Full Hd Tam Ekran Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bu kalite için 6064 yetersiz uyarısı veriyor.Yükseltin deneyin.

Renk kodlama sistemi ile ilgili çok fazla bilgim yok.Denemek lazım belki daha kolay geçer.

Hocam pal seçili iken yurtdışında ekranda piksel sorunları felan çıkabiliyor birde pal'da saniyede 25 kare resim gösterirken ntsc de saniyede 29,9 resim gösteriyor dedim belki farklı resim sayısı olduğu için farklı olabilir.

Deneyerek öğreniyoruz bir çok şeyi olumsuz bir etkisi olacağını zannetmiyorum.
Hocam pal seçili iken yurtdışında ekranda piksel sorunları felan çıkabiliyor birde pal'da saniyede 25 kare resim gösterirken ntsc de saniyede 29,9 resim gösteriyor dedim belki farklı resim sayısı olduğu için farklı olabilir.

Video data rate kısmını

E5yMXv.png
kusura bakmayın sizide meşgul edıyorum hocam tam olarak neyı yukseltmem lazım?

Denemedim hiç.
hocam elinize sağlık . camtasia da oluyor mu bu yöntem?

Elinize sağlık güzel olmuş.Kapak resmini tam ekran yükleyin önizleme de gerçek boyut gözüküyor.

Anladım hocam zaten 1 saat felan beklesin kaldıracam videoyu sadece denemek için yükledim . Bu arada siz sağolun sizin verdiğiniz yöntem ile yaptık :D

Ses geçme yöntemi ile tüm müzikleri youtube'ya yükleyebilirsiniz.Tek sorun görüntüyü geçirme.Bu yöntemle de çok dikkat çeken videolar dışında hepsini geçerseniz.Eğer vignette oranını da artırırsanız hepsini geçersiniz.

Ses geçme yöntemi ile tüm müzikleri youtube'ya yükleyebilirsiniz.Tek sorun görüntüyü geçirme.Bu yöntemle de çok dikkat çeken videolar dışında hepsini geçerseniz.Eğer vignette oranını da artırırsanız hepsini geçersiniz.

Hocam bu ses engeli geçmeye sesten dünya engeli dahilmi?Birde farkettimde ses için render alırken sanırım hiçbirşey yapmıyoruz sadece format değişikliği gibi birşey yapıyoruz.

Bu forumdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kod:
https://ffmpeg.zeranoe.com/forum/
Hocam bu ses engeli geçmeye sesten dünya engeli dahilmi?Birde farkettimde ses için render alırken sanırım hiçbirşey yapmıyoruz sadece format değişikliği gibi birşey yapıyoruz.

Ses geçme ile geçiliyor fakat sesi sadece Bilgisayardan duyuyorsunuz.Cep telefonunda aynı video ses gelmiyor.Ayrıca görüntü'de aynı eğer içeriğiniz mobilden daha çok izleniyorsa bu yöntemi yapmanız abonelerinizi kaybetmeniz demek.

Hocam ellerinize sağlık yinede.

Cep telefonunu denemedim.Diğer yandan spam yapan kanalların abone sorunları çok olmaz.Reklamlarda genel de masaüstünden tıklanıyor sanırım.Cep telefonundan dizi film çok izlenmez zaten gelen birkaç dakika girip çıkabilir.
Ses geçme ile geçiliyor fakat sesi sadece Bilgisayardan duyuyorsunuz.Cep telefonunda aynı video ses gelmiyor.Ayrıca görüntü'de aynı eğer içeriğiniz mobilden daha çok izleniyorsa bu yöntemi yapmanız abonelerinizi kaybetmeniz demek.

Hocam ellerinize sağlık yinede.

NOT:

Bu arada uygulama yazdırıp admob kullanan var mı.Ban sorunları yaşıyor mu?Sadece mobilde reklam gösterme seçeneği var mı.Admob ile google botları entegre mi incelemek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri