Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Toplam kazançtan %40, 275$ kesinti yapmışlar yuh diyorum :mad: başka birşey demiyorum adsense'nin gözünü seviyim.

yok atılmamıstım ya kanal toplu kıyıma ugradı spamdan kapandı yazıyordu

alacan tarih yanında yazar.
Hocam Şu Konuya Bi El Atmalısın Bence Dashboardda Yeni Güncellemeler Var Yeni Gelen Bişiler var.

%110 Kazanmak İçin Bazı Adımlar Var Adamlarla Konuşup Görüşebilirmisin FP Sistemi Gelmiş Mesela Ne Anlama Geliyor Bu FP ler bende 290 FP vr 1700 vardı bişiler yaptım galiba mayıs ayını %110 Yaptım 290 a düştü

Sanırım FP ''Freedom Points'' Anlamına Geliyo Bi Nevi Puan Gibi Bişey Yandaki Freedom Pointse Tıklayıp İstediğin Ayı %110 Yapabiliyorsun Galiba

Ben Mayıs ve Haziranı Yaptım 110 FP Veriyorsun Galiba Ben Böyle Anladım İnş. Doğru Anlamışımdır..

Hocam Şu Konuya Bi El Atmalısın Bence Dashboardda Yeni Güncellemeler Var Yeni Gelen Bişiler var.

%110 Kazanmak İçin Bazı Adımlar Var Adamlarla Konuşup Görüşebilirmisin FP Sistemi Gelmiş Mesela Ne Anlama Geliyor Bu FP ler bende 290 FP vr 1700 vardı bişiler yaptım galiba mayıs ayını %110 Yaptım 290 a düştü

Sanırım FP ''Freedom Points'' Anlamına Geliyo Bi Nevi Puan Gibi Bişey Yandaki Freedom Pointse Tıklayıp İstediğin Ayı %110 Yapabiliyorsun Galiba

Ben Mayıs ve Haziranı Yaptım 110 FP Veriyorsun Galiba Ben Böyle Anladım İnş. Doğru Anlamışımdır..

Dogru anlamissin. O ay %60 yerine %110 odeme aliyorsun. Yani kazandiginin kesintisiz %10 fazlasini veriyorlar.

Başvuru yaptım, dün gece 22:00 gibi fakat şuana kadar onaylanmış değil. Ne zaman onaylanır?

Arkadaslar adsenseden cikip partner kullanmak istiyorum hangi partneri tavsiye edersiniz ve parayi yatiriyorlarmi adsenseden artisi nedir eksisi nedir tesekkur ederim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek telif de atıldım.
Benim Bi Kanalımda 1 Topluluk var Hala Atılmadım 456 Dolar Alacagım Var Ama Bazı Kanallarım ''null' Şeklinde ve Bunlarında Yanında Para Var Acaba Böyle Kanalların Ödemesi Yapılırmı ?

Ben Şu Kanaatteyim Orada Yazılan Paraları Alırız Mesela 456 Dolar var hepsini Alırım Diye Düşünüyorum Çünkü Bazı Kanalların Parası Yanında Görünmüyor Yani Null Seklinde Ama Bazılarının Yanında Para Yok
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] Hocam Sen Ne Diyosun Ödemeyi Alırmıyım Bugün 10-15 Kanal Daha Davet Ettim...

Benim Bi Kanalımda 1 Topluluk var Hala Atılmadım 456 Dolar Alacagım Var Ama Bazı Kanallarım ''null' Şeklinde ve Bunlarında Yanında Para Var Acaba Böyle Kanalların Ödemesi Yapılırmı ?

Ben Şu Kanaatteyim Orada Yazılan Paraları Alırız Mesela 456 Dolar var hepsini Alırım Diye Düşünüyorum Çünkü Bazı Kanalların Parası Yanında Görünmüyor Yani Null Seklinde Ama Bazılarının Yanında Para Yok
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] Hocam Sen Ne Diyosun Ödemeyi Alırmıyım Bugün 10-15 Kanal Daha Davet Ettim...

Yaninda para yazmayan kanallarin odemesini yapmazlar yuksek ihtimalle. Null olupta para gorunenler partnerden atilmis kanallardir saniyorum, onlarin odemesini alirsiniz.

Yaninda para yazmayan kanallarin odemesini yapmazlar yuksek ihtimalle. Null olupta para gorunenler partnerden atilmis kanallardir saniyorum, onlarin odemesini alirsiniz.
Bende Bu Kanaatteyim İnş. Umduğumuz Gibi Olur :) Teşekkürler.

Arkadaşlar, başvuru şimdi onaylandı fakat nasıl kabul edeceğimi bilmiyorum. Sözde "Kontrol Paneli"nden onaylıyormuşuz ama herhangi bir mesaj, ileti ve ya davet gelmedi. Nasıl kabul edeceğim acaba?

Arkadaşlar, başvuru şimdi onaylandı fakat nasıl kabul edeceğimi bilmiyorum. Sözde "Kontrol Paneli"nden onaylıyormuşuz ama herhangi bir mesaj, ileti ve ya davet gelmedi. Nasıl kabul edeceğim acaba?

youtube/dashboard gireceksin partner davetiyesi gelir daha fazla bilgiye tıklayıp kabul ediceksin.

kazançlar bölümü kayboldu beyler aynı durumu yaşayan?

31inde ödeme yapıalcakmış.ne bi gün geç ne 1 gün erken tam gününde yapıyorlarmış sanırım yorumalr öyle.inşallah yatırırlar bi miktar var bakalım bekliyoruz

Arkadaşlar istatistiklere göre atıyorum ortalama 1k gösterime ne kadar veriyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri