Freedom Network - Kesinleşme ve Ödemeler Hakkında.

Kasım ayı kazanclarının kesinleşmesi normalde aralık ayının 15 inde olması gerekiyorken , bu ay bir istisnai durumdan ötürü rotar yaptı. Yarına kadar kesinleşmesi bekleniyormuş.Yine kasım ayı kazanclarının ödemesi de , ocak 31 de olacaktır. Kanal kapanmadığı sürece ödemeni alırsın. Ama takımdaş kardeşim , quiz ve life gibi networkler varken freedoma gerek yok.Kazançların panelin anasayfasında gözükür zaten , extra bir bölüme girmene gerek yok.

Spam yapıyoruz , her kanal mutlaka birgün kapanıyor.Yol yakınken dön :)

değerli yorumun için teşekkür ederim bir kaç deneme yapmıştım kazara 3 kanal soktum diğerleri 1er teliften atıldı zaten :) 1 kanalın iyi alacağı oldu bende gizledim videoları bekliyorum ödemeyi.. tekrar teşrkküer ederim.. :cool:

Bu Freedom'dan neden hala ses çıkmıyor yahuu. Bana bu partneri savunacak biri var mı acaba?

benim 1 kanal kalmıştı burda en son,onuda kendileri atmış (nedense hemen davetiye gönderdiler tekrar ama kabul edermiyim hiç,ne güzel kurtulmuşum :D) içerde son bi ödemem kaldı.inşallah bu ay onuda alırsam kurtuluyorum ben.darısı sizin başınıza arkadaşlar :)

Freedom ödemeyi yapmış mail ve PayPal hesabınızı kontrol edin

Dun gonderildi arkadaslar,bazen ayin birine sarktigi olur fakat bugun de yatmadiysa kanalinizi kontrol edin

Son düzenleme:
Freedom kanal satan varmı acaba ? boş olarak

Arkadaslar freedomda kurallar degistimi acaba? Halen %40 kesinti ve iki ayda bir mi odeme yapiyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri