Furkan nickli kişiden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle insaların bu forumda işi olamaz Barındırılmamlıdır

Siz yazının tamamını okudunuz mu ? Adam en azından direk ortadan kaybolmamış,durumu anlatmış elimde bot var onu vereyim demiş.
Diğer arkadaşa gelicek olursak
Bence haklı 2 günde kim sonuç almışta hemen bu kadar kazanmayı bekliyorsunuz.Bekleyin bakalım bi 1 hafta,yinede kazanamasınız bile konu açmaya hakkınız yok.Zaten adam konusunu açmış güvenmek,güvenmemek size kalmış birşey. Sonuçta elle tutulacak birşey satmıyor size,sadece nasıl çalıştığını,çalışma yöntemin,kategoriyi vs. anlatıyor ve bunuda yapıyor yani,parayı alıp kaçmıyor.

Para ödeyerek öğrenmediğin şeylerin , para alınarak öğretilmesi hoş değil.

Bir sigarayi adam 100TL'ye aliyorsa bu alicinin sucudur saticinin degil.

Ortada bir dolandirma yok furkan arkadasimizda olayi acikladi cevapladi kisa süreligine hic bir sonuc alinmaz en az 1-2 ay beklenmeli konu tartismaya girip biri ban yemeden kapansa iyi olur

Bir kere 1-1.5 saat arası yazdın 2. si çalıştığın kategori vermiş , bana o kategori dedin ama sürekli telif ünlem , sahte telif ,topluluk hepsi yağıyordu ben başarılı olamadım kullanamadım , sürekli 2 güne kanallarım kapatılıyordu ve siz bu işi 1 senedir anca başarmışsınız ve siz konuda başarılı olamazsa verdiğim parayı iade ederim diye taahhüt vermişsiniz 2 güne kanal 3 telif geliyordu ne 10 günü ? Arkadaşın verdiği e bookları yeminle 1 kere açmak okumak nasip olmadı zaten verdiği gün tarihlerine baktım temmuz ayı falan daha ünlem bile yoktu o zamanlar youtube da , pc ye format attım onlar da gitti şimdiye kadar niye cevap vermedin bakarız dedin yani öderim dedin daha sonra cevap dahi vermedin.

kusura bakmayın ama 2 günde ne kazancı bekliyordunuz anlamadım? arkadaş size 2 günde hemen kazanacaksın diye bir şey mi yazdı? burada kesinlikle [MENTION=832]furkan[/MENTION] haklı.

güzel kardeşim
mesele 50 TL değil yemişim 50 TL yi
ben adamın bilgisayarına bağlandım 3 saat anlattım
yeminle kafam şişti o gün
okadar anlattım bide adamın paarsını geri vericem
adama bedava gelicek

valla hiçkisme kusura bakmasın
adamın parasını vermiyorum ben kesinlikle parasındada değilim
sırf adama bedavadan anlatmışım gibi olucak
Ben konuyu bilmiyorum seni davet etmek için linki atttım atar atmaz hemen çıktın o yüzden sana yöneldim.Diğer 2 arkadas memnunsa bilemiyecem.

Bir kere 1-1.5 saat arası yazdın 2. si çalıştığın kategori vermiş , bana o kategori dedin ama sürekli telif ünlem , sahte telif ,topluluk hepsi yağıyordu ben başarılı olamadım kullanamadım , sürekli 2 güne kanallarım kapatılıyordu ve siz bu işi 1 senedir anca başarmışsınız ve siz konuda başarılı olamazsa verdiğim parayı iade ederim diye taahhüt vermişsiniz 2 güne kanal 3 telif geliyordu ne 10 günü ? Arkadaşın verdiği e bookları yeminle 1 kere açmak okumak nasip olmadı zaten verdiği gün tarihlerine baktım temmuz ayı falan daha ünlem bile yoktu o zamanlar youtube da , pc ye format attım onlar da gitti şimdiye kadar niye cevap vermedin bakarız dedin yani öderim dedin daha sonra cevap dahi vermedin.

Arkadasim sen simdi cok gelirli bir kanal satin alsan bu kanalda bir gün sonra telif yerse saticiya diyemessin kanal ban yedi parami geri ver! Yok böyle birsey!

YouTube risk isidir (özgün olmadigin sürece) vallaha hic kusura bakma... dogruya dogru yanlisa yanlis

Bir sigarayi adam 100TL'ye aliyorsa bu alicinin sucudur saticinin degil.

Ortada bir dolandirma yok furkan arkadasimizda olayi acikladi cevapladi kisa süreligine hic bir sonuc alinmaz en az 1-2 ay beklenmeli konu tartismaya girip biri ban yemeden kapansa iyi olur

Hocam ben ortada dolandırma var demedim zaten , benim eleştirdiğim noktayı siz anlayamamışsınız.
Satış işporta , ben onu eleştiriyorum.

Arkadaşlar
ben düzenli 2 ytkazan üyeliği kullanırım
kendime vdsli ytkazan yaptırdım
bu her iki üyeliğimde boşta kaldı
ikisininde toplamda 1 aylık süresi vardı

adama tüm bu olanlara rağmen dedim al bu iki ytkazan üyeliğini
bunuda kabul etmedi

ama afedersiniz arkadaşlar ben enayi değilim
zaten inanılmaz vicdan azabı çekiyorum bunlara çalıştığım kategorimi söyledim
neyse daha fazla yazmıycam

Arkadaş parayı geri iade edeceğim demiş sanırım bence geri iade etmeli edeceğine dair bir şey demediyse 3 saatlik emeğe 50 lira normal ayrıca arkadaş kendi çalıştığı kategoriyi de söylemiş daha ne yapsın. Ama parayı iade edeceğim gibi birşey söylediyse iade etmeli çünkü arkadaş buna güvenerek harcama yapmış olabilir.

Arkadaş parayı geri iade edeceğim demiş sanırım bence geri iade etmeli edeceğine dair bir şey demediyse 3 saatlik emeğe 50 lira normal ayrıca arkadaş kendi çalıştığı kategoriyi de söylemiş daha ne yapsın. Ama parayı iade edeceğim gibi birşey söylediyse iade etmeli çünkü arkadaş buna güvenerek harcama yapmış olabilir.

doğrudur ben geri iade edeceğimi söyledim
ancak adam 2 gün sonra gelip bana diyo ki ben kazanmadım

ve kaldı ki ders verdiğim iki kişi de şuanda sıfır TL den 35 40 TL ye yükseldiler

Arkadasim sen simdi cok gelirli bir kanal satin alsan bu kanalda bir gün sonra telif yerse saticiya diyemessin kanal ban yedi parami geri ver! Yok böyle birsey!

YouTube risk isidir (özgün olmadigin sürece) vallaha hic kusura bakma... dogruya dogru yanlisa yanlis
Hocam bende biliyorum riskli kategorilerle tutuğu kadar ben düzenli kazanç sağlamak için arkadaşa başvurdum kendisi konuda 'Kısacası arkadaşlar size bildiğim ne varsa bütün bildiklerimi en en ince ayrıntısına kadar anlatıcam
size balık tutmayı falan göstermiycem
Size ben balık tutucam pişiricem ve kaşıkla ağzınıza koyucam siz sadece çiğneyip yutucaksınız '
o zaman böyle iddialı cümleler kullanmasın , ne için taahhüt vermiş kendisi 2 ay için mi 6 ay için mi kanallar bırakın 2-3 günde telifle ünlemle doluyordu konuda açıkça niye belirtmemiş o zaman verdiğim taahhüt için ne kadar beklemeliydik ?? kendisi önce kabul etti para iadesini sonra niye cevap yazmadı ?
@Rigobert hocama bot yazdıracağını söylemişti onun dolandırılması beni ilgilendirmiyor arkadaşım.

[MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] bu konuda [MENTION=832]furkan[/MENTION] 'a hak veriyorum sonuçta arkadaş sana yapması gerekeni yapmış. Anlatımdan hemen sonra bunlar zaten bilindik şeyler bunları mı anlatacaktın desen sorun olmazdı ancak sen anlatımı yaptırmışsın 1 hafta sonra gelip ben kazanamadım paramı iade et diyorsun. Bu durumda arkadaşın emeğine de yazık değil mi ? Bu yüzden kimsenin bir para iadesi yapmak zorunda olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada [MENTION=832]furkan[/MENTION] sana da bir kaç çift sözüm var

Adama bende bulunan bugüne kadar r10 da ve burda satılmış 18 tane ebook verdimki bu ebookların bile fiyatı 100 TL den fazla eder

Senin gibi bir arkadaşımıza bu durumu yakıştıramıyorum. Başkaları senden aldığı bilgileri başkasına pazarlasa hoş olur mu ? Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri lütfen başkalarına yapmayın.

[MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] bu konuda [MENTION=832]furkan[/MENTION] 'a hak veriyorum sonuçta arkadaş sana yapması gerekeni yapmış. Anlatımdan hemen sonra bunlar zaten bilindik şeyler bunları mı anlatacaktın desen sorun olmazdı ancak sen anlatımı yaptırmışsın 1 hafta sonra gelip ben kazanamadım paramı iade et diyorsun. Bu durumda arkadaşın emeğine de yazık değil mi ? Bu yüzden kimsenin bir para iadesi yapmak zorunda olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada [MENTION=832]furkan[/MENTION] sana da bir kaç çift sözüm var

Senin gibi bir arkadaşımıza bu durumu yakıştıramıyorum. Başkaları senden aldığı bilgileri başkasına pazarlasa hoş olur mu ? Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri lütfen başkalarına yapmayın.

doğru vallahi nedeseniz haklısınız
ya ozamanlar illa bot yaptırcam diye tuttrumuştum
ozamanlar elimde para yoktu
sabredemedim 50 TL için bu işe girdim girmez olaydım ah kafam

kendimi hiçbizaman affetmiycem

buda skype konuşmamızın bir bölümü

[22.4.2014 01:18:51] apo ....: s.a
[22.4.2014 01:19:01] youtuber: as
[22.4.2014 01:19:57] apo ....: kardeş
[22.4.2014 01:20:07] apo ....: bişey diycem
[22.4.2014 01:20:23] apo ....: ya sen geçen gün benden paranı geri istedin ya
[22.4.2014 01:20:26] apo ....: dedin ya hani
[22.4.2014 01:20:32] apo ....: bu söylediğin şeyler forumda
[22.4.2014 01:20:36] apo ....: paylaşıldı falan
[22.4.2014 01:20:46] apo ....: bana gösterirmisin nerde paylaşıldı
[22.4.2014 01:21:13] youtuber: yok hocam kategori bulma yöntemi a yazıp b yazıp onları dedim
[22.4.2014 01:21:23] apo ....: hımm anladım
[22.4.2014 01:21:30] apo ....: ama onu bilseler bile
[22.4.2014 01:21:36] apo ....: kimse 25 sayfa tek tek
[22.4.2014 01:21:45] apo ....: tüm kanalların linklerini almayı bilmiyolar
[22.4.2014 01:21:48] apo ....: sana
[22.4.2014 01:21:52] apo ....: bot lazımmı
[22.4.2014 01:22:33] youtuber: yok hocamben o eklentivardı chromeda zaten hatta cliptoboard programı kullanıyordumben sizden önce excel bende kayıt ediyordum
[22.4.2014 01:23:40] apo ....: tmm valla kardeş ben sana parmı tekrar veremiycem ama sana ikitane ytkazan üyeliği veriyim istiyosan biri 12 mayısta süresi biticek 22 günü var diğeri 2 mayısta süresi biticek
[22.4.2014 01:23:45] apo ....: 10 günü var bununda
[22.4.2014 01:24:04] apo ....: sana anlatana kadar canım çıktı k.bakma
[22.4.2014 01:24:13] youtuber: hocambot alcaktım ama botu süresini uzatmıcam 15 gün falan ara vericem öğrenciyim banada para lazım..
[22.4.2014 01:24:20] apo ....: kardeş
[22.4.2014 01:24:23] apo ....: ben sana
[22.4.2014 01:24:30] apo ....: ikitane ytkazan üyeliği vericem
[22.4.2014 01:24:32] apo ....: alıcanmı
[22.4.2014 01:24:41] apo ....: toplamda ikisinin 1 ay süresi var
[22.4.2014 01:25:01] youtuber: hocam dediğim gibi ara vericem düşünmüyorum
[22.4.2014 01:25:03] apo ....: bak sana verdiğim ebookların bile
[22.4.2014 01:25:09] apo ....: eğeri 50 TL den fazla
[22.4.2014 01:25:14] apo ....: goldbok var orda
[22.4.2014 01:25:21] apo ....: o bile 40 TL ye satılıyodu
[22.4.2014 01:25:39] youtuber: hocamfrmat attım pcvalla onları 1 kere okuma fırsatım olmadı :)
[22.4.2014 01:26:02] apo ....: valla istiyosan tekrar veriyim yani
[22.4.2014 01:26:12] apo ....: ytkazan üyeliği var iki tane
[22.4.2014 01:26:27] apo ....: ben o parayı bot yapmak için birine verdim
[22.4.2014 01:26:32] youtuber: ara vericem yoksa botu almak isterdim şehirdışı öğrenciyim anlarsınız durumumu :)
[22.4.2014 01:26:32] apo ....: o da dolandırıcı çıktı
[22.4.2014 01:27:06] apo ....: neyse 2 3 gün sonra bakarız
[22.4.2014 01:27:46] youtuber: cuma günü kira falan halletcez işte hocam o zamanolursa ayarlarsanız sevinirim.
[22.4.2014 01:28:10] apo ....: tmm bakarız

Ayrıca arkadaş tek kategori verdi ve o kategori de sürekli telif , ünlem her türlü şey vardı a yaz b yaz sürekli video bulma zaten daha önce @EmekThoR forumda paylaşmıştı.

[MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] hocam bu arkadaş size dediği anlatımları vs. yaptı mı herhangi bir sıkıntı var mı söylediklerinde ? İtiraz etmediğinize göre yapmış ? Ve eğer yaptıysa sizin 1-2 hafta sonra gelip paranızı iade istemenizi etik bulmuyorum. Eğer ki bilgileri yetersiz buluyorsanız bunu geciktirmeden söylemeniz gerekirdi. Yanlış mı düşünüyorum ?

Sacmaliga bak madem ogrencisin ne diye 50 lira veriyon madem verdin kazandin varsayalim o parayi simdi alabilcekmiydin tabikide hayir

Furkanada gelirsek bu adaminda banlanmasi lazim ebooklari hangi hakla satiyor? Ben o gun konuyada yazdim madem 5 10 bin kazaniyorsun 1 hafta daha bekle yok o ne yapti illa simdi hemen lazimmis

burada iki tarafta sucludur baska birsey demiyorum

1 günde kim para kazanabılıyorku youtubedan ? eğer furkan dolandırıcı olsaydı ben ve 2 arkadaşımda yardım ıstedık yanı bızıde dolandırırdı 50 lira için adamı hırsız konumuna getirdiniz yaztıktırr...

@marcustanley hocam bu arkadaş size dediği anlatımları vs. yaptı mı herhangi bir sıkıntı var mı söylediklerinde ? İtiraz etmediğinize göre yapmış ? Ve eğer yaptıysa sizin 1-2 hafta sonra gelip paranızı iade istemenizi etik bulmuyorum. Eğer ki bilgileri yetersiz buluyorsanız bunu geciktirmeden söylemeniz gerekirdi. Yanlış mı düşünüyorum ?
Hocam anlatım dediği forumda genel geçen şeyler bir de funny mesela funny a yaz funny b yaz z ye kadar forumda zaten paylaşılmıştı ben verdiği kategoride zaten daha önce çalıştım başarılı olamadım arkadaşa o gün diyecektim genel şeylerin olduğunu bunların emeğine saygımdan verdiği kategoriyi tekrar değerlendirdim ama tekrar başarısız oldum ve iademi istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri