Full Hd Tam Ekran Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
2.0 betayı indirdim de bir şey göremedim.
nerden neleri seçip render yapacağımızı mı belirteceksiniz.

Evet hocam. Ufaklık hasta olduğu için tepemden inmiyor. Kısaca anlatayım en iyisi.

- Öncelikle çerçevenin hazırlanması gerekiyor. O kısmı da programa otomatik yaptırmayı planlıyorum ama henüz fırsatım olmadı. Denemelerimde 1280x364 ve 540x1080 boyutunda resimler kullandım.

- Hazırladığımız çerçeveyi Videonti'ye ekliyoruz ve seçiyoruz.

- Çerçeve genişliğini 0% olarak seçiyoruz.

- Render çözünürlüğüne tıklayıp "Çerçeve" olarak seçiyoruz.

Hepsi bu kadar. Diğer seçenekler isteğe kalmış. Hızlandırma, ses efekti vs. isteğe göre eklenebilir.

Başka program denemedim.Geniş sahne çekimlerinde mesela o ses türkiye gibi % 50 büyütün sorunsuz geçersiniz.Sanatçıyı merkeze alın problem olmaz.

Tam anlamadığım ne kastettiğinizi hocam bir video çekerseniz yada foto olarak anlatırsanız çok iyi olur :).

FF prompt program mı? Nette bulamadımda

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bunu üst üste yapıp geçenlerde var?2si arasında bir fark varmı engel geçme oranı hakkında?

nLJq5N.png

Evet hocam. Ufaklık hasta olduğu için tepemden inmiyor. Kısaca anlatayım en iyisi.

- Öncelikle çerçevenin hazırlanması gerekiyor. O kısmı da programa otomatik yaptırmayı planlıyorum ama henüz fırsatım olmadı. Denemelerimde 1280x364 ve 540x1080 boyutunda resimler kullandım.

- Hazırladığımız çerçeveyi Videonti'ye ekliyoruz ve seçiyoruz.

- Çerçeve genişliğini 0% olarak seçiyoruz.

- Render çözünürlüğüne tıklayıp "Çerçeve" olarak seçiyoruz.

Hepsi bu kadar. Diğer seçenekler isteğe kalmış. Hızlandırma, ses efekti vs. isteğe göre eklenebilir.

Bence entegre etmeseniz daha iyi olur, mevcut olan neyse o olsun herkes tek tek uğraşsın işi kolaylaştırıp fixlenmesine sebebiyet vermiyelim, ...
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Son düzenleme:
Burda asıl mesele videoyu benzersiz yapmaktır.Üst üste de olabilir.Benzersiz yaptığınızda videoyu topluluk , uygunsuz içerik , dünya engeli ses eşleşeni sorunu ortadan kalkar.Yeter ki izlenebilecek kalitede olsun.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bunu üst üste yapıp geçenlerde var?2si arasında bir fark varmı engel geçme oranı hakkında?

nLJq5N.png

Burda asıl mesele videoyu benzersiz yapmaktır.Üst üste de olabilir.Benzersiz yaptığınızda videoyu topluluk , uygunsuz içerik , dünya engeli ses eşleşeni sorunu ortadan kalkar.Yeter ki izlenebilecek kalitede olsun.

Tekrardan allah razı olsun hocam sizden böyle bir paylaşım yaptığınız için üstelik Full HD teşekkürler :)

Hacı konuyla pek alakalı değil ama atıyorum ben frapsla 60 fps video çektim boyut oldu 50 60 gb diyelim senin bu kullandığın Corel Video Studio programında vegas proda olduğu gibi boyutu düşürüyor mu kaliteyle oynamadan?

nasıl oldu hocam hangi programla yaptınız.

Dediğiniz gibi videoyu benzersz yaptım daha sonra videonti ile çerçeve önüne render aldım.Sonda gösterdiğiniz şekilde aynı programla cropladım.İlk 5 dk içinde bir şey gelmedi 720p gözüküyordu tam ekran olmuştu ne zaman 480p eklendi ve para kazanmayı açtım o zaman engel geldi direk.Videonti kullanmadan deneyeceğim şimdi.

Handbrake kullanın , Bu video 1.3 gb idi 87 mb'ye indi.

Hacı konuyla pek alakalı değil ama atıyorum ben frapsla 60 fps video çektim boyut oldu 50 60 gb diyelim senin bu kullandığın Corel Video Studio programında vegas proda olduğu gibi boyutu düşürüyor mu kaliteyle oynamadan?

Hocam bir de corelle deneyin.
Dediğiniz gibi videoyu benzersz yaptım daha sonra videonti ile çerçeve önüne render aldım.Sonda gösterdiğiniz şekilde aynı programla cropladım.İlk 5 dk içinde bir şey gelmedi 720p gözüküyordu tam ekran olmuştu ne zaman 480p eklendi ve para kazanmayı açtım o zaman engel geldi direk.Videonti kullanmadan deneyeceğim şimdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri