Futbol Sohbet Alanı - TEK KONU !

Şimdi buna nasıl hakkedilmiş bir şampiyonluk diyelim yav :) Hakemler gs ye gelde şampiyon ol demş :) 380 foul yapmış kırmızı kartı yok BJK nin ise 377 foulde 10 kırmızı kartı var wallaha ilginç :)

Her faule kirmizi kart verilecek diye birsey yok ama bu sekilde olmasi dusunduruyor tabii ki. Onumuzde ornekler varken, kirmizi kart verilmemis olmasi ligin seyir zevkini dusuruyor.

Futbol bana gore bir spor aktivitesi olmaktan ciktigi gunden beri cok fazla takip etmiyorum. Arada sirada maclari izliyorum o kadar. O da eglence niyetine.

Spor niyetine tenis maclarini, bazi basketbol maclarini, voleybol maclarini izliyorum. Bana gore hem daha keyifli, hem daha fazla cekisme ve heyecan var. Tavsiye ederim :)

bu hakemler olduğu sürece biz daha çok kavga ederiz. hele anadolu takımlarını ezen hakemler yok mu!!!

Her faule kirmizi kart verilecek diye birsey yok ama bu sekilde olmasi dusunduruyor tabii ki. Onumuzde ornekler varken, kirmizi kart verilmemis olmasi ligin seyir zevkini dusuruyor.

Futbol bana gore bir spor aktivitesi olmaktan ciktigi gunden beri cok fazla takip etmiyorum. Arada sirada maclari izliyorum o kadar. O da eglence niyetine.

Spor niyetine tenis maclarini, bazi basketbol maclarini, voleybol maclarini izliyorum. Bana gore hem daha keyifli, hem daha fazla cekisme ve heyecan var. Tavsiye ederim :)

Daha önce Basketboldan anlamazsamda takip ederdim heyecanlı oluyordu takimin önemi yoktu ama Youtube sağolsun bizi hayattan soğugu asosyal insan yaptı

Titre avrupa başakşehir geliyor. Allahım yarabbim bi tane taraftarı yok açtıkları pankarta bak. Ya sen şimdi gitsen avrupa şampiyonu olsan ne olacak. hepten maffetiniz be futbolu. geliyor bi tipini sevdiğim daha. osmanlıspor. Allah sizi bildiği gibi yapsın...

Şu ligte takımlar futbol oynadı diyen varsa, birkaç onkez düşünsün.
Ya takımlar yenilenecek yada mantık değişecek, Yoksa Avrupa'da 3. torba'dan girerse.
Fikstür değişti, Real-Arsenal gelirse yanınada al Fr yada İtalya 3.'cüsünü 1-2 puanla sonuncu olurlar.
3 aya toparlanması lazım tüm kulüplerin.

Tüm takımları katıyorum, TR liginde heyecan vs hiçbirşey yoktu.
İte kaka biri şampiyon olacaktı ŞanS birazda GS'nin yanında olunca şampiyon oldu.

Not - TS'li biri. . .

Fenerbahçeli olarak Galatasarayı tebrik ediyorum. Keşke herkes Hamza hoca gibi adam gibi adam olabilseydi.

Kaleci ferhat, stancu, hasan kabze, silinen vergi borçları, bu sezon gs alehine hiç kırmızı kart, penaltı, tribün kapatma cezası verilmemesi, beşiktaşlı zekariye alpın gönderip gsli yusuf namoğlunun mhk'nin başına getirtilmesi ve melonun yaptığı onca kırmızı kartlık müdahalelere rağmen her maç oyunda kalması... Bu sene bu kadar insanın gsye tepki göstermesinin nedenleri bunlardır.Ama ortada bir sonuç var öyle yada böyle şampiyon oldularsa bir şeyleri başarmışlar demektir özelliklede hamza hoca.

O yüzden Tebrikler Galatasaray, 4.yıldız hayırlı uğurlu olsun

ortada şampiyon olmuş bir takım var,tebrik edin geçin, yakışmıyor koca adamlarsınız, he tebrik etmek istemiyorsanız hiç yazmayın daha güzel.

Şu ligte takımlar futbol oynadı diyen varsa, birkaç onkez düşünsün.
Ya takımlar yenilenecek yada mantık değişecek, Yoksa Avrupa'da 3. torba'dan girerse.
Fikstür değişti, Real-Arsenal gelirse yanınada al Fr yada İtalya 3.'cüsünü 1-2 puanla sonuncu olurlar.
3 aya toparlanması lazım tüm kulüplerin.

Tüm takımları katıyorum, TR liginde heyecan vs hiçbirşey yoktu.
İte kaka biri şampiyon olacaktı ŞanS birazda GS'nin yanında olunca şampiyon oldu.

Not - TS'li biri. . .
https://www.youtube.com/watch?v=5mptGyC4UA4
hocam o zaman da bişey olmaz diyolardı şimdinin şampiyonlar ligi finalistini yendik kadroları da pek değişmedi istenince oluyor türk insanı duygusallık fazla profesyonellik her yönden yabancılara göre daha az olduğu için erken kopuyoruz kaybediyoruz istenince bi kaç transferle iyi yerlere gelinir..hem yabancı kuralı da değişti herkes aklını başına alıp kulübü güzel yönetirse belki bişeyler çıkar kim bilir..

Galatasaray son 5 maçında gol yemedi , Fenerbahçe ise 8 gol yedi.
Daha neyin tartışması yapılıyor anlamış değilim.
Fenerbahçeliler olarak suçu kendimizde aramalıyız , geçelim bu hakem tff işlerini.Galatasaray'ın şampiyonluğunu ve 4.yıldızını tebrik ederim.

Bu sayfayı yeni gördüm , diğer sayfaya yazdığım mesajı buraya da yazdım.

Arkadaslar bir video gordum ama bu sezonun mu yoksa gecen sezonlardan mi emin olamadim. Bir bakip beni de bilgilendirir misiniz acaba?

https://www.facebook.com/tugcevildan.guven/videos/707291542715850/

Bu seneye aittir hocam. Aynı programda 3 takımın da lehine ve aleyhine yapılan hakem hatalarını derleyen videolar yapılmıştı.Bence hepsini toplu izlerseniz daha net fikir sahibi olursunuz.

Şahsi fikrim; en çok Beşiktaş aleyhine karar verilmiştir ve meloya da evet gösterilmesi gereken kartlar gösterilmemiştir. Ancak bence Fenerbahçe lehine açık ara oldukça bariz ve doğrudan puana etki eden hatalar yapılmıştır. Sadece bu sene Ferhat'ın yediği golde onu yerden yere vuranlar yine bu seneki fener sivasspor maçında kalecinin yediği gole baksa futbolda bunların olduğunun farkına varır. Sonuç olarak fazlasıyla hakettiğimiz bir şampiyonluğu kazandık. Herkese kutlu olsun. İyi geceler

Bu seneye aittir hocam. Aynı programda 3 takımın da lehine ve aleyhine yapılan hakem hatalarını derleyen videolar yapılmıştı.Bence hepsini toplu izlerseniz daha net fikir sahibi olursunuz.

Şahsi fikrim; en çok Beşiktaş aleyhine karar verilmiştir ve meloya da evet gösterilmesi gereken kartlar gösterilmemiştir. Ancak bence Fenerbahçe lehine açık ara oldukça bariz ve doğrudan puana etki eden hatalar yapılmıştır. Sadece bu sene Ferhat'ın yediği golde onu yerden yere vuranlar yine bu seneki fener sivasspor maçında kalecinin yediği gole baksa futbolda bunların olduğunun farkına varır. Sonuç olarak fazlasıyla hakettiğimiz bir şampiyonluğu kazandık. Herkese kutlu olsun. İyi geceler

Yazdıklarının altına imzamı atarım. Ayrıca GS' nin prandelli başımızdayken halini bir bakın bir de şuan ki haline. Bu takım ilk 3 e zor girer deniliyordu prandelli varken. Takımda herkes küsmüştü selçuk - burak - hamit - emre çolak her maç ıslıklanıyordu hatırlayın bunları.Ünal aysal kaçtı gitti. Hamza hoca geldi çöpten aldı takımı ve şampiyon yaptı. Arkadaşın da dediği gibi o programda bjk ve fb ninde hakem hatalarını derlediler hepsini tek tek izlerseniz terazi eşit gelicektir. Bu şampiyonluk ananızın ak sütü gibi helal olsun tüm teknik kadroya. Helal olsun Cim Bom Bom !

nerden nereye be.

*şampiyonlar liginde nerdeyse 0 çekiyodu.
*şampiyonlar liginde avaraj takımı olmuştu.
*ligde galibiyet alamıyordu.
*rakip taraftarlar dört dörtlük takım diyerek dalga geçiyordu.
*prandelli takıma iğrenç futbol oynatıyodu.
*selçuk ve burak sürekli ıslıklanıyordu.
*prandelli ve yönetim istifaya davet ediliyordu.
*oyuncuların parası ödenemiyordu ve diğer kulvarlarda oyuncular takımdan kaçmaya başlamıştı.
*taraftar artık maçları takip etmemeye başlamıştı.
*aysal yönetmi bırakıp kaçtı.
*prandelli gönderildi, hamza hoca geldi.

birde şimdi bakın:

*takım şampiyon oldu. kupada da kupaya çok yakın.
*parasızlık sorunu kısmen aşıldı. şampiyonluktan sonra kulüp finansal olarak rahatlıycak.
*selçuk ve burak taraftarın omuzlarında.

şu durum prandelli döneminde söylense kim inanırdı?

Ali Sami Yen tarafından söylenen bir söz; Galatasaray Spor Kulübü'nün kuruluş ve varoluş amacını belirleyecektir:

“Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.”

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo

Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ı tebrik ederim başarısından ötürü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri