FullScreen Partnerlik şartları

• Kullanıcı FGorkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
İstatistiklerim Bunlar Herhangi bir network önerirmisiniz ?

lt207.jpg

lt20j.jpg

bugün sözleşme imzaladım. %30 kesinti yapıyorlar ve 100 usd olmadan ödeme yapmıyorlar. zaman geçtikçe ne kadar iyi veya kötü olduğunu yazacağım

Taniyorum bu esek sipasini 2 kanalimi bu partner yapti :D dedigin gibi tatli dil bazilarinda ise yariyor bazilarindada atar yapmak sart yoksa 1 ay ugrastirirlar seni :D
Cok daha azina bir kanalimi kabul ettirdim.

k9zgj.png

Her soylenine,okudugunuza gore hareket etmeyin. Unutmayin karsinizdaki networklerin sahiplerinin hepsi sizin ,bizim gibi youtuber olarak baslamislardi bu partnerlik isine. Yabanci dil ve tatli dil yabancilarin uzerinde de ise yariyor ,bunu ekleyeyim.

ilk ödemede cok yolamiyorlar haberin ola :) Bende 350$ yaziyordu 130$ gönderdiler diger aylarda cogalmaya basladi :)
bugün sözleşme imzaladım. %30 kesinti yapıyorlar ve 100 usd olmadan ödeme yapmıyorlar. zaman geçtikçe ne kadar iyi veya kötü olduğunu yazacağım

Bendeki bu kanalın para kazanması kapandı bugün, şimdi bu partnerlik ayağına felan başvursam kabul oldu diyelim para kazanma aktif olurmu geri :D

m0fvm.jpg

ilk ayın sonucunu söyliyim arkadaşlar

118k gösterim ve 8.82 usd kazanç. şaka gibi resmen.

kesinlikle network partnerlikle uğraşmayın

Basvurdum ,panelim acildi ,paylasayim gercekleri.Kanaliniz 5 gunluk geriden geldigine gore Rpm kullaniyorsunuz.Ben size Rpm 'in panelinden ornek vereyim.Turkce icerik girmeyecegim diye kendime telkin ettigim halde, havasindan midir suyundan midir bilmem bir turlu girdim turkceye.Yabanci icerigimi zaten %80 odeme almadigim surece hicbir partnere sokmam .Zira benim yabanci kanallarimin aylik izlenimi 2milyona kadar cikiyor. Fullscreen'in Cpm ucretlerinin yuksek oldugunu bilmeyen yok sanirim.Fakat sizin rpm networke bagli iceriginizin ingilizce olduguna inananamiyorum soylediginiz ucrete gore. Benim turkce icerikli ise yaramaz kanalim bile ,avrupa izlenmesi olan ulkelerden 400k ile $257 aliyor ise , sizin ingilizce iceriginiz eger ki kaliteli ise ,ki ingilizce olduguna gore adsense'in en cok odedigi ulkelere hitap etmesi demek bu ,en az 300k ile $1000 almasi lazim. Siz panelinizden 300k ile $18 kazandiginiz resimi yayinlayin lutfen.Zira benim rpm deki kazancini az bulduktan sonra paylasimi kestigim ,paylasimlari ozele aldigim,odemeyi aldiktan sonra kapayacagim kanalimin kazanci asagidadir. Siz izlenime gore az aldim diyemezsiniz. Youtube hesabinizdaki analistikteki para kazanma sekmesinde bulunan PARA KAZANDIRAN GORUNTULEMELER kismina bakin. Gosterimlerinizin %kacindan reklam goruntulemesi yapmissiniz ortaya cikar.

Tekrar Tekrar NOT : Kanal turkcedir, kazanclar avrupa ve tr disindaki tahminim gurbetciler ve turk cumhuriyetlerinden gelenlerden saglanmistir

Unutkanliktan bir not daha 400k ,video izlenmesini gosterir. Sizin 400k reklam gosterimi yaptiginiz anlama gelmez. Buradan da su cikiyor. Sistemi bilmeden girersen , panele girisinde olsa kisiye pek faydasi olmuyormus.

hocam bişey soracam partner olursak örnek veriyorum aliveli kanalı ile başvurdum kabul edildim sadece o kanaldaki videolardan gelen izlenmemi kabul ediliyor?
a-b-c kanallarım yani başka kanallarım bu partnerlikten yararlanabilirmi? çünkü bende mesela 10 kanal var izlenimleri toplam 60k tek bir kanalın izlenimi bişey etmiyebilir o nedenle sordum:)

Bir ara bende araştırıyordum söyliyim size.
Fullscreen de anlaşmada kesinlik yok. Birinin anlaşmasında %20 alırken diğerinden %30 alabiliyor. Bunu neye göre belirliyorlar bilmiyorum. Siz başvuru yapın kabul edilince anlaşma geliyor zaten ordan ister tamam dersiniz ister yok.

Ayrıca mesela fullscreen insanların anlaşma şartlarını başkalarına söylemesini istemiyor. Yabancı bir foruma giriyorum mesela (fullscreenle içli dışlılar baya) forumda herhangi bir mesajında bile anlaşmayla ilgili bilgi veremiyorsun mesela yasak var.

Türkçe içerikli kanalla başvursak partnerlik alamayız sanırım alsak bile reklam çıkartamayız sanırım ?

10k gösterime 1 usd verdiler onunda %30unu aldılar. uzak durun

Bu sirketle ilgili yeni tecrubesi olanlar varmi, bizimle paylasirsaniz sevirim.

ben 3 aydır fullscreendayim. 1000 izlenime kaç dolar veiryorlar bilmiyorumda. kasım ayında 330 dolar aldım ilk ödemem olacaktı. bu ay yatması lazımdı yatmadı mail attim supporta bayağı inceliyoruz felan dediler az önce ödeme geldi 312 dolar... Ocak ayındanda 405 dolar var 300 dolarda onu yatırmışlar. Anlamadım 100 dolar niye kesildi , onun içinde mail attim. Eğer 100 dolarıda yatırırlarsa çok başarılı panelleri felan şık. Support güzel çalışıyor. bak 28ine girdik ayın son günü sabahın 4ü pat diye ödeme geldi nokta sekmiyor. kanalina güvenen kaliteli kanalım var diyeni partnerliğe aldırmaya calisabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri