Alican.Ö
Yasaklanmış
Denerim Bi Ara Takipdeyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki bu tekrar açılış kazancı düşürür mü? gelen payı?
anlamadığım kanal para kazanmaya devre dışı tekrardanmı açılıyo yoksa yüklediğin video para kazanma özelliğini kaybedip tekrardanmı açılıyo ?
Dun yapmistim dediklerini halen ayni kanal.Gitti milyonluk izlenimler.
Ozur dileyecek birsey yok ustad ayipsin senin canin sagolsun,Onemi yok takiliyorum oylesine.Özür dilerim hocam yaAma adsense kapanmadıysa sadece kanalın para kazanma devre dıısıyla oluyor hocam. geçen ay bi kanalım olmutu bugun onunda tümünü sildm 4 saat sonra felan oldu. 2 saat önce yine bi kanalım kapandı para kazanmaya yine yaptım yine oldu valla.
FGAAAAA
Ozur dileyecek birsey yok ustad ayipsin senin canin sagolsun,Onemi yok takiliyorum oylesine.
Kanalimdaki para kazanma kapali sadece,adsense vs sorun yok,yaklasik 4 aydirda bekliyordum o kanali 6 ay dolsun acilsin geri ozellikleri diye,senin konuyu okuyunca iste dedim bi deneylim.Kanalda sadece para kaznama kapali,uyari ihlal adsense yasagi vs hic yokdu.Acilsada acilmasada onemi yok canimiz sagolsun.Gerisi yalan.
Yaktin hepimizi,ocagimiza incir agaci dikdin.allah allah. ben yapınca 3 saat sonra aktif oldu bugun yine oldu yine yaptım. üzüldüm hocam dogrusu. bana özgü bişemi anlamadım gitti
Benmi açık yakaladım yoksa öylemi bilmiyorum valla. Ama bu 1 haftadır telifli videolar üzerinde duruyorum yada telif olabilecek. ama izlenimleri iyi. Her neyse konuya gelelim şimdi arkadaşlar 10 gündür videolar koyuyorum bazıları 3. taraf geliyo siliyorum bazıları o an gelmiyor ilerde geliyor o zamanda para kazanma statüm kapanıyor tamamen. o an bakıyorum hangi videolara gelmiş hiçbirşey yapmadan o videoları siliyorum 3 saat sonra bakıyorumki para kazanma geri gelmiş tüm videolaraBence para kazanma devre dısı olanlar bunu kesin denesin
ben şimdi eski kanallarımın girişlerini hatırlamya çalısıyorum
![]()
![]()
FGA hastasıyız
---------- Mesaj saat 20:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:02 civarında gönderildi. ----------
bu arada konu başlığıma bittimheyecandan açtım valla
![]()
Yaktin hepimizi,ocagimiza incir agaci dikdin.![]()
![]()
Bu benim bir kanalımda oldu.PAra kazanma gitti.Ama hangi videodan gittiğini bilmiyorum ne yapayım??
Ya zaten 12 video vardi kanalda 2 si gitti ,ilk sayfayi silsem kanal bosa cikacakhocam ben şöyle yapıyorum. en son yükeldiğim sayfayı yani 30 video siliyorum geliyor sizi bilmemama hepsini silin düşükse izlenmler yada hergün 1 sayfa silin siz bilirsiniz
olmazsa bana küfür etmeyin bana yeter
![]()
Ya zaten 12 video vardi kanalda 2 si gitti ,ilk sayfayi silsem kanal bosa cikacak![]()
O degil 1 video var onu silmedim yas uyarisi veriyordu 680.000 lik bir video.Acaba ondanda olabbilirmiki,Onudami silsem acabavalla hocam 2 videoyla düzelmez![]()
hepsini silin
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.