O
Ocean41
Guest
Ünlem olan videoyu atarmısın rica etsem deneme yapıyorumda ünlem için.Arkadaş yarım saattir ünlemli video dileniyoruz gönderen olmadı![]()
lınkını atıyım ozelden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ünlem olan videoyu atarmısın rica etsem deneme yapıyorumda ünlem için.Arkadaş yarım saattir ünlemli video dileniyoruz gönderen olmadı![]()
Evet arkadaşlar ünlem konusunda ki bu bilgi daha önce burada (3051. mesaj) paylaşılmış
Postum az dıye atamıyorum dostum burdan atsam ban alıcam![]()
2 sn linki at ben göreyim sonra editle olurmu?
daha kısa yontemleri var ugraştırmayan![]()
Hocam hep freedom gibi partnerlerle calissak adsensenin avantaji varmi. Parayi takip etmesi cok kolay baska neden adsense tercih edilir.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyide fredoma videoları atınca onlarda bizi atıyor,fredoma güven yok
şuan forumda bildiğim kadarıyla henüz ödeme alan yok
hocam defalarca söyledim tekrar söylüyorum o yöntemde %100 sonuç almadım bunda filtreye girip mozaikte yapıyosun dene farkı görürsün denemeden tam okumadan saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen.
Ne çok bot kullanmayan varmış-yok entegre edilmesin,yok botsuz tek tek yapalım
![]()
%100 ünlem çıkan damgalanmış kanalımda denedim. Malesef sonuç olumsuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.