakalım ayın 30 u na bişi kalmadı

Kesinleşen kazançlar dashboardda gözükmeye başladı.Birde ödemeyi sorunsuz aldık mı yeter.

Evet kesinleşenler görünüyor ama o kesinti biraz üzüyor
kazanç 83 dolar kesinleşen 49
neyse şükür diyelim.

bende 2 ihtarlı kanal halen duruyor atmadılar ve çalıştığım tüm kanallar çizgi film

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri