tiger
Yasaklanmış
Hocam bende biliyorum riskli kategorilerle tutuğu kadar ben düzenli kazanç sağlamak için arkadaşa başvurdum kendisi konuda 'Kısacası arkadaşlar size bildiğim ne varsa bütün bildiklerimi en en ince ayrıntısına kadar anlatıcam
size balık tutmayı falan göstermiycem
Size ben balık tutucam pişiricem ve kaşıkla ağzınıza koyucam siz sadece çiğneyip yutucaksınız '
o zaman böyle iddialı cümleler kullanmasın , ne için taahhüt vermiş kendisi 2 ay için mi 6 ay için mi kanallar bırakın 2-3 günde telifle ünlemle doluyordu konuda açıkça niye belirtmemiş o zaman verdiğim taahhüt için ne kadar beklemeliydik ?? kendisi önce kabul etti para iadesini sonra niye cevap yazmadı ? @Rigobert hocama bot yazdıracağını söylemişti onun dolandırılması beni ilgilendirmiyor arkadaşım.
[MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] hocam bu arkadaş size dediği anlatımları vs. yaptı mı herhangi bir sıkıntı var mı söylediklerinde ? İtiraz etmediğinize göre yapmış ? Ve eğer yaptıysa sizin 1-2 hafta sonra gelip paranızı iade istemenizi etik bulmuyorum. Eğer ki bilgileri yetersiz buluyorsanız bunu geciktirmeden söylemeniz gerekirdi. Yanlış mı düşünüyorum ?
Ortada birden fazla vaat var, bir tanesi bile yerine getirilmemisse sozunu tutmamistir benim gozumde ve bahsettigi para iadesini yapmasi gerekli.
Ayrica gecen sene e-booklarin hava ucustugu gunlerde, bu sekilde e-booklari el altindan baskasiyla paylastigi tespit edilen kisiler banlaniyordu diye hatirliyorum. Bu sahis burda birden fazla mesajinda kendi yazisiyla itiraf etmis bu paylasimi, bunun ne gibi cezasi olacak takipcisi olacagim.