Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar verdiğim işlemlerden farklı işlemlerde neler olduğunu kestiremiyorum.
İşlemlerde kullanılan programlar :
FFMPEG
COREL VİDEOSTUDIO 7 VEYA 8
İDOO EDİTOR PRO
FFMPEG KULLANILAN KOD : MP4 çıktısı almak içindir.
İşlemleri aynı şekilde uygulayın.Kod:ffmpeg.exe -i videoadi.mkv -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast ciktivideoadi.mp4
BU adresten aynı işlemle yapılmış videoları bulun onlarda ses çıkıyorsa sorun işlemlerinizdedir.Onlarda çıkmıyorsa sorun geneldir.
https://www.youtube.com/results?lclk=month&filters=month&search_query=yt:crop=16:9+movie
Hocam sesi yine açamadım ben.Zaten işlemler o kadar uzun sürüyor ki sağlam makina lazım.Corel kasıyor.Ayrıca benim çalıştığım içeriği izleyiciler dahs çok mobil izliyor.Pek faydası yok benim için.Eski tarzdan devam ediyorum.
@Drop hocama teşekkür ederim.Yardımını esirgemedi.Paylaşım için teşekkürler büyük yürekli insan.
Mobil olarak gönderildi.
hocam bu işlemler için onca program kullanmaya gerek videontide var şuan ama tabi sadece özel üye olan kullanıcılar kullanabiliyor.Normal sürümünde yok.
hocam bu işlemler için onca program kullanmaya gerek videontide var şuan ama tabi sadece özel üye olan kullanıcılar kullanabiliyor.Normal sürümünde yok.
hocam bu yukarıda onca programla yaptığımız işlemi Showhand videontide ayrı bir sürüm oluşturup ona eklemiş , yukarıda arkadaşta işlem uzun sürüyor demiş 3 farklı program kullanacağız sonuçta toplu render yapsak bu iş olacak gibi değil yani videontide var kullanmak istersen al kullan demek istedim galiba yanlış anlaşıldım.Videontide bu işlemleri yapabiliyorsanız bu konuya zaten ihtiyacınız yoktur.Arkadaş bunlarla ilgili çalışmalarını anlatmıştı.Sizin için kolaylık olacaktır.
Videontinin özel sürümüdemi var yoksa benmı yanlış anladım
Videontinin özel sürümüdemi var yoksa benmı yanlış anladım
ben sadece özel üye olanlara veriliyo sandım kusura bakmayın , zaten normal üye o özellikleri nasıl kullanacağını bilemez.Sonuçta videonti ile toplu render alınabilir bu şekilde arkadaş bizim için kolaylık sağlamış oldu.Konuda bahsi geçen sürüm yeni çıkacak olan Videonti 2.0 sürümü. Henüz beta aşamasında olduğu için özel olarak geçiyor. Şu an lisans süresi devam eden kullanıcılar indirip test edebiliyorlar.
ben sadece özel üye olanlara veriliyo sandım kusura bakmayın , zaten normal üye o özellikleri nasıl kullanacağını bilemez.Sonuçta videonti ile toplu render alınabilir bu şekilde arkadaş bizim için kolaylık sağlamış oldu.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] abi, resimlere bakarak aynisini yaptim, tek sorun idoo cropper programi olmadigindan baska programla cropladim videoyu, kalan her seyi yaptim, video attim yt'e ve iste sonuc
1. Screenshot by Lightshot
2. Screenshot by Lightshot
3. Screenshot by Lightshot
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam idoo cropper programini ozelden yollaya bilirmisiniz rica etsem ?
Zaman olursa gösteririm.Ses veya görüntüde mi sorun var yazarsanız sevinirim.
Hocam görüntü maalsef cok mutlu olurum yardımcı olursan eğer![]()
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam mobilde ses yok ve goruntu de cercevelı halıyle gozukuyor
mobil için durumun böyle olduğunu zaten 2-3 gün önce hem drop hemde serkanyt söylemişti hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.