Galiba Ünlemi Çözdüm %100 Sonuç Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar ünlem konusunda ki bu bilgi daha önce burada (3051. mesaj) paylaşılmış

bu mesajla benim konunun ne alakası var hocam Allah aşkına?

Hocam ünlem olayı eski ünlem geçmeyen kanallarda pek işe yaramaz.
Yeni kanallarda da ben hiçbirşey yapmadan ünleme takılmadan atabiliyorum. Çizgi film bile. Etkisi vardır belki ünlemi geçmenin ama ona pek umut bağlamayın. Yeni kanallarla devam edin. Özgün çalışıyorsanız videoyu tamamen karartma vs. gibi işlemler ile uğraşarak uzun sürsede ünlem den kurtarabilirsiniz. Her videosu ünleme düşen kanalıma tam özgün kendi çekim video mu attım. Ona da ünlem verdi.
Sonra başından 1sn. kesip formatını flv. yaptım bu sefer dolar yandı.
Yani hızlı hızlı spam yapıp ünlemi atlatmak istiyorsanız mecbur yeni kanallar açacaksınız.

bu mesajla benim mesajın alakasını göstersene ya bişey paylaşıyoruz burnumuzdan getiriyosunuz valla ya

Ünlemin çözümü yok boşa uraşmayın arkadaşlar.
Bu kopya içerik için bir güvenlik.Videoyla oynamadan unlemi geçemezsiniz.
Bazıları ben yükledim geçti diyebilir ama bikaç gün sonra kesin ünleme düşer

Hocam hep freedom gibi partnerlerle calissak adsensenin avantaji varmi. Parayi takip etmesi cok kolay baska neden adsense tercih edilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne olursa olsun.. forumda yine delikanlılar var balsana adam bulmuş yazmış açıklamış ;) ama afedersınız yontem bulupda susan bir sürüde yavşak var... bencillikde uç noktadalar, ama paylaşmadan sadece , bilgi topluyorlar... bilmezlerki burda herkes bişeler paylaşmasa forum forum olmaz kendılerıde burda durmaz... her bilgi paylaşımı için ben şahsen teşekkur ederim... kullansamda-kullanmasamda...

Bi ara biri daha görüntü düzenlemeden videoyu karartmayla ünlemi aştığını yazmıştı, onu denemiştim ancak işe yaramamıştı.Görüntü düzenlemeden çeşitli kombinasyonlar da denemiştim ancak onlar da nafile. Bunu deniyim bir de,teşekkürler paylaşım için.

Bence yeni kanallarda işe yarayabilir bu yöntem ancak sık sık ünlem alan kanallarda işe yaramayabilir. Çünkü öyle kanala sadece simsiyah görüntüden oluşan video attığımda bile ünlem geliyordu.

iyide fredoma videoları atınca onlarda bizi atıyor,fredoma güven yok

Hocam orasi dogruda 1 kanal gidiyor adsense full ban atiyor daha kotu oluyorum.freedom da xxx $ para oldu onu atsada tahmini kazanctakini vermiyormu? (Bilmedigimden soruyorum)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam defalarca söyledim tekrar söylüyorum o yöntemde %100 sonuç almadım bunda filtreye girip mozaikte yapıyosun dene farkı görürsün denemeden tam okumadan saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen.

Yorumun nesi sacma elestiri kabul etmiyosan paylasma eline saglik diyoruz ne istiyosun. Calismiyo diye birseyde demedim gayet guzel bir teknik benimde isime yarar sagolsin

Ne çok bot kullanmayan varmış:-) -yok entegre edilmesin,yok botsuz tek tek yapalım:-)

Ne çok bot kullanmayan varmış:-) -yok entegre edilmesin,yok botsuz tek tek yapalım:-)

Bot kullanmamaktan değil kardeşim o korkudan :) İnsanlar araştırıyor buluyor sonra forumda açıklanıyor ardından 1 hafta sonra açık kapanıyor alışkın olduğumuz şeyler yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri