Full Screen'den Memnun Olan Varmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

zack

Platin Üye
Arkadaşlar özgün kanalım ile full screen'e başvurdum. Kabul edilmez diye düşündüm çünkü 400'e yakın abone ve 13k izlenme vardı. Başvurduktan sonra inceleyeceğiz diye mail geldi bugün şimdi mail atmışlar aramıza hoşgeldin felan diye kanalın panelinde de davet yollamışlar. Şimdi bu partner hakkında birşeyler bilen kişiler yazabilirlerse sevinirim.

Genel olarak sormak istediğim ''Girme pişman olursun , 1k izlenmeye çok az para veriyor , ödemeleri sıkıntılı sarkıyor vs.'' diyenler var ise görüşlerini belirtsinler

Spam çalışmadığın sürece ödemesini tıkır tıkır alırsın, gelirde farklı olduğunu hiç sanmıyorum, yada bana denk gelmedi, tek sorunu çıkmak istersen illah cektiriyorlar.

Icerik turkce mi?

İçerik türkçe :) Türkçe içeriğe az para alırsın diyeceksin kesin şimdi :D

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

Spam çalışmadığın sürece ödemesini tıkır tıkır alırsın, gelirde farklı olduğunu hiç sanmıyorum, yada bana denk gelmedi, tek sorunu çıkmak istersen illah cektiriyorlar.

İşte orada duracaklar. Bu benim için önemli çıkmak istediğim zaman çıkmak isterim. Bu eksi bir puan oldu onlar adına.

İçerik türkçe :) Türkçe içeriğe az para alırsın diyeceksin kesin şimdi :D

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

İşte orada duracaklar. Bu benim için önemli çıkmak istediğim zaman çıkmak isterim. Bu eksi bir puan oldu onlar adına.

Icerik turkce oldugundan ve onlarin kendi reklam takimi oldugundan dolayi adsenseden dahi daha az kazanabilme ihtimalin var. Ayrica % kac kesintiyle aliyorlar kanalini? Daha kanalin ufak, kazandiracagi 5 kurusun yarisinida onlar alirlar.

Kanalin buyuyene kadar no lock-in kontratli networklar ile calis. Freedom olabilir mesela.

Icerik turkce oldugundan ve onlarin kendi reklam takimi oldugundan dolayi adsenseden dahi daha az kazanabilme ihtimalin var. Ayrica % kac kesintiyle aliyorlar kanalini? Daha kanalin ufak, kazandiracagi 5 kurusun yarisinida onlar alirlar.

Kanalin buyuyene kadar no lock-in kontratli networklar ile calis. Freedom olabilir mesela.

Valla partner araştırırken full screen'in çok iyi olduğunu ve zor kanal aldıgını duydum. Direk şansa başvurdum kabul edilmez sandım kabul etmişler. Kontrol panelinde ağa katıl isteği gelmiş. Kesintinin ne kadar olduğunu bile bilmiyorum. Hepsini şimdi araştırıyorum desem yeridir. Ama ağdan çıkartmaları zor oluyor ise tercih etmem gibi.

Çünkü girerim 2 ay bakarım kazanç düşük sonra çıkarım. Eğer sonra çıkarsın felan yok ise bu partnerde orası sıkıntı sadece. Çünkü az kazandırır dediğimiz partnerler çokta kazandırabiliyor değişiyor tabi adsense candır hepsinden daha çok ama bu kanalı adsense'de tutmak istemiyorum korkudan.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

FullScreen'den şaşma tabi alırsalar hocam :)

Neden hocam sizin kanalınız varmı o ağda ? :)

Valla partner araştırırken full screen'in çok iyi olduğunu ve zor kanal aldıgını duydum. Direk şansa başvurdum kabul edilmez sandım kabul etmişler. Kontrol panelinde ağa katıl isteği gelmiş. Kesintinin ne kadar olduğunu bile bilmiyorum. Hepsini şimdi araştırıyorum desem yeridir. Ama ağdan çıkartmaları zor oluyor ise tercih etmem gibi.

Çünkü girerim 2 ay bakarım kazanç düşük sonra çıkarım. Eğer sonra çıkarsın felan yok ise bu partnerde orası sıkıntı sadece. Çünkü az kazandırır dediğimiz partnerler çokta kazandırabiliyor değişiyor tabi adsense candır hepsinden daha çok ama bu kanalı adsense'de tutmak istemiyorum korkudan.

Standart olarak 2 yildi diye hatirliyorum. Ayrica fullscreen zor aliyor diye bi olay yok. Kanalin ozgunse ve az bucuk izlenim aliyorsan kabul ediyorlar pek sorun cikartmadan. Adamlarla baglanti kurup cikmak istedigin zaman neler olacagini sor. Kontrat suresini kisaltip kisaltamayacaklarini sor oyle dene. Yoksa kanalin henuz bu kadar yeniyken girmeni tavsiye etmem. Oyun kanaliysa oyun uzerine olan networklara gir. Suan freedom cok daha fazla isine yarar ornegin.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Neden hocam sizin kanalınız varmı o ağda ? :)

Yok ama VitalyzdTV falan şakacılar hep orada bağlı. Ve şöyle bi durum da oluyor sanırsam sen o ağ'da isen senin videolarını paylaşan kişiye 3. hak gidiyor :)

Yok ama VitalyzdTV falan şakacılar hep orada bağlı. Ve şöyle bi durum da oluyor sanırsam sen o ağ'da isen senin videolarını paylaşan kişiye 3. hak gidiyor :)

Bu mantik cok yanlis. VitalyzdTV cok buyuk bi youtuber. Adam dunya capinda izlenim aliyor ve onerdikleri kontratta belki %100 revshare veriyolardir adama. Ama bu arkadasin kanali daha cok ufak, verecekleri en fazla %60 yada 70dir ve izlenimleri sadece Turkiye'den olacak. Ayrica her agda olanin icerigini korumuyor Fulscreen.

Standart olarak 2 yildi diye hatirliyorum. Ayrica fullscreen zor aliyor diye bi olay yok. Kanalin ozgunse ve az bucuk izlenim aliyorsan kabul ediyorlar pek sorun cikartmadan. Adamlarla baglanti kurup cikmak istedigin zaman neler olacagini sor. Kontrat suresini kisaltip kisaltamayacaklarini sor oyle dene. Yoksa kanalin henuz bu kadar yeniyken girmeni tavsiye etmem. Oyun kanaliysa oyun uzerine olan networklara gir. Suan freedom cok daha fazla isine yarar ornegin.

Oyun değil benim videolar hocam. Vlog tarzı işte. İletişim kurmaya çalışsam iyi olacak dediğin gibi. Freedom'da başvurabilirim olmazsa söylenenlere göre iyi bir partner gibi

Oyun değil benim videolar hocam. Vlog tarzı işte. İletişim kurmaya çalışsam iyi olacak dediğin gibi. Freedom'da başvurabilirim olmazsa söylenenlere göre iyi bir partner gibi

iwocan ilede konusabilirsin bunun hakkinda.

[MENTION=12623]zack[/MENTION] hocam, gelin bizimle calisin. Kontrat vs derdiniz de olmasin :)

Freedom'mu? Hocam biraz affedersiniz ama biraz saçmaladınız. %40 kesinti 2 ay'da bi ödemesi var :) İnsan neden 2 ay sonra hep ödemek almak istesin :)

Ödeme alamayanlar da çok :)

Freedom'mu? Hocam biraz affedersiniz ama biraz saçmaladınız. %40 kesinti 2 ay'da bi ödemesi var :) İnsan neden 2 ay sonra hep ödemek almak istesin :)

Ödeme alamayanlar da çok :)

Vazgeçtim ondanda :D Bu özgün kanalı partnere sokmak ösym okul bölüm tercihleri gibi birşey oldu ya :D

Sırf partnerler hakkında bilgi almak için bende senin gibi denedim, ve 30 dakıka sonra kanal kabul edildi. ödemelerimi neredeyse adsense ile aynı zamanda aldım ve kazancım adsense den az değildi ama çokda fazla olduğu söylenemez ama benim kategorim ile senin kategorin arasında fark olacaktır.

2 ay sonra tüm kanallarımı sattığım için çıkmak istedim, 2 haftanın üzerinde ugrastırdılar, 1 yıl kalmak zorundasın gibi, sonunda kanallarımı sattığım firmanın avukatları devreye girdi ama kanalı çıkardılar.

Para konusunda en küçük süphen olmasın ama özgün çalıştığın sürece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri