İstatistiklerim Bunlar Herhangi bir network önerirmisiniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok daha azina bir kanalimi kabul ettirdim.
![]()
Her soylenine,okudugunuza gore hareket etmeyin. Unutmayin karsinizdaki networklerin sahiplerinin hepsi sizin ,bizim gibi youtuber olarak baslamislardi bu partnerlik isine. Yabanci dil ve tatli dil yabancilarin uzerinde de ise yariyor ,bunu ekleyeyim.
İstatistiklerim Bunlar Herhangi bir network önerirmisiniz ?
![]()
![]()
bugün sözleşme imzaladım. %30 kesinti yapıyorlar ve 100 usd olmadan ödeme yapmıyorlar. zaman geçtikçe ne kadar iyi veya kötü olduğunu yazacağım
bence en iyi partnerlik şirketi budur
bin gösterime 15 dolara kadar para veriyormuş son duyduklarıma göre
yok hocam artıkYanlış duyum almışsın öyle birşey yok.
Bendeki bu kanalın para kazanması kapandı bugün, şimdi bu partnerlik ayağına felan başvursam kabul oldu diyelim para kazanma aktif olurmu geri
![]()
ilk ödemede cok yolamiyorlar haberin olaBende 350$ yaziyordu 130$ gönderdiler diger aylarda cogalmaya basladi
![]()
Basvurdum ,panelim acildi ,paylasayim gercekleri.Kanaliniz 5 gunluk geriden geldigine gore Rpm kullaniyorsunuz.Ben size Rpm 'in panelinden ornek vereyim.Turkce icerik girmeyecegim diye kendime telkin ettigim halde, havasindan midir suyundan midir bilmem bir turlu girdim turkceye.Yabanci icerigimi zaten %80 odeme almadigim surece hicbir partnere sokmam .Zira benim yabanci kanallarimin aylik izlenimi 2milyona kadar cikiyor. Fullscreen'in Cpm ucretlerinin yuksek oldugunu bilmeyen yok sanirim.Fakat sizin rpm networke bagli iceriginizin ingilizce olduguna inananamiyorum soylediginiz ucrete gore. Benim turkce icerikli ise yaramaz kanalim bile ,avrupa izlenmesi olan ulkelerden 400k ile $257 aliyor ise , sizin ingilizce iceriginiz eger ki kaliteli ise ,ki ingilizce olduguna gore adsense'in en cok odedigi ulkelere hitap etmesi demek bu ,en az 300k ile $1000 almasi lazim. Siz panelinizden 300k ile $18 kazandiginiz resimi yayinlayin lutfen.Zira benim rpm deki kazancini az bulduktan sonra paylasimi kestigim ,paylasimlari ozele aldigim,odemeyi aldiktan sonra kapayacagim kanalimin kazanci asagidadir. Siz izlenime gore az aldim diyemezsiniz. Youtube hesabinizdaki analistikteki para kazanma sekmesinde bulunan PARA KAZANDIRAN GORUNTULEMELER kismina bakin. Gosterimlerinizin %kacindan reklam goruntulemesi yapmissiniz ortaya cikar.
Tekrar Tekrar NOT : Kanal turkcedir, kazanclar avrupa ve tr disindaki tahminim gurbetciler ve turk cumhuriyetlerinden gelenlerden saglanmistir
Unutkanliktan bir not daha 400k ,video izlenmesini gosterir. Sizin 400k reklam gosterimi yaptiginiz anlama gelmez. Buradan da su cikiyor. Sistemi bilmeden girersen , panele girisinde olsa kisiye pek faydasi olmuyormus.
FullScreen cidden iyi bir network, secimimden hic pisman degilim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.