Freedom Patner Sahtekar.!

• Kullanıcı serce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Panale bakıyorum bi diğerinde ise 31 Agustos ödeme yatmadı,ticket atıyosun verilen cevap patnerimeze 2 gün olmuş katılalı.....hadi bir yanlışlık olur otomatik ödeme yapmaz sistem ticket atılır kalkar inceler sonra gerekli müdahale yapılır.kimseyi mağdur edilmez.yok efendi birdahaki aya ,böyle bir şaçmalık olamaz,senlik bir durum yok hocam....

forumda bu saatden sonrada freedom ,ticaret yaptırılması istemem...daha geçen gün freedom patnerlık kanalımı satmak istiyordum,satılmış olsaydı alan kişide mağdur olacak, sonra ayıkla pirincin taşını....

Freedom yaptı yapacağını , ayda topladı üyeleri vurdu voleyi top 10 listesinede girdi.. bu şekilde 15 bin üyenin 3-5 kanalına el koysa,geç yatırsa repo yatırsa tamamdır....neyse bizde salaktık yedik...

Güncel olarak burdan bakabilirsin 72 bin kanal bağlı.

https://www.youtube.com/user/mcnfreedom/about

Soru sormuşun cevap almışın. Ne saçmalıkmış. İnanmıyosan bir daha yazı yazmasın olur biter. Sana cevap verenlere saygın yok daha. Yahu anlıyorum ödemen vardır bişeyin vardır da, bu ne para alamayınca bütün partnerleri hor görmek. Awe öyle, life böyle, mn öyle, freedoom şöyle. Çok değerliyse kanalın git adsense bağla. Yapmayın ya şöyle yapmayın.

Freedom ödeme ve çalışma sistemini bunu aylar önce beğenmiyodum.bu rahatsızlığımı dile getirdim konu açtım,hatda elimde bulunan kanalları banlansın diye telifli videolar yüklerek kanalım kapatıldığınıda bahsettim... kurtuldum dedim...neyse elimde bi adet kanalım vardı çıkarmak için uğraştım çıkaramadım neyse kanalı tekrardan ekledim... bu ticketde verilen cevaplar canımı sıktı,insanı ,iyice keriz yerine konuldu kanalınız 2 gün önce ekledi şeklindeki cevabı....

Şunu anladımki seninde ortaklık payın var galiba freedom'da.....sivil hayatda çalıştığım iş yerlerinde maaşım kalmış insanım eyvallah demişimdir.

Bizlerin başına geldi bundan sonra freedom patnerliği tercih edecek insanlar birkez daha düşünsün amacımız.

Senin bu mesajınla garanti vermeye çalışıyosunuz daha 10 gün veya 5 gün önce sorduklarında millet kapatılan hesabımın parası yatırıyorlar derlerdi...

@Darall nickli arkadaşda çok eskı bır konumda 2 ay geriden gelerek ödeme yapıyor,ama sorun değil ilk ödemeyi aldıkdan sonra,her ay ödeme alırsın... çalışma sistemini beğenmiyorum demiştim,bak oda şimdi mağdur..

Son düzenleme:
freedom butun kanallarimin odemesini yapmis. Hatta 1$ alti olanida odemis.(0.56 kurus).Simdi dikkat ettim; 3 teliften kapanan kanalida odemis.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Freedom ödeme ve çalışma sistemini bunu aylar önce beğenmiyodum.bu rahatsızlığımı dile getirdim konu açtım,hatda elimde bulunan kanalları banlansın diye telifli videolar yüklerek kanalım kapatıldığınıda bahsettim... kurtuldum dedim...neyse elimde bi adet kanalım vardı çıkarmak için uğraştım çıkaramadım neyse kanalı tekrardan ekledim... bu ticketde verilen cevaplar canımı sıktı,insanı ,iyice keriz yerine konuldu kanalınız 2 gün önce ekledi şeklindeki cevabı....

Şunu anladımki seninde ortaklık payın var galiba freedom'da.....sivil hayatda çalıştığım iş yerlerinde maaşım kalmış insanım eyvallah demişimdir.

Bizlerin başına geldi bundan sonra freedom patnerliği tercih edecek insanlar birkez daha düşünsün amacımız.

Senin bu mesajınla garanti vermeye çalışıyosunuz daha 10 gün veya 5 gün önce sorduklarında millet kapatılan hesabımın parası yatırıyorlar derlerdi...

@Darall nickli arkadaşda çok eskı bır konumda 2 ay geriden gelerek ödeme yapıyor,ama sorun değil ilk ödemeyi aldıkdan sonra,her ay ödeme alırsın... çalışma sistemini beğenmiyorum demiştim,bak oda şimdi mağdur..

Güzel insan, mağdur insan,

benim herhangi bir şekilde bir ortaklığım yok. Ve yana yana yönetime 2 aydır haykırışlardayıım. Elimde hiçbirşey kalmadı diye. Ek olarak 03:43 te qwerty den 1 kanal aldım. şuan tek kanalım var.

Ayrıca sivil yaşantında ne kadar ay maaş alamadın. 10 ay sadece yol parası ve sigara parasına gidip geldiysen eyv. 250 lira ticket, aylık akbil. haftalık 5 paket sigara parası. 10 ay maaş alamadım. Ne demek olduğunu iyi bilirim.

O yüzdende sabır herşeyin anahtarıdır. Bekleyeceğiz göreceğiz. Mağdur olmasını istemediğin insalarıda sahtekar diye değilde, açarsın detaylı konu parasınızı şunlardan alamazsınız sebebi bu bu bu diye. Bugün partnere sokan arkadaşlar çıkmak için uğraşıcaklar. Korkutuyorsun, bari kibarca korkut.

kapanan kanalları ödemiyoruz diye demişler bu elemana demek yoksa ne diye yazsın onu

kapanan kanalları ödemiyoruz diye demişler bu elemana demek yoksa ne diye yazsın onu

hadi eng yok caps ekliyorum ondandamı anlamaz... :D ,sonra paypal caps
gönderirim... sonra kalkar siir gibi bir yazı gönderir, ödemeyi yapın diye tekrardan yazarım, bu kez kalkar kanalınız 2 gün önce bağlanmış der.derde der

gj1PdZ.png

Off tohatlı sen bu "patnerlerden" ne çektin be

tohatlı hiç sorma yahu :D senin network ağın varsa hemen gelim :D bari sen kazan yabancıya gitmez....

hadi eng yok caps ekliyorum ondandamı anlamaz... :D ,sonra paypal caps
gönderirim... sonra kalkar siir gibi bir yazı gönderir, ödemeyi yapın diye tekrardan yazarım, bu kez kalkar kanalınız 2 gün önce bağlanmış der.derde der

gj1PdZ.png

tohatlı hiç sorma yahu :D senin network ağın varsa hemen gelim :D bari sen kazan yabancıya gitmez....

Senin için patner açarım bi seni sokarım ayıpsın

Benim hesapları da sıfırlamış. Zoominden sonra bu da bizi yaktı.
Önemsiz ama dikkatimi çeken bir durum var. Sizlerden birine gelen cevapta ödemeyi youtube'ye geri göndereceklerini yazmışlar. Lakin zoomin hublarından birisi ödeme networke gelmedi diye iddaa ediyordu. Demek ki geliyormuş.(Vicdan herkesde olmuyor sanırım)

Hocam bu ticket nasil atiliyor beni de carptilar 2000 dolar yardimci olrsaniz sevinirim

hocam yanlıs anlama da sen meramını anlatamamıssın ki adamlara ingilizce destek alsaydn bari google translate yetmez böyle durumlarda

Hocam beni de carpti bu freedom 2000 dolar nasil ticket atiliyor bunlara yardimci olursaniz sevinirim

4.ooo $ yandı bunlarda artik bkunu cikardilar.

hocam yanlıs anlama da sen meramını anlatamamıssın ki adamlara ingilizce destek alsaydn bari google translate yetmez böyle durumlarda

hocam yazılı izah edemiyorum, capslar gönderiyorum ondandamı anlamıyor.ilk defa yurt dışında insanlarla diyalog kurmuyorum,ticarette yapıyorum zaman zaman, ama o insanlarla her türlü anlaşabiliyorum....

Şimdi burda kalkıyosun freedom savunuyosun, adamlar açık açık paranın üstüne yatıyor... bu zihniyetde olan insanlar her daima kaybetmeye mahkumdur....öyle bi huyum varki insanlar arasında söz bugün şu olacak yapılacak,buna türlü türlü bahane uyduran kişi veya kuruluşlar güvenim olmaz.bana görede sahtekarlıktır size aksilik veya farklı bişeydir..
Not: 3 ay önce freedom kanalı kapansada ücreti alabilirsin vaatle, millet 3 ay içinde yüklendikçe yüklendi, bu 5 ve 10 gün içerisinde yok efendım kapanan kanalların ücreti yatmıyor,adamlar açık kanalın parasını yatırmıyorki kalmış kapalı kanal....

4.ooo $ yandı bunlarda artik bkunu cikardilar.

Geçmiş olsun usta, 2 aydır sıfırlara oynuyorum, bi kanalım var ayda 20 dolar getırıyor onla geçinip gidiyorum....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri