Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Bir kanalımda geçiş yaptım anında aldılar :D bakalım test edıcem...

Eeee bu partner ödemeleri kaçında yapıyor? Konudaki herkes ilk ödemesini alacak bu partnerden sanırım, var mı alan?

dashboardda owned şeklinde net olarak gösteriyor. paneli bir harika. ödemeyi yaparlar diye düşünüyorum. tek sıkıntı spamı görünce çıkarıyorlar ve yalan değilse birer birer kontrol ediyorlarmış kanalları. beni çıkardılar. fakat 50 dolar ödemem görünüyor. mayısın sonunda ödenecek diye yazıyor.

dashboardda owned şeklinde net olarak gösteriyor. paneli bir harika. ödemeyi yaparlar diye düşünüyorum. tek sıkıntı spamı görünce çıkarıyorlar ve yalan değilse birer birer kontrol ediyorlarmış kanalları. beni çıkardılar. fakat 50 dolar ödemem görünüyor. mayısın sonunda ödenecek diye yazıyor.

net spam mı yoksa vine haber gibi riski düşük olanları ayrı kefeye koyuyolar mı

net spam mı yoksa vine haber gibi riski düşük olanları ayrı kefeye koyuyolar mı

benim çizgifilmdi hocam yani net spam. logosuz haberleri atacaklarını sanmıyorum tabi göze batmadıkça. bir yandan da kullanıcıları her geçen gün artıyor. çok sık kontrol edemezler isteseler de. yüksek kazançları kontrol ederler anca.
edit : girişte kanalı kontrol ediyorlar yani adam öyle iddia ediyor.

girerken be free yazın direk girin bu da benden tüyo :D ya da george is very handsome diyin :D

geçen hafta talk show kanallarını ndısarı attılar ama ödeme ypacaklar galiba panelde öyle gözüküyor

benim çizgifilmdi hocam yani net spam. logosuz haberleri atacaklarını sanmıyorum tabi göze batmadıkça. bir yandan da kullanıcıları her geçen gün artıyor. çok sık kontrol edemezler isteseler de. yüksek kazançları kontrol ederler anca.
edit : girişte kanalı kontrol ediyorlar yani adam öyle iddia ediyor.
valla ödenecekse 2 ay sonrası dahi olsa buraya da yatırım yapılır..ama eski msjlarda hak sahibine ödencek falan yazıyordu karışık mevzu

girerken be free yazın direk girin bu da benden tüyo :D ya da george is very handsome diyin :D

geçen hafta talk show kanallarını ndısarı attılar ama ödeme ypacaklar galiba panelde öyle gözüküyor

ee be free yazdık bişicikler gelmedi bro :D diğer dediğini deneyemem prensibime aykırı :/

valla ödenecekse 2 ay sonrası dahi olsa buraya da yatırım yapılır..ama eski msjlarda hak sahibine ödencek falan yazıyordu karışık mevzu

ee be free yazdık bişicikler gelmedi bro :D diğer dediğini deneyemem prensibime aykırı :/

bayan acc ile başvuruyorsan ne diyeceksin başka merak etme senin kız olup olmadığını bilemez :D

ben karın çok güzel çocukların çok sevimli bile yazdım demek online mış 3 dk içinde davet geldi en hızlı daveti almış olabilirim :D

mobil hiti sayıyor mu gerçekten , deneyen var mı ?

ortalama 1k görüntüye kısa videolarla 2-3 tl almam mümkün mü ? adsensede 1k'ya ortalama 2,50 tl veriyor geçmem mantıklı olur mu sizce

edit : hitimin %90'ı mobil

bu arada panelde mart kazançları kesinleşmiş.

kesinleşeli çok oldu mart kazançları,mayısta ödeme beklemek kaldı sadece

ya ben dun uye oldum kazançlarda hareket yok ? aylıkmı oluyor kazançlar? adsensede bağlı duruyor yputube kanalınada baktım ? ama freedom mail atmış şifremi gondermiş.. yanı kazançlar felan ne zaman gorebiliyorum ? gunluk hatalık yada aylık mı oluyor?

panele aylık yansıyor,ay içinde analyticsten takip edeceksin

Bugün ayın 30 u arkadaşlar, ödeme alan oldu mu?

"Partner + Recruiter ve Recruiter only"

Seçeneği var hangisini seçmeliyiz?

ödemeler iki ayda bir oluyor arkadaşlar.dikkat edelim başvururken

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri