Freedom Network

bu network ödeme yapıyor mu arkadaşlar? Bana pek güven vermiyor spam videoları basıp bıraksam ödeme yaparlar mı?

mayıs kazançları kesinleşmeyen hesaplarınızı kontrol edin sanırım sorun giderilmiş.

beyler 1 saattir siteye giremiyorum girebilen varmı?

Son düzenleme:
ben giriyorum ama daha hesabım yeni ödeme beklemiyorum yani

arkdaşlar bnm kanallar bir aydır bağlı freedom a ama kazanç gözükmüyor bunun neden olduğnu bilen varsa bana pm atabilir mi? skype den de destek alabilirm tşkler

arkdaşlar bnm kanallar bir aydır bağlı freedom a ama kazanç gözükmüyor bunun neden olduğnu bilen varsa bana pm atabilir mi? skype den de destek alabilirm tşkler

haziranda mı bağladın kanalı.haziranda bağladıysan panele temmuzda düşer kazanç.

beyler merhaba patnerli kanalım yeni geçtim ve bu videoları böyle bırakırsam ileride sorun yaşar mıyım? Daha önceden sadece eşleşen uyarısı veriyordu patnere geçince kaldır seçeneği geldi:S böyle bırakırsam sorun olur mu yada kabul et dersem telif yer miyim?

h1vhpnn6topn7x0fg.jpg

Son düzenleme:
beyler merhaba patnerli kanalım yeni geçtim ve bu videoları böyle bırakırsam ileride sorun yaşar mıyım? Daha önceden sadece eşleşen uyarısı veriyordu patnere geçince kaldır seçeneği geldi:S böyle bırakırsam sorun olur mu yada kabul et dersem telif yer miyim?
h1vhpnn6topn7x0fg.jpg
Kardesim partnerin özelligi bu video yanında sana ses esleseni ise kaldırma secenegi sunuyor.Kaldırırsan para kazanması gelir, kaldırmazsan da telif yemezsen eger birsey olmaz :)

Kardesim partnerin özelligi bu video yanında sana ses esleseni ise kaldırma secenegi sunuyor.Kaldırırsan para kazanması gelir, kaldırmazsan da telif yemezsen eger birsey olmaz :)

Ceza, kanal kapanma falan olur mu? para kazanmazsam sorun değil kalsın orada:)

arkadaşlar bu partnerde kanalları tek bi hesapda topluyoruz ya.panele girmek için kullandıgımız bu hesabın youtube kanalının kapanması,panele girişimizide engeller mi?sanki başka bi konuda şu şekilde okudum gibi hatırlıyorum, " kanal kapandıkdan bi süre sonra panel girişide kapatılıyor..."

arkadaşlar bu partnerde kanalları tek bi hesapda topluyoruz ya.panele girmek için kullandıgımız bu hesabın youtube kanalının kapanması,panele girişimizide engeller mi?sanki başka bi konuda şu şekilde okudum gibi hatırlıyorum, " kanal kapandıkdan bi süre sonra panel girişide kapatılıyor..."
Ben channel add yapmadım fakat kanal ekledigimde ne faydası var ?
Diger kanalların analizlerinede mi ulasabiliyoruz ?

Arkadaşlar selam. Freedom partner kanalıma 2 telif geldi. Paramızı almak için kanalı komple silmek mi gerekir? Partnerden hemen atarlar mı?

15 Temmuz 2014 tarihinde freedom partnerdeki kanallarım topluluktan kapatıldı. Bu kanallarla partnere giriş tarihim 22 Haziran 2014 ve kanalların içinde kesinleşen miktarlar vardı. Bunların kesinleşmesini partnerde görebiliyor muyum ? Yoksa para yalan mı oluyor ?

tek telifli kanal ağdan atılmış
böyle partner mi olur tek tek takip edicem işim yoksa
bağlamam daha da partner bunlara.

Merhaba arkadaşlar. Haziran ayında açtığım freedom a bağlı olan kanallarıma 1 aydır girmiyordum. Az önce girdim ve karşıma şu resimdeki bilgiler çıktı.
5 kanal bağlıydı 2 si kapanmış, şimdi bu görüntüde anladığım kadarıyla 3 kanalın kesinleşen kazançların toplamı yazıyor.

Bu görüntü haziran ayının kesinleşen miktarını mı kast ediyor ? 31 Ağustosta mı ödeme yapılacak ?

Cevaplarsanız sevinirim.

Teşekkürler..

BoMLoj.png

gj5OLL.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri