Gaga Bulut Gözaltına Alındı

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
İzmir'de, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılıp gözaltına alınan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Altuğ'un paylaştığı videolara da mahkeme tarafından erişim yasağı konuldu.

kaynak:Son dakika... Sosyal medya fenomeni tutuklandı - Son Dakika Haberler

değişik bir arkadaşdı yazık olmuş

Son düzenleme:
evet facebookta denk geldim, kabul edilmeyecek derecede bir videoydu, umarım tutuklanır....güzel bir ceza alır

"yazık oldu " ?
asıl bu herif mi abla mı karakteri ne idüğü belirsiz birisisin ahlaksızlıklarından sonra gözaltına alınmasından ötürü mü "YAZIK OLDU " ?
yazık..

Darısı diğer ş.erefsizlerin başına umarım fazlasıyla ceza verirler ki diğerleri ibret alsın.

Kişisel tercihinden dolayı kimse bir şey diyemez, daha doğrusu yasal bir şey yapılamaz ama son yaptığı hareketle maalesef sınırı aştı. Yaptığı çocuk istismarına girer. Umarım biraz kafasına dank eder içeride. Fazla içeride kalacağını zannetmiyorum.

"yazık oldu " ?
asıl bu herif mi abla mı karakteri ne idüğü belirsiz birisisin ahlaksızlıklarından sonra gözaltına alınmasından ötürü mü "YAZIK OLDU " ?
yazık..

çocuk istismarı suçundan yargılanacak birine yazık mı oldu, yazın çok kafa karıştırıcı ne demek istiyorsun gerçekten yazık mı oldu sokakta 2 erkek çocuğunu öpüştüren bir insana mı yazık oldu?

Cosplay olduğunu zaten bir videoda açıklamıştı, sonu kötü bitti

çocuk istismarı suçundan yargılanacak birine yazık mı oldu, yazın çok kafa karıştırıcı ne demek istiyorsun gerçekten yazık mı oldu sokakta 2 erkek çocuğunu öpüştüren bir insana mı yazık oldu?

Aynen öyle yazık mı oldu ? Sizinle aynı tepkiyi bende veriyorum konuyu açan şahsın yazık oldu sözüne.

Hocam o konuyu açan yazık olmuş demişya ona itafen yapmış ona yazık diyor gagabuluta demiyor

gaga bulutun videoları ahlak dışı olabilir ama aslında çok güzel ve faydalı mesajlar verior

arkadaşlar yazık oldu derken kendine yazık etmiş anlamında söyledim, yaptığını tavsip etmiyorum. içer de 2-3 yıl yatacak + eşcinsel olmasından dolayı içer de çok büyük sıkıntılar çekicek

Bu eşçinsel nedense hep şimarık insanlae oluyor, nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar ama bu cıvık şimarık halleri yüzünden toplumdan dışlanmaları normal

Bu haberi görünce vpn ile videolarina baktım izlerken ben utandim.inşALLAH uzunca bir süre içerden cikamaz.Birde bunda ne kadar suç varsa o video 100 TL için birbiri ile öpüşen sözde erkek diye geçinen "çocuk demeyin esekden büyükler akılları kesmiyor mu yaptıklarının yanlış olduugunu " kişilerde de suç var insanlar para için daha ne hallere düşecek merak ediyorum .

madem opusturmek istiyorsun git 18in ustundekilerine yaptir istedigini salak ne isin var coluk cocukla mal ya bide okumus sozde

gaga bulutun videoları ahlak dışı olabilir ama aslında çok güzel ve faydalı mesajlar verior

ahlak dısı olan, nasıl faydalı ve cok guzel mesajlar oluyor bi aydınlat bizi

edit: beter olsun icerde de hahay diye guler artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri