Freedom Network

bunlarda son durum nedir arkadaşlar? yeni partner politikalarıyla birlikte freedomın kanal alma şartları vs nedir bilen var mı?

kanallarınızı tekrar takır takır atar.tavsiye etmem onca hitli kanalımı çıkardı benim. ayrıca çok geç ödüyor

bunlara bağlı hala aktif olarak video yüklemesi yapan birkaç spam kanal gördüm.

Arkadaşlar freedoma kayıt olurken farklı bir isim soyisimle kayıt olup sonra ismimizi değiştirebilir miyiz?

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

Hiç freedomla çalışan yok mu forumda?

Arkadaşlar freedoma kayıt olurken farklı bir isim soyisimle kayıt olup sonra ismimizi değiştirebilir miyiz?

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

Hiç freedomla çalışan yok mu forumda?

çalışan varsa da mecburiyetten çalışıyordur...freedomun paneli olduğu için değiştirme şansı olabilir.teknik olarak da paypal mailinizin ödeme almak için yeterli olduğunu düşünüyorum.isim ve diğer bilgiler prosedür olarak kalır,çok da önemli değildir.

çalışan varsa da mecburiyetten çalışıyordur...freedomun paneli olduğu için değiştirme şansı olabilir.teknik olarak da paypal mailinizin ödeme almak için yeterli olduğunu düşünüyorum.isim ve diğer bilgiler prosedür olarak kalır,çok da önemli değildir.

Sağol hocam cevap için.Bugün yeni başvuru yaptım da o yüzden sordum.

Alip almadiklarini cevap gelince soylermisiniz hocam ... Kanalda kac abone var izlenim sukadardi gibi bilgilendirme yaparsan iyi olur hocam

!!! mobildeyim !!!

Deneme amaclı açtım izlenme sayısı 100den az hiç abone yok.Yani bildiğim kadarıyla günde 33 izlenme istiyor.Sadece test amaçlı başvuru yaptım.Alırlarsa sana pm atarım hocam.

6 saat önce paypala 10 dolar civarı bir ödeme gelmiş 1.5 yıldır gün aksatmadan ödeme yapıyor ama kesinti oranı çok yüksek.

benim bir kanalım burdaya bağlı değil adsensede fakat dashboard da freedon dashboard diye bir menu çıkıyor baktım bana davetiyede göndermemiş bu şekilde görünen varmı arkadaşlar.

[MENTION=28141]kill19[/MENTION] freedom dan daha ödeme almadım 3 tane kanalım var test ediyorum ama bentpixels den daha sağlam duruyor gibi ödemeden önce kanal atacak mı göreceğiz..

soruna gelecek olursak freedom kanalını kabul etsin etmesin sana dashboard açar başvuru yaptığında yani sen bunlara başvuru yapmışsın ama davetiye gelmemiş sende adsenseye taşımışsın o halde senin kanalın adsense de.. YPP de neredeyse kanalın orada pek çok mcn başvuru esnasında dashboard açıyor ama davetiye göndermedikten sonra ne önemi var

[MENTION=28141]kill19[/MENTION] freedom dan daha ödeme almadım 3 tane kanalım var test ediyorum ama bentpixels den daha sağlam duruyor gibi ödemeden önce kanal atacak mı göreceğiz..

soruna gelecek olursak freedom kanalını kabul etsin etmesin sana dashboard açar başvuru yaptığında yani sen bunlara başvuru yapmışsın ama davetiye gelmemiş sende adsenseye taşımışsın o halde senin kanalın adsense de.. YPP de neredeyse kanalın orada pek çok mcn başvuru esnasında dashboard açıyor ama davetiye göndermedikten sonra ne önemi var

hocam bu partnere hiç başvuru yapmadım bu benim ilk özgün kanalım adsenseden başka bir partnerde bulunmadı ve başvuru yapılmadı ...

test için koyduğun kanalların abonesi ve yaşı nedir hocam ayrıca bentpixels kapananı ödüyor benim baya kanalım vardı hepsi tek tek kapandı ve ödemeleri geldi.

Son düzenleme:
[MENTION=28141]kill19[/MENTION] takılma oraya YPP de ne yazıyor adsenseyse adsense freedomsa freedom... senin kanalın sahibi orada yazar..

[MENTION=28141]kill19[/MENTION] takılma oraya YPP de ne yazıyor adsenseyse adsense freedomsa freedom... senin kanalın sahibi orada yazar..

sırf şüpheye düştüğüm için baktım :D yazı girmiş bu adara ... :D

hocam yazımı sonradan düzenledim görmemişsinizdir diye tekrar yazıyorum.
test için koyduğun kanalların abonesi ve yaşı nedir hocam ayrıca bentpixels kapananı ödüyor benim baya kanalım vardı hepsi tek tek kapandı ve ödemeleri geldi.

@kill19 hiç abartısız söylüyorum bentpixels in kanal atma huyu olmasa 1 sene önce milletin ayılıp bayıldığı quizi 100 katlar 1000 le çarpar... bunun sebebi de quiz en iyi döneminde bile ağında ki kanallarına belki kendi etkileriyle belkide networkunun kırılgan olması nedeniyle bağlı kanalları çok çabuk kapanırken bentpixel e bağlandıktan sonra kanal taş gibi sağlam kalıyor. ama bu zıkkım kanal atar 3 4 ayda bir networkunu boşaltıyor. bentpixels bunu yapmasa yürüyüp gidecek efsane olacak ama yapıyor işte neden yapıyor niye yapıyor anlamış değilim bu kadar sağlam bir network neden çakallık peşinde koşar bilemiyorum.

şimdi telifciler networkların eline kara liste vermişler. bentpixel ve freedom gibi mcn lere girersin sıradan özgün kanallarla sonra ağlarında film dizi basarım dersen botları senin kanallarını atar mesela bentpixel de bir film deneyim dedim sabahına attı kanalı. o iş mcn lerde yapılmaz artık ama işte istedikleri kanalları versen bile söylediğim gibi 3 4 ayda bir toplu kanal atmaları oluyor belki şans belki algoritma bilemiyorum ama geride bıraktığı kanallar oluyorda böyle çalışılmaz. freedomu da deniyorum onuda göreceğiz ama bentpixels, kanal atma huyundan vazgeçmezse onlarla çalışılmaz isterse kapananı ödesin fark etmez.

Son düzenleme:
@kill19 hiç abartısız söylüyorum bentpixels in kanal atma huyu olmasa 1 sene önce milletin ayılıp bayıldığı quizi 100 katlar 1000 le çarpar... bunun sebebi de quiz en iyi döneminde bile ağında ki kanallarına belki kendi etkileriyle belkide networkunun kırılgan olması nedeniyle kanallar toplu halde kapanırken bentpixel e bağlandıktan sonra kanal taş gibi sağlam kalıyor. ama bu zıkkım kanal atar 3 4 ayda bir networkunu boşaltıyor. bentpixels bunu yapmasa yürüyüp gidecek efsane olacak ama yapıyor işte neden yapıyor niye yapıyor anlamış değilim bu kadar sağlam bir network neden çakallık peşinde koşar bilemiyorum.

şimdi telifciler networkların eline kara liste vermişler. bentpixel ve freedom gibi mcn lere girersin sıradan özgün kanallarla sonra ağlarında film dizi basarım dersen botları senin kanallarını atar mesela bentpixel de bir film deneyim dedim sabahına attı kanalı. o iş mcn lerde yapılmaz artık ama işte istedikleri kanalları versen bile söylediğim gibi 3 4 ayda bir toplu kanal atmaları oluyor belki şans belki algoritma bilemiyorum ama geride bıraktığı kanallar oluyorda böyle çalışılmaz. freedomu da deniyorum onuda göreceğiz ama bentpixels, kanal atma huyundan vazgeçmezse onlarla çalışılmaz isterse kapananı ödesin fark etmez.

quiz deyince cok garip oluyorum ama quiz videolarla hep oynadı halada oynuyor bentpixels cok güzel partner ama kesintisi cok fazla garibime giden ben yt kanallarındaki abonelerine (ağında buluna kanallara) bakmıştım cok fazla görünüyordu ama içerdeki kanallar azdı o sayıya göre ( bentpixelse bağlı tüm kanalları panelden görebiliyoruz onu diyorum ) sanırım bayilik veriyor ondan atıyor olabilir bayiler sorunlu olabilir ... freedom ile hiç çalışmadım denemek istiyorum .... ama sizden hala cevap gelmedi abone ve yaşı neydi hocam ona göre bir kaç kanal ayarlıcam kenara bırakıcam sırf bu partner için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri