Full Hd Tam Ekran Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Cep telefonunu denemedim.Diğer yandan spam yapan kanalların abone sorunları çok olmaz.Reklamlarda genel de masaüstünden tıklanıyor sanırım.Cep telefonundan dizi film çok izlenmez zaten gelen birkaç dakika girip çıkabilir.

Hocam cep telefonunda video tam ekran olmuyor.Ses'de direk kapalı oluyor.Bu gün bende başardım sonunda tam ekran geçmeyi ama mobil iyi olmadı.

Herşeyi yaptım bekliyorum şuan engel gelcekmi gelmiycekmi diye , ama 720p video ile değilde 360p video ile yapmışım :D yinede görüntü çok hoş daha önceki şekil yukleyıp ızlettirdiğim yanında tost makınesi ile çekilmiş gibi kalıyordu . teşekkürler

Herşeyi yaptım bekliyorum şuan engel gelcekmi gelmiycekmi diye , ama 720p video ile değilde 360p video ile yapmışım :D yinede görüntü çok hoş daha önceki şekil yukleyıp ızlettirdiğim yanında tost makınesi ile çekilmiş gibi kalıyordu . teşekkürler

yaptığınız işlem sonucu 360 p videonuz derecelendirmede kaç yıldız görünüyor

360p çok rahat geçiyor diye biliyorum.Hatta bir ara 140p videolar direk geçiyordu.Belki hala geçiyordur.

Google'a bu videoyu ben yaptım dediyseniz sorun yoktur geçersiniz.

yaptığınız işlem sonucu 360 p videonuz derecelendirmede kaç yıldız görünüyor

Hocam derecelendirme kısmını açarmısınız. sağ tıklayıp özellikler ayrıntılar kısmındakı yıldızları soruyorsanız onları kendimiz seçiyoruz diye biliyorum :D

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

360p çok rahat geçiyor diye biliyorum.Hatta bir ara 140p videolar direk geçiyordu.Belki hala geçiyordur.

Google'a bu videoyu ben yaptım dediyseniz sorun yoktur geçersiniz.

Render almadan kesinlikle takılıyo hocam bu yuklediğim video

Hocam derecelendirme kısmını açarmısınız. sağ tıklayıp özellikler ayrıntılar kısmındakı yıldızları soruyorsanız onları kendimiz seçiyoruz diye biliyorum :D

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Render almadan kesinlikle takılıyo hocam bu yuklediğim video

yanlış bir soru sorduğumu geç farettim:)
VİDIQ tarzı eklentiler youtube yüklenilen videoların derecelendirmesini yapıyor.
Bundan bahsediyordum :)
Doğru sonuçlarmı dersen tabikide hayır :) Ancak video kalitesinin seo ile alakalı olduğunun düşünüyorum.

Hocam bu ara filmler otomatik seolu başka film olmadığı için.
yanlış bir soru sorduğumu geç farettim:)
VİDIQ tarzı eklentiler youtube yüklenilen videoların derecelendirmesini yapıyor.
Bundan bahsediyordum :)
Doğru sonuçlarmı dersen tabikide hayır :) Ancak video kalitesinin seo ile alakalı olduğunun düşünüyorum.

emeğinize sağlık teşekkürler güzel paylaşım ve ayrıntılı anlatım için...

1000 tanede gold uyelik alsakda ytpara nın hakkını ödeyemeyız ayrıcada [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocama çok teşekkür ederim bu zor zamanımızda birbirinden değerli paylaşımları ile bızler için umut ışığı oldu Allahda onun zor zamanında yardımcısı olsun Gold uyeliğim bittiği anda yenılemeye devam

Yöntem için tşkler. Bende bu yöntem için gold üye oldum. Bazı videolar için gerçekten işe yarıyor. Ama animelerde geçmeyi başaramadım. Bilginize...

% 5 veya 10 üstten ve alttan çerçeve koyun yanlara gerek yok
Yöntem için tşkler. Bende bu yöntem için gold üye oldum. Bazı videolar için gerçekten işe yarıyor. Ama animelerde geçmeyi başaramadım. Bilginize...

---------- Spam Engelliyici 14:15 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

3 d yöntemini geliştirmeye çalışıyorum.Aşarsak bu sorun düzelecek.
serkan üstadın dediği gibi mobilden izlenme kalitesi sıfır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri