Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Bi rkanalimi baglamak istiyorum ama su kisma takildim:

Buraya ne yaziyorsunuz?

Neden bizi seçiyorsunuz kendinizden bahsedin diyor. oraya:

i want to join your network yaz yeter.

Girdikten sonra paypal mailini dashboarddan eklemeyi unutmayın. Ödeme için sadece paypal adresini girmek yeterli

Bir tek forumlarında yazdıklar şu kısmı anlamadım.

If there is no recruiter (i.e. the channel comes to us directly) then:

Partner: $60
Network: $20
Freedom: $20

Arkadaşlar bu arada kayıt yaparken partner ve network seçiminde hangisini seçiyorsunuz?

Arkadaşlar bu arada kayıt yaparken partner ve network seçiminde hangisini seçiyorsunuz?

partneri seciyorsun, %60 veriyorlar. Geri kanal %40 nereye gittigini söylüyor.
%20 networka, %20 freedoma.

Onun anlami su oluyor. Partner dedigi sensin network dedigi freedoma bagli bi network varsa arada eger digeride kendileri. Bunlar ana bayi, bunlara bagli alt networklar var. Bide onlara bagli recruiterler. Eger arada recruiter yoksa dagilim o senin ustte gosterdigin sekilde oluyor. Eger direkt olarak onlara basvurursan %40 kendileri aliyorlar, eger alt bi bayilerinden basvurursanda %20 %20 bolusuyolar.

Yukarda 20 partnere 20 freedoma gidiyo yazıyo o ne oluyo ?

Ustte acikladim ya bunlara bagli networklar var. Onlardan biriyle katilirsan bunlarin agina %20 %20 bolusuyolar, eger direkt olarak bunlara katilirsan %40 kendileri aliyolar. Eger bi recruiter tarafindan katilirsan %17 %17 networkla freedom bolusuyor %6 da recruiter aliyor.

özelden bi soru sormuştum buraya da ekleyeyim. @cemil2006 teşekkürler.

bykd Nickli Üyeden Alıntı
iyi akşamlar bi sorum var.
şimdi her üyelik için bi username mi almamız gerekiyor form doldururken bir de kanal maili yerine mesela sık kullandığım bi maili versem 10 kanala birden bir sıkıntı olur mu?
cemil2006
valla youtube kanalıyın maili neyse ver onu, sonradan panelden add channels var yanı kanal ekle sonra digerlerini gir hocam. pm yerine konuya yazıında hocam herkes faydalansın

Bi kanal gonderdim kabul etmisler bakalim odeme yapacaklarmi :)) para odenene kadar gozden ciktim oderseler supriz olsun :)

öderler bence ama %40 ile adamlar calisiyorsun gibi birsey.

Ciddi çalışsınlar dakik ödeme yapsınlar yüzde 40 önemli değil.Alternatifler içinde yüzmüyoruz sonuçta,her network ün diğerine göre artısı eksisi oluyor deneyip görücez.

arkadaşlar video izlenimleri ve günlük kazançları nasıl görebiliyoruz ben de katıldım bu partnere ?

Bir de torrent davetiyesi olan varsa gönderebilir mi bana ?

Arkadaşlar freedom yonetim panelini iyi bilen biri açıklayabilirmi panelden bişey anlamadım birde 12 saat oldu hiçbir veri gözükmüyor.birde kanal ekleme bölümü var orası neye yarıyor tam olarak birkaç kanal ekledim ama ne olacak bakalım.

Arkadaşlar freedom yonetim panelini iyi bilen biri açıklayabilirmi panelden bişey anlamadım birde 12 saat oldu hiçbir veri gözükmüyor.birde kanal ekleme bölümü var orası neye yarıyor tam olarak birkaç kanal ekledim ama ne olacak bakalım.

Günlük kazançlarınız yotube analyticte gözukur. Aylık kazançlar dashboardda. Yeni katılanlar verileri görmesi bir kaç günü bulabilir. Adamlara sordum öyle cevap verdiler.

Ödeme alan var mı hiç arkadaşlar ?
Boş kanalı kabul ettiren var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri