Galatasaray - Fenerbahçe Derbi

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
Tebrikler Galatasaray'ım.. )

10731172_10152852774332526_7918570179006076446_n.jpg

Ne güzel oldu bu galibiyet. Sesi kesildi fenerlilerin :D
Cüneyt hoca çok engelledi ama yinede sneijder kesti cezayı bastı kalayı volkana

GS 2 vites artırmasa kadıköyde süpürür gecer Fenerbahce bunları. emre saktlandı emenikeyi aldı alves kırmızı kart ..şansızlık. yapılcak yok tebrik etmek lazım GSyı

GS 2 vites artırmasa kadıköyde süpürür gecer Fenerbahce bunları. emre saktlandı emenikeyi aldı alves kırmızı kart ..şansızlık. yapılcak yok tebrik etmek lazım GSyı

avatar resminden sen gs li gibi duruyon nasıl fenerbahçe sevdası bu :D fenerbahçeliler linç etsin bu arkadaşı :D

dikkat ediyorumda herkez işine geleni konuşuyor, ne yazıkki hiç bir fenerbahçeli arkadaş attıkları o golün bariz taç oldugundan bahsetmemiş,

emenikenin posizyonu şahsi görüşüm penaltı olmadığı yönünde,kırmızı kart %100 doğru, en az 3 mac ceza almalı.

ilk yarı galatasaray'ın posizyon bulamadıgı yönündeki görüşler ve kontrolün ve oyunu domine eden tarafın fb olduguda doğrudur ancak, bu fbnin bariz üstün oynadığı anlamına gelmiyor, korner posizyonu dışında fbnin bariz gol şansı denebilecek posizyonu yoktu.

2 yarı zaten fbnin iyi oynadığı felan yok tamamen galatasarayın basiretsizliği, galatasaray oynayamadığı için fbde eksikliğin verdiği endişeyle oynayamadığı için tatsız geçti.

goller unutulmayacak cinstendi,

yok yendiniz konuşursunuz tarzi tırı vırılara hiç girmiyecegim.

Son düzenleme:
dikkat ediyorumda herkez işine geleni konuşuyor, ne yazıkki hiç bir fenerbahçeli arkadaş attıkları o golün bariz taç oldugundan bahsetmemiş,

emenikenin posizyonu şahsi görüşüm penaltı olmadığı yönünde,kırmızı kart %100 doğru, en az 3 mac ceza almalı.

ilk yarı galatasaray'ın posizyon bulamadıgı yönündeki görüşler ve kontrolün ve oyunu domine eden tarafın fb olduguda doğrudur ancak, bu fbnin bariz üstün oynadığı anlamına gelmiyor, korner posizyonu dışında fbnin bariz gol şansı denebilecek posizyonu yoktu.

2 yarı zaten fbnin iyi oynadığı felan yok tamamen galatasarayın basiretsizliği, galatasaray oynayamadığı için fbde eksikliğin verdiği endişeyle oynayamadığı için tatsız geçti.

goller unutulmayacak cinstendi,

yon yendiniz konuşursunuz tarzi tırı vırılara hiç girmiyecegim.

Bundan sonra ocak dışısın.

ahahahah korayım kızma ama haketen böyleydi. macın sadece 70 dksini izleme fırsatı buldum, görüşlerim bu yönde.

İlk yarı fb ikinci yarı gs oynadı.Maçın analızı şudur: Alves denen geyik atılmasaydı fb maçı domine ederdi.Sredır güzel attı tebrık etmek lazım ama bi gs taraftarı olsam parasını odeyemedıgım topcunun attıgı gole sevınemezdım :) Şaka bı yana şanssız bır yenılgı oldu tebrık ederım :)

İlk yarı biz oynadık dağıttık bu kaçınılmaz gerçek. Emenike pozisyonu penaltı değil gördüğüm kadarıyla müdahale bile yok. Alvesin gazabına uğradık atılmasaydı maç bizimdi garanti verebilirim. Kart haklımıydı Sonuna kadar haklıydı takım fark etmeksizin o hareketi kim yaparsa insan olarak görmem onu. Goller güzelmiydi evet güzeldi lakin ne olursa olsun Son sözümüz FENERBAHÇE !

İlk yarı fb ikinci yarı gs oynadı.Maçın analızı şudur: Alves denen geyik atılmasaydı fb maçı domine ederdi.Sredır güzel attı tebrık etmek lazım ama bi gs taraftarı olsam parasını odeyemedıgım topcunun attıgı gole sevınemezdım :) Şaka bı yana şanssız bır yenılgı oldu tebrık ederım :)

vallahi korayım açık konuşalım. kırmızınız olmasaydı daha üstün oynardını bu bir gerçek ama ben şahsen öyle ahım şahım bir galibiyet alabileceginizi zannetmiyorum,

cok uzaklara degil ilk yarıya bakalım, bariz gol şansı diyebileceginiz korner pozisyonu dışında pozisyon yok. 2ci yarı daha fazla baskı takımı daha içeriye kapatacaktı, o dakikadan sonra oyunu açabilecek tek olay uzaktan şutlar olurdu 2 taraf adınada,

bir derbi bu şekilde şekillenirse, fenerbahçe galatasarayı asla uzaktan şutlarla yenemez,

oyundaki 11 futbolculara göz atıldıgında şut kalitesi açısından galatasaray açık ve net bir şekilde feneri 3e katlar 5le çarpar,

bu 11de bize uzaktan şut atabilecek tek adamınız selçuktu:) tabi oda sadece de santis 'e atar:)

Son düzenleme:
tamam daha bi 40 yıl yendik sizi diye konuşurlar

Arkadaş şöyle yorumlar yapmayın işte, tebrik edin geçin çok mu zor? Ayrıca son maçları pek takip etmiyorsun sanırım. İstatistiklere ulaşmak zor değil. Son zamanlarda Fenerbahçe'nin herhangi bir üstünlüğünü göremedim ben. Çoğu maçta oynanan oyun dahil buna.

Yöneticisi, futbolcusu çıkıp konuşunca yada sahada iş biraz tartışma boyutuna gelince yerden yere vurursunuz. Bugün son zamanların aksine bence çok güzel bir ortam vardı. Ne Melo bir taşkınlık yaptı, ne Emre ne Volkan.. Maç sakin başladı sakin bitti ama taraftar hala aynı çok yazık.

Sonra vay efendim Almanya'da böyle mi? Nedeni bu işte..

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ne bicim moderatorsun la ??? Sevinen butun gs lileri 3 gun banlasana :)))
saka saka :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri