Galatasarayın Yüz Karası GSSTORE

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

EgE

Yasaklanmış
Forumda indirim konusunu gördüm.Galatasaray'lı yakın bir arkadaşımın doğum günü vardı.perşembe gecesi girdim hemen gs storeden 5-6 ürün aldım çocuğa ucuz diye forma atkı bere eldiven vs.Abi 5.gün bugun ne kargoya verilmiş ürün ne birşey.12 şubatta çocuğun doğum günü rezil etti beni şe***ler.2-3 Gündür ne siteden özel mesajlarıma nede maillerime geri dönmediler.Belki günde 20 sefer telefondan arıyorum açan yok.Acayip bilevlendim napıcağımı bilmiyorum şikayetimvar.com da belki 100 lerce şikayet var 15 gündür ürünü kargoya verilmeyenler mevcut.Ne yapabilirim arkadaşlar fikri olan varmı 2 gün sonra arkadaşımın doğum günü

Makara ve fanatizim duygularıyla yazanlara ağır küfür ederim.Zaten sinirliyim birşey sordum arkadaşlar

12 gün sonra kargoya verildi benimki de 1-2 güne elime gelir heralde.
Mesaja 3 gün sonra cevap verdiler. Yogunluk oldugundan dolayı sıra ile paketlenip kadroya alınıyormus.

Şunlara nasıl dava açabilirim.Bu konuyla bilgisi olan biri özelden bana ulaşabilir mi ?

"Kampanyamıza gösterilen yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman teknik sorunlar ve kargoda gecikmeler yaşanmaktadır."

ne bu şidde bu celal adamlar zaten belirtmiş normal degilmi sence 100tl lik ürün 30tl olunca patlama yaşanır tabi

Makara ve fanatizim duygularıyla yazanlara ağır küfür ederim.Zaten sinirliyim birşey sordum arkadaşlar

benim de 1 hafta sürmüstü gecikmenin nedeni depoda ürün bittigi icin stokları bekliyorlarmıs ilgi fazla olmus indirime bide zaten 15 gün icinde kargoya verilir gibisinden bi yazıda okumustum gsstore sayfasında

Gosterirsin arkadasina siteden siparislerim bolumunu problemi soylersin gelince verirsin

Peki bulunduğum şehirdeki gsstore'ye gitsem birşey yapabilirler mi ?

kargoya veriliş süresi 15 gündür, satın almadan önce adamlar bunu zaten belirtiyor. ona göre alım yapsaydın.

Forumda indirim konusunu gördüm.Galatasaray'lı yakın bir arkadaşımın doğum günü vardı.perşembe gecesi girdim hemen gs storeden 5-6 ürün aldım çocuğa ucuz diye forma atkı bere eldiven vs.Abi 5.gün bugun ne kargoya verilmiş ürün ne birşey.12 şubatta çocuğun doğum günü rezil etti beni şe***ler.2-3 Gündür ne siteden özel mesajlarıma nede maillerime geri dönmediler.Belki günde 20 sefer telefondan arıyorum açan yok.Acayip bilevlendim napıcağımı bilmiyorum şikayetimvar.com da belki 100 lerce şikayet var 15 gündür ürünü kargoya verilmeyenler mevcut.Ne yapabilirim arkadaşlar fikri olan varmı 2 gün sonra arkadaşımın doğum günü

18 gündür bekliyorum ben :D

Ben en son gs storeda calıstıgım zaman 3 gün içersindeydi kargo aksamalar olması gayet normal birşey fakat direk gs klubune mesaj cekersen şikayetde bulunabilirsin. Fakat indirim GsStore kendi sitesinden aldıysan yapabilecek birşey yok mağazadan talepde bulunduysan gs store mail atıp ceza aldırabılırsın hatta biraz daha sinirli bir tavır edersen ürünleri bedavaya bile getirebilirsin. :D

bu futbol takımlarının beden anlayışı yok sweatshirt aldım "S" beden görseniz "XL" ne sanıyorlar basketçi felanmı bizi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri