Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Yuhhh mart ayının kesinleşmiş olan kazancını bi dahaki ay mı alacağız şimdi yani, ben bu aya göre ayarlamıştım kendimi çok kötü oldu bu yav

diğer partnerde bu ayın kazancını öbür ayın sonu , burda ise öbürün öbürü :/

bu arada arkadaşlar bi ara dizi çizgi falan içerikleri atma sorunu vardı , şu an ne durumda? vine haber harici atıp da tutunan var mı ?

Ayin 1 i oldu 250$ odememi almadim alan varmi odemeyi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı adsense gibi fark göremedim.. videolar felan eşleşliyor dunya engeli :D anlamadım gitti.. ne farkı var partnerin ?
tek fark izlenme oranım nedense kanalın arttı, partner reklmı yapıyor ? onuda bilemiyorum. par ane getiriyor hiç göremiyorum...
aslında bir kanal vardı adsenseye bağlı kanal izlenme yansımıyordu adsenseye, bir ara sorunlar vardı hatırlarsınız. o kanalı baktım partnere attım . adamlar kabul ett. ama para geleek mı gelmeyecekmı? hiç bilmiyorum. anında kabul edılıyor kanallar partnere. partner kanadadamış, neyse boşa donmesın partnere girsin dedim...

Arkadaslar paralari dun odemeleri gerekiyordu bu partnerde awe gibi yapmasin :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı adsense gibi fark göremedim.. videolar felan eşleşliyor dunya engeli :D anlamadım gitti.. ne farkı var partnerin ?
tek fark izlenme oranım nedense kanalın arttı, partner reklmı yapıyor ? onuda bilemiyorum. par ane getiriyor hiç göremiyorum...
aslında bir kanal vardı adsenseye bağlı kanal izlenme yansımıyordu adsenseye, bir ara sorunlar vardı hatırlarsınız. o kanalı baktım partnere attım . adamlar kabul ett. ama para geleek mı gelmeyecekmı? hiç bilmiyorum. anında kabul edılıyor kanallar partnere. partner kanadadamış, neyse boşa donmesın partnere girsin dedim...
ünlem de var mı?

Artık hiçbir partner dünya engeli yada eşleşen geçmede kullanılmıyor zaten bunlara özel bir durum değil,sadece ünlem saçmalığından kurtarıyor partner,yoksa dünya engeli yada eşleşen varsa yine geliyor.

Birşey belirtmek istiyorum belki faydali olur. Suan iki partner kullaniyorum zomintv ve freedom. Zomintvde aylardir eşleşen uyarisi alan videolarim var para kazanma aktif ve eslesen uyarisi olan videolardan ödeme aliyorum. Freedomda ise şunu fatkettim tesadufmudur freedoma ozgumudur yoksa kanalin eski oldugundanmidir, zamanım olmadigindan cozemedim ama iki eski kanali freedoma bagladiktan sonra kanallar hite ve aboneye doydu diyebilirim.

beyler bir sorum olacak spamdan kapanan yada teliften kapanan kanalların paraları dasboardda kesinleştimi?

benim 2. ayım oldu halen bir ödeme alamadım beklemekteyim halen bakalım ne olacak telif melif yok tertemiz bi kanalım var bu ay sonunda belli olur öderler mi? ödemezler mi? olumlu olumsuz dönüşü buraya yazacam.

Halen ne ses var ne seda :s 2 ay oldu bir ilerleme gözükmüyor yalan mı oldu

Ben ilk kanalimi gecenlerde soktum bu networka, %60 odenecekti. Simdi ikinci kanali, birinci kanalin referansi ile sokarak %60'dan daha fazla komisyon almak istiyorum, o nasil olacak bana yardimci olabilir misiniz?
En fazla komisyonu almam icin neler yapmaliyim, ozellikle basvuru sirasinda?

nisan kazançları belli oldu. zaten çok fazla kazanmıyorum bu yüzde 40 pis koyuyor.
kapanan kanallarında kazancı görünüyor. mayıs sonunu bekleyim bakalım.

nisan kazançları belli oldu. zaten çok fazla kazanmıyorum bu yüzde 40 pis koyuyor.
kapanan kanallarında kazancı görünüyor. mayıs sonunu bekleyim bakalım.

aynen bende yeni gördüm nisan kazançlarını, martı bir alsaydık ya.

aynen bende yeni gördüm nisan kazançlarını, martı bir alsaydık ya.

Nisan kazancına nerden bakıyoruz hocam
revenue ya tıklıyorum orda onayı yazıyor ama herhangi bir para yok

owerviewe tıkladıgımda
paid:none---------------oved :none yazıyor

biraz alttada bu resmin oldugu yer var
Ekli dosyayı görüntüle 1689

Kanal spamdan japanmıstı benmi göremedim ödeme kısmını yoksa bunlar benim kanalın üstünemi yattı

Nisan kazancına nerden bakıyoruz hocam
revenue ya tıklıyorum orda onayı yazıyor ama herhangi bir para yok

owerviewe tıkladıgımda
paid:none---------------oved :none yazıyor

biraz alttada bu resmin oldugu yer var
Ekli dosyayı görüntüle 1689

Kanal spamdan japanmıstı benmi göremedim ödeme kısmını yoksa bunlar benim kanalın üstünemi yattı

kanalına null yazıyor sanıırm partnerden atılmışsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri