G+ yöntemi ile 1 kanal bile açamadım

rozetmen

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kanallarım para kazanmaya kapanmıştı 1 hafta evvel.15-16 adet kanalım var.sebep olan kanalı komple g+ dahil sildim,ve 3 kez g+ bağlantısını kesip tekrar bağladım.hala açılmadı yanlış mı yapıyorum.

login oldum,g+ bağlantısını kestim 30dk sonra tekrar bağladım 24 saat gibi bir süre bekledim.

2-3 gündür bu taktiği yapıp Para Kazanması açılmayan kişiler forumda mevcut.
Belki Google bunada bir önlem almaya çalışıyor olabilir.

Birgün daha bekle en fazla, açılmazsa para kazanma o kanaldan ümidi kes, Kanalı Sil, Maili kapat.

zaten umudu kestim 30 kanal ayarladımda :).açılırsa ek olur adsenseye bağlarım 1 lira bile getirse kardır.

Bende de açılmadı baya bekledim. Bir hafta ne demek bir ay bekledim. Baktım olmuyor bende kanalı sildim. Tabi silmeden önce içindeki videolarımı aldım. Para kazanması tekrar açtım fakat videolarım gitti. Aldığım videoları tekrar yükledim. Yola devam ediyoruz :)

bu aykı kazanç gitti ha bızım vay arkadaş ya o parayı bi allayım 1000tl lik yardım yapacagım 500tl likte arkadşlarda yıyecegim geri kaln da bana kalsın ahh yt ahh uyku yok bu gun yaktın beni youtubeeeee

Yahu nasıl açılmıyor arkadaşlar ? Daha dün 1 tane kanalım kapatıldıydı bugün açılmış.
Kanalınızı G+ bağlantısını kestikten sonra hemen bağlamayın.25 saat geçsin, sonra bağlayın.
1 2 saat içerisindede açıldığını göreceksiniz.
Bağlantıyı kesip hemen bağlarsanız olmaz. 24 25 saat kesik olarak kalacak sonra G+ bağlayın. Göreceksiniz kanalınız açılacak.

Yahu nasıl açılmıyor arkadaşlar ? Daha dün 1 tane kanalım kapatıldıydı bugün açılmış.
Kanalınızı G+ bağlantısını kestikten sonra hemen bağlamayın.25 saat geçsin, sonra bağlayın.
1 2 saat içerisindede açıldığını göreceksiniz.
Bağlantıyı kesip hemen bağlarsanız olmaz. 24 25 saat kesik olarak kalacak sonra G+ bağlayın. Göreceksiniz kanalınız açılacak.

hepsi kesik şimdi.tekrar deneyeceğim 28 saat civarı oldu hala açılmadı.bu sefer açılmazsa silecem alayını

benımde bı ara boyle olmustu acılmayan kanalları malesef sılmek zorunda kaldım.ancak 1 hafta 10 gun ugrasıp acanlar varmış.ancak o bekleme esnasında acılan kanalların acılmayan kanaldan dolayı tekrar gıdebılıyormus.bende bundan oturu acılmayanları sılmıstım.

hepsi kesik şimdi.tekrar deneyeceğim 28 saat civarı oldu hala açılmadı.bu sefer açılmazsa silecem alayını

Kesik halde 28 saatttir bekliyo mu hocam? Arada hiç bağlayıp tekrar kestiniz mi ?
Eğer cevabınız evet bekliyor ise, kanallarınızı bağlayın yeniden sabaha açıldığını göreceksiniz.

Kesik halde 28 saatttir bekliyo mu hocam? Arada hiç bağlayıp tekrar kestiniz mi ?
Eğer cevabınız evet bekliyor ise, kanallarınızı bağlayın yeniden sabaha açıldığını göreceksiniz.

valla herşeyi denedim.şimdi tekrar kestim 25+ saat beklicem zaten umudu kestim.aklıma gelirse bağlarım bi ara artık allah kerim

Açılıyor çok şükür.Bugün 30 kanal açtım.Bağlantıyı kestikten sonra 3-4 saat bekleyin sonra gerçek isimle bağlayın 8-10 saate açılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri