Furkan nickli kişiden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bende biliyorum riskli kategorilerle tutuğu kadar ben düzenli kazanç sağlamak için arkadaşa başvurdum kendisi konuda 'Kısacası arkadaşlar size bildiğim ne varsa bütün bildiklerimi en en ince ayrıntısına kadar anlatıcam
size balık tutmayı falan göstermiycem
Size ben balık tutucam pişiricem ve kaşıkla ağzınıza koyucam siz sadece çiğneyip yutucaksınız '
o zaman böyle iddialı cümleler kullanmasın , ne için taahhüt vermiş kendisi 2 ay için mi 6 ay için mi kanallar bırakın 2-3 günde telifle ünlemle doluyordu konuda açıkça niye belirtmemiş o zaman verdiğim taahhüt için ne kadar beklemeliydik ?? kendisi önce kabul etti para iadesini sonra niye cevap yazmadı ?
@Rigobert hocama bot yazdıracağını söylemişti onun dolandırılması beni ilgilendirmiyor arkadaşım.

[MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] hocam bu arkadaş size dediği anlatımları vs. yaptı mı herhangi bir sıkıntı var mı söylediklerinde ? İtiraz etmediğinize göre yapmış ? Ve eğer yaptıysa sizin 1-2 hafta sonra gelip paranızı iade istemenizi etik bulmuyorum. Eğer ki bilgileri yetersiz buluyorsanız bunu geciktirmeden söylemeniz gerekirdi. Yanlış mı düşünüyorum ?

Ortada birden fazla vaat var, bir tanesi bile yerine getirilmemisse sozunu tutmamistir benim gozumde ve bahsettigi para iadesini yapmasi gerekli.
Ayrica gecen sene e-booklarin hava ucustugu gunlerde, bu sekilde e-booklari el altindan baskasiyla paylastigi tespit edilen kisiler banlaniyordu diye hatirliyorum. Bu sahis burda birden fazla mesajinda kendi yazisiyla itiraf etmis bu paylasimi, bunun ne gibi cezasi olacak takipcisi olacagim.

[MENTION=832]furkan[/MENTION] Arkadaşımıza Sonuna kadar hak veriyorum... furkanı da yaklaşık 2 haftadır tanıyorum. çok yardımsever birisi. kesinlikle işlerini para için yapmaz. bizim hukukumuz eskiye dayanmasa bile bana bildiklerini anlattı etti. hiç bir parada istemedi. Ha bu anlattıklarının bazılarını bende biliyordum. Aynı kategoride de çalışıyoruz. Arkadaş çok yardımcı oldu ama ben bunu bilirim. Şimdi bu arkadaş o gün bi program yaptırma derdine düşdügü için o paraya tamah oldu Normalde deseniz 500 tl veriyim. anlatcagını düşünmüyorum... ama ogün o bot yazdırma işinin peşine düştüğü için malesef böyle bir işe girdi. Ama işte arkadaşlar Bu forumdaki Çoğu kişi Sanıyor ki Biri bize birşey anlattığında veya öğrendiğimizde ertesi gün hemen para kazancaz sanıyor. Ama öyle bir dava yok...

Özellikle söylüyorum 1 kanalın tam anlamıyla oturup para kazandırması bile 1 haftadan başlar daha da uzun sürebilir. 2 gün içinde bir kanal Hop diye para kazandırmaz. o kanal 2-3 gün geçsin ki kazandırmaya başlasın.... [MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] işte bu yüzden senin 2 gün sonra geri iade istemeni Çok YANLIŞ görüyorum.

2. mesele ise furkanın sana sadece söylediği kategori bile 500 tl eder. Neden dersen bu forumdaki 10-100 kişi belki biliyor belki bilmiyor bu kategoriyi... ve söylediği kategori düzenli çalışılırsa 1 haftada günlük +30 tl çok rahat kazandıran bir kategori.. Ayrıca diyorsun ki Ünlem fln diyorsun. Ünlemi geç bikere bu adamın elinde olan bişe değil.. telif konusundada Telifi bol bi kategori. Bunun için çok kanal yapıp riski azaltmalısın. atıyorum 1 kanala 500 vidyo atmak Çok riskli. ama sen 5 kanala bölersen. telif konusunda risk azalır. Birde Kategoride ki dil seçimini değiştirmeliydin Örneğin; Hintçe yüklediğinz Çoğu şeyden telif yiceksiniz...

Herneyse [MENTION=832]furkan[/MENTION] arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum. Tek yanlışı böyle işlere girmemeliydi.

Forum yöneticilerin her önüne gelenin forumda birşeyler satması veya pazarlamasını ve verilen hizmetler dahil , bir düzene sokması şart ve yaptırımlar getirmesi gereklilliği hakkında düşüncemdir.

1. o gün konu fazla uzamadan forum yönetimi tarafından kapatıldı...
2.bunların olabileceği ve forum adminleri tarafından onaylanmamış bilgileri satın almamanız sık sık hatırlatılır ve bu gibi anlatımlarla gelenlere e-book a dök denir...
3.furkan arkadaşımıza gelince; satın aldıgı ve dağıtılması üreticileri tarafından istenmeyen e-book ları ürün olarak sunmaması rica edilmişti.
4.satın alan arkadaş da;hem öğrencisin hemde gözü kapalı dk bir de 50lira bayılıyorsun.yazıktır günahtır parana...para kolay kazanılmıyor bu kadar savurgan ve bu kadar hazırcı olmayın.forum bilgiyle dolu siz hala forumda yazan bilgilere para veriyorsunuz...

diğer konular kişisel olarak umrumda değil ama şu e-book dağıtma olayın hiç uygun olmadığı için o konuda senin hakkında bir karar alınması gerektiğini düşünüyorum.

@furkan Arkadaşımıza Sonuna kadar hak veriyorum... furkanı da yaklaşık 2 haftadır tanıyorum. çok yardımsever birisi. kesinlikle işlerini para için yapmaz. bizim hukukumuz eskiye dayanmasa bile bana bildiklerini anlattı etti. hiç bir parada istemedi. Ha bu anlattıklarının bazılarını bende biliyordum. Aynı kategoride de çalışıyoruz. Arkadaş çok yardımcı oldu ama ben bunu bilirim. Şimdi bu arkadaş o gün bi program yaptırma derdine düşdügü için o paraya tamah oldu Normalde deseniz 500 tl veriyim. anlatcagını düşünmüyorum... ama ogün o bot yazdırma işinin peşine düştüğü için malesef böyle bir işe girdi. Ama işte arkadaşlar Bu forumdaki Çoğu kişi Sanıyor ki Biri bize birşey anlattığında veya öğrendiğimizde ertesi gün hemen para kazancaz sanıyor. Ama öyle bir dava yok...

Özellikle söylüyorum 1 kanalın tam anlamıyla oturup para kazandırması bile 1 haftadan başlar daha da uzun sürebilir. 2 gün içinde bir kanal Hop diye para kazandırmaz. o kanal 2-3 gün geçsin ki kazandırmaya başlasın.... @marcustanley işte bu yüzden senin 2 gün sonra geri iade istemeni Çok YANLIŞ görüyorum.

2. mesele ise furkanın sana sadece söylediği kategori bile 500 tl eder. Neden dersen bu forumdaki 10-100 kişi belki biliyor belki bilmiyor bu kategoriyi... ve söylediği kategori düzenli çalışılırsa 1 haftada günlük +30 tl çok rahat kazandıran bir kategori.. Ayrıca diyorsun ki Ünlem fln diyorsun. Ünlemi geç bikere bu adamın elinde olan bişe değil.. telif konusundada Telifi bol bi kategori. Bunun için çok kanal yapıp riski azaltmalısın. atıyorum 1 kanala 500 vidyo atmak Çok riskli. ama sen 5 kanala bölersen. telif konusunda risk azalır. Birde Kategoride ki dil seçimini değiştirmeliydin Örneğin; Hintçe yüklediğinz Çoğu şeyden telif yiceksiniz...

Herneyse @furkan arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum. Tek yanlışı böyle işlere girmemeliydi.
Hocam o gün konuda verdiği vaatlere bakar mısınız ?http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/29598-youtube-adsense-ozel-ders-verilir.html
Kendisi zaten 700 civarı video yüklememi istedi ;) Kendisinin dediği videolar zaten uzun videolar ve her türlü ünlem geliyordu kendisi konuyu açtığı zaman ünlem belası zaten vardı yeminle 600-700 video attım farklı kanallara 3 gün sonra sağlam 5-10 arası video kalıyordu onlara da telif geliyordu zaten .

Furkan bu konuda hakli olabilir.

Her iki arkadasi tanimam fakat furkanin yaptigi ebook olayi kabul edilemez!

Forumun adaletine güveniyoruz en az bir hafta ban almali... aksi taktirde güvenimiz sarsilir

Furkan kardesim kusura bakmassin insaAllah

Hocam o gün konuda verdiği vaatlere bakar mısınız ?http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/29598-youtube-adsense-ozel-ders-verilir.html
Kendisi zaten 700 civarı video yüklememi istedi ;) Kendisinin dediği videolar zaten uzun videolar ve her türlü ünlem geliyordu kendisi konuyu açtığı zaman ünlem belası zaten vardı yeminle 600-700 video attım farklı kanallara 3 gün sonra sağlam 5-10 arası video kalıyordu onlara da telif geliyordu zaten .
valla herşeyi geçtimde şu kategori kafama takıldı neydi acaba film felan mı hepsi ünlemli videoların zaten film işini çözersen alırsın 7000-8000 kimseye ihtiyacın yokki

Arkadaşlar ben sonuna kadar haksızım
beni banlamalarını rica ediyorum
son sözüm bu
başkada bişey demiyorum
ben sonuna kadar haksızım ve beni banlayın

Arkadaşlar ben sonuna kadar haksızım
beni banlamalarını rica ediyorum
son sözüm bu
başkada bişey demiyorum
ben sonuna kadar haksızım ve beni banlayın

kardeş emeksiz yemek olmaz sen niye haksız olacaksın bedava dünya nerdeyse bizde oraya gidelim neyin kafasını yaşıyor arkadaş anlamadık...

[MENTION=832]furkan[/MENTION] kendine yakışanı yapmalısın, azıcık sana emeğim geçti ise kardeşim..Yarı yarıya kaybınız olsun 25 tl ödeme yapmalısın ve bu konu tatlıya bağlanmalı..

Hocam. Bilmiyorum sizin talihsizlikmi bilmiyorum ama ben inanmıyorum 600-700 video atıpda 5-10 video ben buna inanmıyorum veya sizde bi sorun var hocam. ayrıca hocam bu yükleme kısmı size baglı. bende günde 500 vidyo atarım bi kanala günde 3-4 kanal doldururum. sağlam yeşil dolar açık 100-150 video kalıyor en az. bu kanalların 1 i belki telif yiyor belki yemiyor. diğer kanallar yürüyor gidiyor. Sonuç olarak 1 hafta snra bu kanalların TL cinsinden dönüşü Çok yüksek oluyor...

Hocam. Bilmiyorum sizin talihsizlikmi bilmiyorum ama ben inanmıyorum 600-700 video atıpda 5-10 video ben buna inanmıyorum veya sizde bi sorun var hocam. ayrıca hocam bu yükleme kısmı size baglı. bende günde 500 vidyo atarım bi kanala günde 3-4 kanal doldururum. sağlam yeşil dolar açık 100-150 video kalıyor en az. bu kanalların 1 i belki telif yiyor belki yemiyor. diğer kanallar yürüyor gidiyor. Sonuç olarak 1 hafta snra bu kanalların TL cinsinden dönüşü Çok yüksek oluyor...
Hocam ilk gün mesela 500 video atıp bot tüm ünlemlileri silince 100-200 video kalıyor 1 haftada zaten video kalmıyor telif falan direk kanalları siliyorum

Hocam ilk gün mesela 500 video atıp bot tüm ünlemlileri silince 100-200 video kalıyor 1 haftada zaten video kalmıyor telif falan direk kanalları siliyorum

Hocam vallahi 1 haftada bende 3-5 video siliniyor o kadr geri kalan duruyor. Herneyse hocam. bu kategoride bende çalışıyorum. Ve tüm kazancım bu kategoride. Ve en iyi gelir diye biliyorumm.

hocam 10 bin lira kazandırıyorlar ve 50 liraya buna bişey demiyorsunuzda benım koydugum foto mu dikkat cekti :)

ben onada lafımı söyledim 10 bin lira kazanan adam 50 tl ye kalmaz bi 2.ci 10 bin lira kazanan adam bence kıyıya köşeye 50 100 de olsa atmalı diye düşünüyorum zor günü için vede böyle sorunla karısalasmamıs olur

Hocam vallahi 1 haftada bende 3-5 video siliniyor o kadr geri kalan duruyor. Herneyse hocam. bu kategoride bende çalışıyorum. Ve tüm kazancım bu kategoride. Ve en iyi gelir diye biliyorumm.

Şu kategoriyide bi bizmi bulamadık arkadaş bilmeyen yok herhalde :D

hocam 10 bin lira kazandırıyorlar ve 50 liraya buna bişey demiyorsunuzda benım koydugum foto mu dikkat cekti :)
yanlız fotoya güldümde arkadaş 10000 lira aldıysa ne bilim ya ben farklı hülyalara dalardım ayda 10 bin ne demek yahu mükemmel kaç yıllık memurum on binim yok valla yt manyaksın kimlere ne kazandırdın

ben onada lafımı söyledim 10 bin lira kazanan adam 50 tl ye kalmaz bi 2.ci 10 bin lira kazanan adam bence kıyıya köşeye 50 100 de olsa atmalı diye düşünüyorum zor günü için vede böyle sorunla karısalasmamıs olur

sanırsam tarafınızdan şikayet aldım hocam kımsenın gücüne gitmesin akıl mantık işi youtube zaten bu düzenle ilerliyor bu işi yapan insanlar aramızda benım formda bir çok arkadaşımıza yardım ettıgım ve onlara gerektiginde kendi katogorimden verdigimin ispatını bıle cıkartırım insanlık hiç bir zaman ölmedi çünkü ben bu sekılde sikayet edilirken bu adam hayla aramızda yeni başlayan insanları dolandıracak 50 lira tamam cok bir miktar degildir belki bazılarımız için ama ihtiyacı olan insanda çok biran önce parazit gibi başkalarının sırtından bu şekilde geçinen insanların forumdan uzak tutulması düşüncesindeyim ben

Burda cogu uye ikili iliskilerinden dolayi furkana sahip cikmis. Boyle adalet gerektiren konularda, arkadasliginizi bir kenara birakip elinizi vicdaniniza koymaniz gerekir. Eger toplumun en alt katmanindaki insanlar olarak bizler boyle kararlar verirsek, siyasteciler tarafindan surekli markaj altindan tutulan yuksek adalet memurlari memleketin anasini aglatir.

• 2-3 gun icinde unlem, telif vb sekilde kapanan kanallardan para kazanilmayacagini anlamak ne kadar surer?
  • Bu ifadeden ne anliyorsunuz?
    Bu vereceğim dersin sonunda yüzde yüz böyle en en az günlük 50 TL seviyelerine geleceksiniz
  • http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/29598-youtube-adsense-ozel-ders-verilir-4.html#post356333
  • Bot yaptirmak istediginiz kisi dolandirici cikinca, sizde baska birisini mi dolandirmalisiniz?
  • En onemlisi, o konuda bir yoneticiye paylasmayacagina dair soz vermesine ragmen e-book'lari paylasan, hatta konuyu acan uyenin 4'ncu sayfada ekledigi skype yazismalarinda, 2 gun onceki yazismada e-book ile ilgili olarak sunu yazan
    [22.4.2014 01:26:02] apo ....: valla istiyosan tekrar veriyim yani
    uyenin forumdaki kaderi ne olacak merakla takip ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri