Galiba Ünlemi Çözdüm %100 Sonuç Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi arkadasın bahsettiğin gibi sadece anasayfada aynı özgün video yükle seçeneği gibi birşey olsa güzel olur aslında. Linki girsek o işlemleri yapsa sadece başka birşeye gerek yok :)

Bulanıklaştırma Pikselleştirme mi oluyor

dDYY0j3.png

Konuyla alakası yok? sen zeyd misin? zeyd açar :D

kara listeye alınmış kanallarda işe yaramıyor kara listeye alınmış birkaç kanalımda denedim olmadı yıne ünlem verdi

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] hocam gerçekten oldu. Çok teşekkür ederim. Bakalım inşallah bunu düzeltmezler ya. Çünkü günlük en fazla 5 ila 10 arası vidyo atıyorum adsense için.

Yalnız bu konu üye dışındakilere kitlense iyi olur. Yoksa bu açıkta kapanır. :/

Bir an heveslendim ama 10 sn kadar sürdü yeşil dolar işareti, sonra tekrar ünleme düştü

---------- Mesaj saat 17:33:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:21:14 civarında gönderildi. ----------

kara listeye alınmış kanallarda işe yaramıyor kara listeye alınmış birkaç kanalımda denedim olmadı yıne ünlem verdi

Yani benim kanalım da kara listede öyle mi? Peki kanalı silmeli miyim diğer kanallarıma bunun etkisi olur mu?

Ben 2 aydır video yüklemiyorum. Sırf bu ünlem yüzünden. Artık yavaştan yüklemeye başlayabiliriz desenize :).

Saol kardeş her ünlem geçtiğimde aklımdasın:) Teşekkürler kral paylaşım

Allah aşkına daha yenimi buluyonuz bunu bu en kötü yöntem en uğraştıranı ki forumda defalarca mesaj gördüm bu olayı yazmışlardı şimdi gelip niye konu açıyosunuzki

Al birtane daha çekemeyen sadece kendi kazanmak isteyen arkadaş daha..

Birtane MOZAİK olayını anlatan konu göster bun konuyu sildiricem!!!

edit: yukarıda ki ve bunun gibi insanlara;sizin gibilere iyilik yaramaz. konuyu silermisiniz.

edit: yukarıda ki ve bunun gibi insanlara;sizin gibilere iyilik yaramaz. konuyu silermisiniz.

Hocam ,bu konuyu iyi niyetin ile paylaştığından kuşkum yok.. Lakin forumda yılın konusu seçilen konuya bir göz atmanı , konuda nelerin anlatılıp paylaşıldığını ve de kimin açmış olduğuna da dikkat edersen; bazı yazdıklarından pişmanlık duyabilirsin.

Konu gerçekten faydalı olarak görüyorum ama illede kapatılmasını istiyorsanız kapatabilirim ama kendi kanaatim konunun kalması.

Hocam ,bu konuyu iyi niyetin ile paylaştığından kuşkum yok.. Lakin forumda yılın konusu seçilen konuya bir göz atmanı , konuda nelerin anlatılıp paylaşıldığını ve de kimin açmış olduğuna da dikkat edersen; bazı yazdıklarından pişmanlık duyabilirsin.

kimin ne açtıgı umrumda değil ama benim açtıgım konuyu burnumdan getirdi bazı arkadaşlar. neymiş daha önce paylaşılmış paylaşılanlar neden link atmıyo neden göstermiyor mozaik olayı paylaşılmadı defarlarca söyledim ve söylemekten bıktım.

Konu gerçekten faydalı olarak görüyorum ama illede kapatılmasını istiyorsanız kapatabilirim ama kendi kanaatim konunun kalması.

yok hocam teşekkürler. konuyu begenen yararlı bulan arkadaşlarada teşekkürler. ancak konu defalarca paylaşılmış bidaha paylaşılmasına gerek yok. kapatabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri