Full Hd Tam Ekran Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Sorun ffmpeg çeviride.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar verdiğim işlemlerden farklı işlemlerde neler olduğunu kestiremiyorum.
İşlemlerde kullanılan programlar :
FFMPEG
COREL VİDEOSTUDIO 7 VEYA 8
İDOO EDİTOR PRO

FFMPEG KULLANILAN KOD : MP4 çıktısı almak içindir.

Kod:
ffmpeg.exe -i videoadi.mkv -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast ciktivideoadi.mp4
İşlemleri aynı şekilde uygulayın.

BU adresten aynı işlemle yapılmış videoları bulun onlarda ses çıkıyorsa sorun işlemlerinizdedir.Onlarda çıkmıyorsa sorun geneldir.

https://www.youtube.com/results?lclk=month&filters=month&search_query=yt:crop=16:9+movie

Hocam sesi yine açamadım ben.Zaten işlemler o kadar uzun sürüyor ki sağlam makina lazım.Corel kasıyor.Ayrıca benim çalıştığım içeriği izleyiciler dahs çok mobil izliyor.Pek faydası yok benim için.Eski tarzdan devam ediyorum.
@Drop hocama teşekkür ederim.Yardımını esirgemedi.Paylaşım için teşekkürler büyük yürekli insan.

Mobil olarak gönderildi.

hocam bu işlemler için onca program kullanmaya gerek videontide var şuan ama tabi sadece özel üye olan kullanıcılar kullanabiliyor.Normal sürümünde yok.

Videontide bu işlemleri yapabiliyorsanız bu konuya zaten ihtiyacınız yoktur.Arkadaş bunlarla ilgili çalışmalarını anlatmıştı.Sizin için kolaylık olacaktır.
hocam bu işlemler için onca program kullanmaya gerek videontide var şuan ama tabi sadece özel üye olan kullanıcılar kullanabiliyor.Normal sürümünde yok.

Videontide bu işlemleri yapabiliyorsanız bu konuya zaten ihtiyacınız yoktur.Arkadaş bunlarla ilgili çalışmalarını anlatmıştı.Sizin için kolaylık olacaktır.
hocam bu yukarıda onca programla yaptığımız işlemi Showhand videontide ayrı bir sürüm oluşturup ona eklemiş , yukarıda arkadaşta işlem uzun sürüyor demiş 3 farklı program kullanacağız sonuçta toplu render yapsak bu iş olacak gibi değil yani videontide var kullanmak istersen al kullan demek istedim galiba yanlış anlaşıldım.

Videontinin özel sürümüdemi var yoksa benmı yanlış anladım

yani en az silver üye olmanız lazım showhanddan istediğinizde o sürümü size yolluyor.

Son düzenleme:
Videontinin özel sürümüdemi var yoksa benmı yanlış anladım

Konuda bahsi geçen sürüm yeni çıkacak olan Videonti 2.0 sürümü. Henüz beta aşamasında olduğu için özel olarak geçiyor. Şu an lisans süresi devam eden kullanıcılar indirip test edebiliyorlar.

Konuda bahsi geçen sürüm yeni çıkacak olan Videonti 2.0 sürümü. Henüz beta aşamasında olduğu için özel olarak geçiyor. Şu an lisans süresi devam eden kullanıcılar indirip test edebiliyorlar.
ben sadece özel üye olanlara veriliyo sandım kusura bakmayın , zaten normal üye o özellikleri nasıl kullanacağını bilemez.Sonuçta videonti ile toplu render alınabilir bu şekilde arkadaş bizim için kolaylık sağlamış oldu.

ben sadece özel üye olanlara veriliyo sandım kusura bakmayın , zaten normal üye o özellikleri nasıl kullanacağını bilemez.Sonuçta videonti ile toplu render alınabilir bu şekilde arkadaş bizim için kolaylık sağlamış oldu.

Estağfurullah hocam. Beta sürümünün tamamlanması biraz uzun sürdüğü için böyle karışıklık olması normal. Bu gece bitirmeye çalışırım.

Konuyu daha fazla dağıtmayayım :) Kolay gelsin herkese.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] abi, resimlere bakarak aynisini yaptim, tek sorun idoo cropper programi olmadigindan baska programla cropladim videoyu, kalan her seyi yaptim, video attim yt'e ve iste sonuc

1. Screenshot by Lightshot
2. Screenshot by Lightshot
3. Screenshot by Lightshot
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam idoo cropper programini ozelden yollaya bilirmisiniz rica etsem ?

hocam idoo editor yazın cropper nerden çıktı.ya da sadece idoo yazın

Kısa bir videoda göstermeye çalıştım.Çocuk minecraft oynarken mikrofonu yediği için sessiz kaldı kusura bakma.
Hocam görüntü maalsef cok mutlu olurum yardımcı olursan eğer :)

https://www.youtube.com/watch?v=SxsUWwLBqxw

https://www.youtube.com/watch?v=_XhYRP8Hyvc

5MNrRz.png

XLb7Y3.png

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam mobilde ses yok ve goruntu de cercevelı halıyle gozukuyor

Ellerine sağlık yarın fırsat bulunca tüm yorumlarla okuyayım

Arkadaşlar lütfen pm ve skypeden çok fazla meşgul etmeyin.Varsa bir sorun konu altına yazın bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri