evet juventus çeşitli sorunların içinden geçsede o gün (ilk maçta) sizden güzel futbol oynadı skora yönelik konuşmak kolay olandır asıl olan kazanana değil hak edene hakkını vermektir. Ben gayet güzel bir şekilde 2 maçı izleyen birisi de olarak juventusun o maçta sizden daha güzel oynadığını söylüyorum. Bu maçı zaten hiç konuşmuyorum herşey sizin lehinizeydi şanssız olan taraf juventusdu.Ayrıca benim övdüğüm juventus gibi birşeyde yok nereden çıkardın bilmiyorum
Bu arada gökhan zan kılıklı arkadaşım 100 maç yapsanız juventusla 97 sini juventus kazanır normal şartlarda..Adamlar juventusu küçük görmeye başladılar

)
---------- Mesaj saat 21:26:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:22:56 civarında gönderildi. ----------
90 + da maç kazanmaya bal değil mücadele denir hiç bi maçı izlememişsin belli.Ancak 90+ da kazandıgımız tüm maçları futbolcularımızın son damlasına kadar akıttığı ter sayesinde kazandık biz. 90+ da yendiğimiz maçlar belki 3-0 4-1 gibi skorlara gidebilecekken sizin gibi seviyeden yoksun insanlara güzel bir kapak hediyesi vermek için 90+da atmış olarakta görebilirsin sen bunu bakış açına bırakıyorum sen düşün kararını ver