frikik kanalında reklam çıkıyor, kazanç yok.

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
ünlü frikikleri çalıştığım bir kanal var. video'ları izlediğimde sağda ve video içinde reklamlar çıkıyor, video öncesi reklamlarda çıkıyor.

fakat nedense 3000'den fazla görüntülenmeye kazanç yok. videolar ortalama 60-90 saniyelik videolar.

etiketlerimin arasında erotik etiketler de yok. zaten olsa reklam çıkmıyor.

frikik videolarına adsense kazanç sağlamıyor mu? :/

28up4jn.png

Bu kanalın gmail hesabı yenimi yoksa para kazanması kapanan kanaldıda kanalı silip yenimi açtın

O tarz videolar sürekli topluluk uyarısı alıyor bende uyuz oluyorum.

ünlü frikikleri çalıştığım bir kanal var. video'ları izlediğimde sağda ve video içinde reklamlar çıkıyor, video öncesi reklamlarda çıkıyor.

fakat nedense 3000'den fazla görüntülenmeye kazanç yok. videolar ortalama 60-90 saniyelik videolar.

etiketlerimin arasında erotik etiketler de yok. zaten olsa reklam çıkmıyor.

frikik videolarına adsense kazanç sağlamıyor mu? :/

28up4jn.png

yaw olurmu öle şye benim +16 kanal var hep erotik video ve erotik etiket ve reklam var...uydurmyaın la kafanızdan :D

Frikik videolarından para kazanılır......

benim +16 frikik videolarla işim yok fakat arkadaşın dediği doğru reklam çıktığı halde videolarımda 2 gündür düşüş var halada düşüyor ama izlenim var artıyor

yaw olurmu öle şye benim +16 kanal var hep erotik video ve erotik etiket ve reklam var...uydurmyaın la kafanızdan :D

Frikik videolarından para kazanılır......

Ve işte o andan sonra youtubeda +16 video patlayışı oldu ertesi aylarda kazancı gören googleın paravan şirketleri r*dt*beyi satın aldı :p

3-4 ay önce açılmış kanal ama boştu kanal yükleme yapmıyordum. 2 hafta önce başladım video yüklemeye.

görüntüleme güncellensin yine kazanç göstermezse o kanalı kullanma birdaha çünkü kazanç gelmiyor daha önce çok yaşadım bir türlü yansımıyor bende kullanmıyorum.

O değilde frikik kanalı diyince benim aklıma direk futbol gelmişti, konudada beckham ronaldo carlos gibi isimlerin bulunması gibi bi istem gelmişti içime :D :D

bende de 1.5 k görüntüleme var 5 cent bile kazanmamış, tam ben de konu açıp sorcaktım. birtakım etiketlere bağlı olarak bazı videolarda para kazanma devre dışı kalmış etiketleri temizledim para kazanması devre dış kalanları temizledim bakalım ne olcak olmazsa bişeyler düşünüp yeniden başlarım çok izlenmim alıyor çünkü brakılmaz bu kategori :D

bu kanal için bir açıklama yapayım.

arkadaşlar para kazanmayı aktifleştirmişim fakat adsense ile ilişkilendirmeyi unutmuşum. :(

adsense ilişkilendirmeden meğer para birikmiyormuş kanalda. adsense'yi ilişkilendirince sorun düzeldi şu anda kazanç geliyor.

bu kanal için bir açıklama yapayım.

arkadaşlar para kazanmayı aktifleştirmişim fakat adsense ile ilişkilendirmeyi unutmuşum. :(

adsense ilişkilendirmeden meğer para birikmiyormuş kanalda. adsense'yi ilişkilendirince sorun düzeldi şu anda kazanç geliyor.

Paralar daha sonra adsenseye yansıyor merak etme

bu işten para gelırde banlanırsın reklam az tıklanır vs vs sorunlu iş başka sektörlerı tavsıye ederım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri