Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
bende 2 ihtarlı kanal halen duruyor atmadılar ve çalıştığım tüm kanallar çizgi film

haber kanalım 2.telifi yedi.yemeden önce yada yedikten sonra atılmış:D
işin kötü tarafı atılsa anında adsenseye bağlanıyor.arada para kazanmalar gitse başımıza iş açılacak.

"kanalınız 1 ay felan önce açık olması yeterli."

yazılmış. bugün açtığım kanalla başvuramıyormuyum?

haber kanalım 2.telifi yedi.yemeden önce yada yedikten sonra atılmış:D
işin kötü tarafı atılsa anında adsenseye bağlanıyor.arada para kazanmalar gitse başımıza iş açılacak.

aynen geçen gün bi kanalıma girdim baktım atmışlar para kazanmasıda gitmiş ama iyiki adsense bağlamamıştım :)

"kanalınız 1 ay felan önce açık olması yeterli."

yazılmış. bugün açtığım kanalla başvuramıyormuyum?

sanırım bu network boş kanalı kabul ediyor ama kabul edildikten sonra kısa bir inceleme ile atılıyor. ama biraz içinde video olan kanalı tekrar atmıyorlar. telifli bir kanalım bir ayı geçmesine rağmen atmadılar. full film yüklemiştim.

sanırım bu network boş kanalı kabul ediyor ama kabul edildikten sonra kısa bir inceleme ile atılıyor. ama biraz içinde video olan kanalı tekrar atmıyorlar. telifli bir kanalım bir ayı geçmesine rağmen atmadılar. full film yüklemiştim.

dizi filme ödeme yapıyorlar mı hiç ödeme aldınız mı

Mart ayının ödemesi ne zaman yapılıyor?

Davul fırından gönderildi

Arkadaşlar bu partner firmasıyla dizi çalışan arkadaşlar ödemelerini aldılarmı acaba
3 kanalımıza davet gelmiş dizi kanalı olarak bunu kabul edip buradan devam etmeyi önerirmisiniz ?

250$ kesinlesti bakalim odemeyi alacakmiyim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baska bir kanalima telif geldi videolardan biri ikisi patladi.kanalima telif feldi freedom atti.videolar hepsi unlem cayir cayir izlenme geliyor suan. Telifli kanali alan partner veya ucretle telifi kaldiracak biri varsa iletisime gecsin lutfen

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

telifsiz kanalı atmışlar talk show diye galiba işin garibi para kazanması açık ama videolar para kazanmaya açılmıyor

bir kanalıma dün başvuru yaptım. fredom hesabımda analtik yansıyor ama yt hesabımın ödemeler kısmında partner gözükmüyor. awesomenesste gözüküyordu ağ yazan yerde bunda gözükmüyor acaba ben mi bağlayamadım.:confused:

bana davetiye gelmişti kabul ettim videolarda para kazanmayı açtım şimdi başka bir şey yapmama gerek var mı ilk kez parner ile çalışacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri