www.lifentw.com forumda şartları yazıyor Life Network konusuna bakarsanSana zahmet alma şartlarını nerden bulabilirim biliyor musunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.lifentw.com forumda şartları yazıyor Life Network konusuna bakarsanSana zahmet alma şartlarını nerden bulabilirim biliyor musunuz?
ödenecek tarih o.şimdilik bir sorun yok yani.ödediği zaman no gider.
sen bana banka hesabı yolla bu arada,varsa akbank olsun![]()
Arkadaşlar bir sorum olacak bu partnerde 4 kanalımın ( 2 tanesi atıldı) temmuz 2014 kazancı 169 $ ben 169 doları mı alıcam yoksa yüzde 40 kesecekler mi ?
169 usd %40 kesecekler kardesim.Arkadaşlar bir sorum olacak bu partnerde 4 kanalımın ( 2 tanesi atıldı) temmuz 2014 kazancı 169 $ ben 169 doları mı alıcam yoksa yüzde 40 kesecekler mi ?
sence??
bu %110 yapma kazancı çalışıyormu 401 fp var ama kullanamıyorum
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam bir fikriniz varmıDashboard erisemedigim kanal kesinlesirmi? Kanal topluluk yemisti
mobil mesaj
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam bir fikriniz varmı
mobil mesaj
Partnere öncelik vermedim iki üç kanal var bu ay asılıcam.tesekkurlerKesinleşir hocam, ancak kanalları silmeyin, silmeniz zararınızı olur.
Ayrıca benim sizlere tafsiyem aynı dashboardda en az 2 kanalınız olsun, çünkü bir kanalınız kapanınca öteki ayakta oalcağı için paneliniz silinmez ve dashboard girişiniz mümkün olur.
Bol kazançlar
Bir soruda benden freedoma 10 kanal bağlasam bu kanallardan biri telif yüzünden kapansa, freedoma bağlı diğer kanallarda zarar görür mü?
Ve freedoma bağlı bir kanalımda bir video silinse herhangi nedenle ama kanal ayaktaysa daha o kanalı silim mi?
Ben şahsen kanalların silinmesine karşıyımh ocam, ne olursa olsun.
10 kanalınızın bir tanesi yada 5 tanesi kapanırsa diğer 5 tanesi bundan zarar görmez, hepsi ayrı kanal sonuçta.
Bol kazançlar
hocam merhaba.
dün bir konuda yazmıştım, 2 telif yüzünden partnerden atılan kanalın kazancı sıfırlandı.
ticket oluşturup olayı anlattım, adam "kanalınız partnerde olmadığı için kazancınız sıfırlandı" yazmış.
sanki kanalı ben sildim dashboarddanne cevap vereyim buna, nasıl hallederiz bu sıkıntıyı fikrin var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.