Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
$173.33 USD Bunu ne zaman alıcaz beyler?
Hocam Şu Konuya Bi El Atmalısın Bence Dashboardda Yeni Güncellemeler Var Yeni Gelen Bişiler var.alacan tarih yanında yazar.
Hocam Şu Konuya Bi El Atmalısın Bence Dashboardda Yeni Güncellemeler Var Yeni Gelen Bişiler var.
%110 Kazanmak İçin Bazı Adımlar Var Adamlarla Konuşup Görüşebilirmisin FP Sistemi Gelmiş Mesela Ne Anlama Geliyor Bu FP ler bende 290 FP vr 1700 vardı bişiler yaptım galiba mayıs ayını %110 Yaptım 290 a düştü
Sanırım FP ''Freedom Points'' Anlamına Geliyo Bi Nevi Puan Gibi Bişey Yandaki Freedom Pointse Tıklayıp İstediğin Ayı %110 Yapabiliyorsun Galiba
Ben Mayıs ve Haziranı Yaptım 110 FP Veriyorsun Galiba Ben Böyle Anladım İnş. Doğru Anlamışımdır..
Başvuru yaptım, dün gece 22:00 gibi fakat şuana kadar onaylanmış değil. Ne zaman onaylanır?
Benim Bi Kanalımda 1 Topluluk var Hala Atılmadım 456 Dolar Alacagım Var Ama Bazı Kanallarım ''null' Şeklinde ve Bunlarında Yanında Para Var Acaba Böyle Kanalların Ödemesi Yapılırmı ?Tek telif de atıldım.
Benim Bi Kanalımda 1 Topluluk var Hala Atılmadım 456 Dolar Alacagım Var Ama Bazı Kanallarım ''null' Şeklinde ve Bunlarında Yanında Para Var Acaba Böyle Kanalların Ödemesi Yapılırmı ?
Ben Şu Kanaatteyim Orada Yazılan Paraları Alırız Mesela 456 Dolar var hepsini Alırım Diye Düşünüyorum Çünkü Bazı Kanalların Parası Yanında Görünmüyor Yani Null Seklinde Ama Bazılarının Yanında Para Yok
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] Hocam Sen Ne Diyosun Ödemeyi Alırmıyım Bugün 10-15 Kanal Daha Davet Ettim...
Bende Bu Kanaatteyim İnş. Umduğumuz Gibi OlurYaninda para yazmayan kanallarin odemesini yapmazlar yuksek ihtimalle. Null olupta para gorunenler partnerden atilmis kanallardir saniyorum, onlarin odemesini alirsiniz.
Arkadaşlar, başvuru şimdi onaylandı fakat nasıl kabul edeceğimi bilmiyorum. Sözde "Kontrol Paneli"nden onaylıyormuşuz ama herhangi bir mesaj, ileti ve ya davet gelmedi. Nasıl kabul edeceğim acaba?
kazançlar bölümü kayboldu beyler aynı durumu yaşayan?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.