Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunlarda son durum nedir arkadaşlar? yeni partner politikalarıyla birlikte freedomın kanal alma şartları vs nedir bilen var mı?
Arkadaşlar freedoma kayıt olurken farklı bir isim soyisimle kayıt olup sonra ismimizi değiştirebilir miyiz?
---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------
Hiç freedomla çalışan yok mu forumda?
çalışan varsa da mecburiyetten çalışıyordur...freedomun paneli olduğu için değiştirme şansı olabilir.teknik olarak da paypal mailinizin ödeme almak için yeterli olduğunu düşünüyorum.isim ve diğer bilgiler prosedür olarak kalır,çok da önemli değildir.
Alip almadiklarini cevap gelince soylermisiniz hocam ... Kanalda kac abone var izlenim sukadardi gibi bilgilendirme yaparsan iyi olur hocamSağol hocam cevap için.Bugün yeni başvuru yaptım da o yüzden sordum.
Alip almadiklarini cevap gelince soylermisiniz hocam ... Kanalda kac abone var izlenim sukadardi gibi bilgilendirme yaparsan iyi olur hocam
!!! mobildeyim !!!
Tamam hocam pm bekliyorum sizden .Deneme amaclı açtım izlenme sayısı 100den az hiç abone yok.Yani bildiğim kadarıyla günde 33 izlenme istiyor.Sadece test amaçlı başvuru yaptım.Alırlarsa sana pm atarım hocam.
[MENTION=28141]kill19[/MENTION] freedom dan daha ödeme almadım 3 tane kanalım var test ediyorum ama bentpixels den daha sağlam duruyor gibi ödemeden önce kanal atacak mı göreceğiz..
soruna gelecek olursak freedom kanalını kabul etsin etmesin sana dashboard açar başvuru yaptığında yani sen bunlara başvuru yapmışsın ama davetiye gelmemiş sende adsenseye taşımışsın o halde senin kanalın adsense de.. YPP de neredeyse kanalın orada pek çok mcn başvuru esnasında dashboard açıyor ama davetiye göndermedikten sonra ne önemi var
[MENTION=28141]kill19[/MENTION] takılma oraya YPP de ne yazıyor adsenseyse adsense freedomsa freedom... senin kanalın sahibi orada yazar..
@kill19 hiç abartısız söylüyorum bentpixels in kanal atma huyu olmasa 1 sene önce milletin ayılıp bayıldığı quizi 100 katlar 1000 le çarpar... bunun sebebi de quiz en iyi döneminde bile ağında ki kanallarına belki kendi etkileriyle belkide networkunun kırılgan olması nedeniyle kanallar toplu halde kapanırken bentpixel e bağlandıktan sonra kanal taş gibi sağlam kalıyor. ama bu zıkkım kanal atar 3 4 ayda bir networkunu boşaltıyor. bentpixels bunu yapmasa yürüyüp gidecek efsane olacak ama yapıyor işte neden yapıyor niye yapıyor anlamış değilim bu kadar sağlam bir network neden çakallık peşinde koşar bilemiyorum.
şimdi telifciler networkların eline kara liste vermişler. bentpixel ve freedom gibi mcn lere girersin sıradan özgün kanallarla sonra ağlarında film dizi basarım dersen botları senin kanallarını atar mesela bentpixel de bir film deneyim dedim sabahına attı kanalı. o iş mcn lerde yapılmaz artık ama işte istedikleri kanalları versen bile söylediğim gibi 3 4 ayda bir toplu kanal atmaları oluyor belki şans belki algoritma bilemiyorum ama geride bıraktığı kanallar oluyorda böyle çalışılmaz. freedomu da deniyorum onuda göreceğiz ama bentpixels, kanal atma huyundan vazgeçmezse onlarla çalışılmaz isterse kapananı ödesin fark etmez.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.