Futbolun Kirli Yüzü Volkan Demirel İçin İmza! Kampanyası Başlatılmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
25 Ağustos’ta Fenerbahçe – Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa Finali’nde Volkan Demirel isimli şahsın davranışları üzerine bu kampanya düzenlenmektedir.

Karşılaşmanın penaltılara gitmesinin ardından seri penaltı atışlarında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel deli saçması hareketlere imza atmış, kendisine en ufak hamlesi olmayan Melo’nun üzerine atlamış bu da yetmezmiş gibi edep yerlerini göstererek Melo’ya tehditler savurmuştur.

Maç sonrasında ise “Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak. Ceza alacağım diye korkuyorum” açıklamaları ile özünü ortaya dökmüştür.

Daha önce de bu ve benzeri hareketlerle her derbinin nefret unsuru olmaktan imtina etmemiş ve profesyonellikten nasibini almamış Volkan Demirel’in öncelikle tüm kamuoyu tarafından kınanması ve terbiyesizliğinden dolayı herkesten özür dilemesi gerekmektedir! Ayrıca böyle psikolojik sorunlara sahip birisinin de Türk halkını temsil eden Milli Takım’a bundan sonra asla ve kat’a seçilmemesi gelecek nesillere örnek teşkil etmesi açısından önemlidir.

Nefret söylemleriyle hayvanları aşağılayan,
Spora nefret tohumlarını ekmekten imtina etmeyen,
Kişisel nefreti üzerinden toplum üzerinde infial yaratacak açıklamalar yapan Volkan Demirel’i özür dilemeye davet ediyor ve bir daha Milli Takım’a seçilmemesi için tüm yetkilileri göreve çağırıyorum!

Hayvan hakları federasyonu'nun şikayet yazısı: http://haytap.org/index.php/201408265195/haberler/fenerbahceli-futbolcu-volkan-demirel-derhal-ozur-dile Diye Devam Edip Gidiyor Yazı...

İmza Kampanya Adresi: https://www.change.org/p/futbolun-k...-futbolun-kirli-yüzü-volkan-demirel-için-imza

https://www.youtube.com/watch?v=ZHsNXooAmu4

Uygunluğu Hususunda Karar Veremedim. Şayet Bu Konu Uygun Değil ise Kaldırılabilir. Amacım Sadece Sosyal Medya Gündeminde Şuan ki Popiler Olan Konuyu Sizlerle Paylaşmak.

Konu tartışmaya yol açar bence kitlensin sonra kendini tutamayanlar banlanabilir.

Konu uygun değil. Siyaset gibi futbol'da aynı. Önü alınmazsa çok kavga oluyor. Belli forumlardan biliyorum :)

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

Şu kuralları okuyalım artık. Adminlerde cezası ne ise versin ki millet biraz okusun arkadaş. Dün de benzer konu açıldı.

70 milyon imza atılsın bir işe yaramaz, yıllarca imza toplandı hiç bir şey olduğu yok.

Volkan,Emre,Meireles,Burak,Melo Türk futbolunda ne işleri var bu çirkef adamların Her maç sövüyorum bunlara :D

konu kilitlenmeli yoksa ortalık karışır.. :) sahaya milyon tane yabancı madde atanlar için gün doğdu :)

Konu uygun değil. Siyaset gibi futbol'da aynı. Önü alınmazsa çok kavga oluyor. Belli forumlardan biliyorum :)

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.

Şu kuralları okuyalım artık. Adminlerde cezası ne ise versin ki millet biraz okusun arkadaş. Dün de benzer konu açıldı.

Şimdi Sen Bunu Yazdın Diye Admin Gelecek Bana Ceza Verecek Öyle mi?

Türkiye'de Federasyon ve kurallar böyle olduğu sürece şiddetten başka bir şey olmaz.Birilerinden korkup ceza veremiyorsan o kurumun olup-olmamasının hiçbir önemi yok.Uefa maçında sahaya şişe,yanıcı madde at hakem maçı direk iptal eder ve hükmen mağlup sayılır o takım.Birde seyircisiz oynar birdaha ki maçları.

Kaç defa daha uyarmam lazım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri