Galiba bana miras kalmis :) 21.700.000$

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar simdi e-postama rus bankasindan bir mail geldiyini gordum maili oldugu gibi atiyorum asagiya

Дорогой друг,

Я послал по электронной почте вам ранее без ответа. В моей первой электронной почте я упоминал о моего покойного клиента, чьи родственники, я не могу войти в контакт с, но вы оба имеют одинаковую фамилию.

Перед смертью он хранение сумму в двадцать один миллион семьсот тысяч долларов США в банке, и теперь они попросили меня представить ближайших родственников. Мое предложение заключается в том, что вы позволяете, которые будут представлены на эту роль так, что документация может быть обработан и оплата производится в вашу пользу.

Пожалуйста, подтвердите ваши личные данные ниже:

Имя .................
Фамилия Имя: ..........
Страна происхождения: ...........

С уважением,
Дэвид Мариус

ruscam pek iyi deyil biraz translate'den birazda kendim bildiyim kadariyla bana para kaldigi soyleniyor banka iletisim numaralarida var ama pazar oldugu icin calismiyolar galiba mail cuma gunu atilmis cok heyecanlandim :D bunu dogru olarak cevirecek bir arkadas varmi :(

Anladığım kadarıyla;

Size gelen mail de. Yakınlarınızdan birinin vefat ettiğini ve mirasını tamamen size bıraktığını belirtiyorlar. Ve bizimle iletişime geçiniz diyor

Lakin bu işler mail ile olacak işler değil yani. Rusya da akrabanız vs var mıydı ?

Şakacı şeyler sizi :D
dünde mod'a arab akrabalarından miras kalmıştı bizede bulgar kralı dedemden kalmış meğersem dede tarafında bulgar olanların dışında bulgar kralıda varmış ama ben paylaşmıcam burda aramızda kalsın şışş :D

Ya bu adam 21 milyon çıksa buraya konu açarmı yapmayın gözünüzü seviyim :D

Anladığım kadarıyla;

Size gelen mail de. Yakınlarınızdan birinin vefat ettiğini ve mirasını tamamen size bıraktığını belirtiyorlar. Ve bizimle iletişime geçiniz diyor

Lakin bu işler mail ile olacak işler değil yani. Rusya da akrabanız vs var mıydı ?

tum akrabalarimiz rusyada zaten son olarak dayim rahmete gitdi 1-ay olmadi daha ama onunda bu kadar parasi yoktu yani eminim

her an bana da miras kalabilir.
bu aralar ilaç gibi gelir.

Şakacı şeyler sizi :D
dünde moda arab akrabalarından miras kalmıştı bizede bulgar kralı dedemden kalmış meğersem dede tarafında bulgar olanların dışında bulgar kralıda varmış ama ben paylaşmıcam burda aramızda kasın şışş :D

Ya bu adam 21 milyon çıksa buraya konu açarmı yapmayın gözünüzü seviyim :D

ne soylemek istedigini anlamadim !!

:D eskidi ya onlar öncede arab ülkesinde bir muhasebeci bir ihtiyar öldü parayı sana geçireyim senle kırışalım bilmem ne bi dünya hikayeler yazıyordu demek bitmemiş :D

Cevap yaz: Bütün mirası bende size bağışlıyorum tel:5*** *** ** arayıp bir teşekkür edersiniz .

:D

ne soylemek istedigini anlamadim !!

Hı sen ciddimisin :confused: ya dünde Rockanrolla böyle konu açmıştı ben şaka diyorsun sandım orda birde 21 milyon dolar diyor şaka demiyormusun ozaman sen ?
şaka değilse inşallah gerçektirde bari birimiz fakirlikten kurtulur :)

Bu arada başın sağolsun .

arkadaslar dalga gecmeyiniz icin acmadin konuyu !!

---------- Mesaj saat 11:00:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:59:33 civarında gönderildi. ----------

Öncelikle başın sağolsun hocam. Belki akrabalarından birinin şakası da olabilir bilemiyorum.

Lakin size mail atan kişi Дэвид Мариус

İsterseniz iletişime geçin akrabalarınız ile.

ilk iletisime gectim oyle parasi olan akrabamiz yok :D e-postanin atildigi mail hic banka mailine benzemiyor ama [email protected]

---------- Mesaj saat 11:01:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:00:58 civarında gönderildi. ----------

Okumaya bile değmez. Direkt silin hocam. Genelde Gana, Nijerya ve Burkina Faso gibi ülkelerden geliyor.

bende spam olacagini dusunuyorum

Hı sen ciddimisin :confused: ya dünde Rockanrolla böyle konu açmıştı ben şaka diyorsun sandım orda birde 21 milyon dolar diyor şaka demiyormusun ozaman sen ?
şaka değilse inşallah gerçektirde bari birimiz fakirlikten kurtulur :)

Bu arada başın sağolsun .

ciddiyim hocam ama spam diye dusunuyorum cunki rahmete giden dayiminda bu kadar parasi yoktu yani olsa bile bana miras birakmaz karisi var ona birakirdi valla simdi babam rusyada onunla konustum yarin bankaya gidecek banka adresi falan yaziyor ama babam oyle banka hic duymamis :(

Allah Dayiva Rehmet Elesin Eyer Bele Bir sey varsa ailenle meslehetles

İşin içinde 21M dolar var ise banka sizin telefonda ile filan arar. Böyle e-posta ile filan uğraşmaz.

email gönderecek olsa bile meblağ'dan bahsetmez.

[email protected]

kokskoca banka sence bu email hesabını mı kullanırdı sence?

2 günlük heyecan yaşatmış sana bu emaili gönderen.

Yıllardır forumlarda bu tarz konular açılıyor.

İşin içinde 21M dolar var ise banka sizin telefonda ile filan arar. Böyle e-posta ile filan uğraşmaz.

email gönderecek olsa bile meblağ'dan bahsetmez.

valla bilmiyorum hocam insallah dogru cikar diye dua ediyorum ama bende inanmiyorum :( daha once boyle bir e-posta almadim
[MENTION=4264]kbasali[/MENTION] bende email hesabina takildim post falan yaziyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri