Galaxy s4 format atma

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar bi konu hakkında yarmınıza ihtiyacım var

galaxy s4 ü 4.3 e güncelledim sorunlar çıkıyor sürekli 4.2 geri yüklemek istiyorum.

bunun için ayarlardan fabrika ayarlarına döndüm fakat bir işe yaramadı konu hakkında bilgisi olan ardakaşlar yazabilirmi cihazı 4.2ye nasıl geri yükleyebilirim.

Flaslaman lazım. Flashtool gibi programlarla 4.2 kernelini (uygun olani) bulup yüklemen lazım. Ama riskli iş bilmiyorsan fazla şey yapma. Sorun varsa samsung update programıyla güzelce güncelle

Hocam ne gibsorunlar çıkıyor merak ettim doğrusu ben şuan 4.4 kullanıyorum 4.3 te kullandım iyiydi yani merak ettim doğrusu sorunları

sen bozarsın mozarsın onu götür bi telefoncuya 4.2 yükleyin de 3-5 lira ver gel :D

3-5 mi 30- 50 olmasin o :))

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 00:54:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:34 civarında gönderildi. ----------

Geri donmen icin cihaza 4.2 romunu odin programiyla yukleyebilirsin detayli anlatimlari internette mevcuttur herseyi sirasina uygun yaptiginda hic bir sey olmaz turkiye romunu indirmen icin sammobile kullanabilirsin tum orjinal surumler mevcuttur sitede

3-5 mi 30- 50 olmasin o :))

---------- Mesaj saat 00:54:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:34 civarında gönderildi. ----------

Geri donmen icin cihaza 4.2 romunu odin programiyla yukleyebilirsin detayli anlatimlari internette mevcuttur herseyi sirasina uygun yaptiginda hic bir sey olmaz turkiye romunu indirmen icin sammobile kullanabilirsin tum orjinal surumler mevcuttur sitede

adam tekirdağda oralarda fazla almıyorlar en fazla 20 ist da sorsa 50 den aşağı vermezler

Mesaj yazarken de harfler basılı kalıyor gibi geldi bana bu arada 4.4 çıktımı bana 4.3 güncellemesi 1 hafta önce geldi :)

Bazi tus kombinasyonu var bunlari uygulayarak formatatabilirsiniz.

Bu durumda icerigi komple silinecektir. Yedek almayi ve sarjinizin tam dolu oldugundan emin olun.

Bu arada Forumda yazilan bir yoruma cevap vermek icin geldim, vermem gerekiyordu geldim.

Bir sure yokum ben ozel mesaj kutusuna 12 kisi yazmis. Konu acip bunu bildirdim birde burdan duyurmus oluyum.

Cok zor degil internette arastirin yada beni ekleyin yardimci oluyum size

Bende de S4 var fakat 4.3 kadar saçma bir güncelleme görmedim bu zamana kadar. Telefonla konuştuktan sonra kulağımdan çekince ekran ışığı çok geç geliyor. Saçma saçma işler yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri