Galiba Ünlemi Çözdüm %100 Sonuç Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar haddim degil ama spam demek vurkac yap, gunluk kazan demek degildir. Bu yuzdendir ki suan herkes unlem sorunuyla, para kazanmanin toplu kapatilmasi sorunuyla cebellesiyor..

Spam yapip gunde 1000 video atip, 1 haftada binlerce tl kazanacagini sanan arkadas varsa beri gelsin..

Duzgun sekilde, adabina uygun sekilde spam yapildiginda vur-kac'a gerek yoktur. Zaten vur-kac spam icin degil, dizi-film-Tv Show gibi kategorilerde yani acikcasi yuksek telif riski olan kategoriler icin gecerlidir..

Spam ile sabit kazanc elde edilebilir. Bu kazanc elbette ki bir gun son bulacaktir fakat, yine ayni mantikla acilan diger spam kanallar bu kaybi size hissettirmeyecektir..

Konusu burasi degil ama bu yanlis algiyi kaldirmak icin yazmak istedim..

Cunku bu gidisle hic birimiz yakinda hic bisey kazanamayacagiz..

kardeş bişey diycem ama lütfen yanlış anlama
senin bu karşı olduğun spam yöntemi benim bizzat çalışma şeklim
bu karşı olduğun yöntemle, ben
1- 31 mart da
birinci adsensemde 7600 TL, ikinci adsensemde 2200TL, üçüncü adsensemde 400TL, dördüncü adsensemde 220TL beşinci adsensem de ise 120 TL yaptım

Sen belki sevmeyebilirsin, sana göre etik doğru olmayabilir
ama buna saygı duyman gerek
isteyen istediği gibi çalışmakta serbest, bunu yadırgamaya hiçkimsenin hakkı olamaz

1- 31 mart da
birinci adsensemde 7600 TL, ikinci adsensemde 2200TL, üçüncü adsensemde 400TL, dördüncü adsensemde 220TL beşinci adsensem de ise 120 TL yaptım

isteyen istediği gibi çalışmakta serbest, bunu yadırgamaya hiçkimsenin hakkı olamaz

aynen dostum sana katılıyorum adsenselerin beni geçemedi ama olsun :)

Hocam sen herşeyi birbirine karıştırıyorsun vur kaç başka birşey spam başka,birbirinden farklı 2 yöntem bunlar,aynı moderatörün hem spam hem de vurkaçtan bahsetmesi spamda vurkaç yapın anlamına gelmiyor.

Ee vurkaç çalışan bi insan özgün mü çalışmış oluyor ?

Ee vurkaç çalışan bi insan özgün mü çalışmış oluyor ?

vurkaç çalışan adam spam gibi bin tane 10 bin tane video yüklemez,haftada yüklediği video sayısı bellidir bir elin parmakları kadar,bir yöntemin günde 3 milyon videoda kullanılmasıyla karşılaştır artık.

Arkadaşlar tartışmaya kalp kırmaya gerek yok öncedende yazıldıydı bu konu ancak ünlem çok sıkı olmadığı için bu kadar yankı uyandırmadı, forumda duyulduğuna göre bir kaç haftaya açık kapanır hepimize hayırlı olsun.

1- 31 mart da

Yanlis anlayacak bi durum yok hocam, Allah daha cok versin.

Arkadaşlar tartışmaya kalp kırmaya gerek yok öncedende yazıldıydı bu konu ancak ünlem çok sıkı olmadığı için bu kadar yankı uyandırmadı, forumda duyulduğuna göre bir kaç haftaya açık kapanır hepimize hayırlı olsun.
konu dışarıya kapalı bence kapanmayacaktır bu olay

konu dışarıya kapalı bence kapanmayacaktır bu olay

İçeriden dışarıya illahaki sızacak buna bir engel yok hocam. Ayrıca kim ne derse desin sizin gibi bir üstadında bildiği gibi forumda ne tür bir açık paylaşılsa youtube buna anında engel koyuyor konuyu dışarı kapatmak yetmez kesinlikle. Ancak yapacak birşey yok hala buradan yenilecek ekmek varken herkes kullansın tabikide.

İçeriden dışarıya illahaki sızacak buna bir engel yok hocam. Ayrıca kim ne derse desin sizin gibi bir üstadında bildiği gibi forumda ne tür bir açık paylaşılsa youtube buna anında engel koyuyor konuyu dışarı kapatmak yetmez kesinlikle. Ancak yapacak birşey yok hala buradan yenilecek ekmek varken herkes kullansın tabikide.

Hocam kapatılması için bu yöntemin gerçekten %100 bir açık olması gerekmez mi?

Bir dönem bende kullanıyordum. Sonraları işe yaramamaya başladı. Forumda bu yöntemi anlatan bir konu var zaten...

üyelik alımını davetiye dahil kapatıp son 2-3 hafta içinde üye olan bütün kişilere kapatılrısa uzun süre iş görür bence bu taktik

Hocam kapatılması için bu yöntemin gerçekten %100 bir açık olması gerekmez mi?

Ne yapılırsa yapılsın yayılacak hocam şahsen bilgi saklıyoruz gibi gözükse kötü oluyoruz bilgi yayılsın desek yine kötü oluyoruz. Aslında bunun konusu zaten var forumda birazcık inceleyip uğraşan herkesin çözdüğü birşey ancak bizim milletimiz armut piş ağzıma düş olduğu için bu daha bir kesin çözüm geldi herkese. Şimdide botlara entegre edilsin olayı var, ki böyle birşey olursa bu yöntem tarih olur. Nihayetinde video editleme işlemi çok uzun soluklu ve işlem isteyen birşey sonuçta youtube'unda bir sunucu durumu var ilah değil bunlar ve illaki hissedecekler bu açık kapanacak. Sonuç olarak dediğim gibi herkes bir iki hafta bu yöntemle keyfine baksın. Umarım yanılıyorumdur

Şu biliyorduk tepkilerine inanamıyorum ben de konunun gördüğü ilgiye bakılırsa baya bi bilmeyen varmış buna ben de dahil pek uğraşmıyorum youtube ile belki ondandır ancak bu yöntemide deneyeceğim mutlaka. Şu bildimci arkadaşlara da helal olsun ne diyelim :)

üyelik alımını davetiye dahil kapatıp son 2-3 hafta içinde üye olan bütün kişilere kapatılrısa uzun süre iş görür bence bu taktik

Tek bir konu için bu tarz şeylere girilmez hocam ayrıca burada üyeliği olan yardım sever bir arkadaşımızın bunu kopyala yapıp r10da paylaşması yapılan herşeyi bitirir saklamaya gerek yok açık kapanana kadar herkes faydalansın şuan tek denilecek şey bu.

Tek bir konu için bu tarz şeylere girilmez hocam ayrıca burada üyeliği olan yardım sever bir arkadaşımızın bunu kopyala yapıp r10da paylaşması yapılan herşeyi bitirir saklamaya gerek yok açık kapanana kadar herkes faydalansın şuan tek denilecek şey bu.

mesele insanların bilip bilmemesi değil aslında.fakat kim ne derse desin burada bile belki youtubenin sistminde çalışan kişiler var.onuda geçtim esk üyelerden bile ilaki 3-5 çürük adam çıkıyor.fakat yinede siz bilirsniz.zaten bunu günde 1000 video yükleyen adam yapamaz.kullanan için hayırlısı olsun :)

Arkadaşlar dün bir kanala 700 video basmıştım, daha kanalı para kazanmaya açmamıştım
biraz önce bu yöntemi deniyim dedim
gerçktende inanılmaz zaman alıyor
yani çok zaman alıyor, ben şahsen günde 2100 video yüklüyorum 3 kanala 700 700 700 şeklinde, bu işin içinden çıkmam mümkün değil
bunla alakalı bot falan yapılmazsa yada mevcut botlara bu özellik ekleme yapılmazsa
manuel elle bu işin içinden çıkamayız

Eğe rbotlara bu özellik eklenirse ve yinede toplu olarak işlem yapılmazsa genede pek işe yaramaz
yani ben günde 2100 video yüklüyorum, nasılki tek tuşla kanallardaki tüm videoların video ortası reklamlarını aktif ediyoruz
bundada toplu olarak tüm videolara bunu uygulayabilelim
yoksa şuanda mevcut olan botlara bu özellik eklense bile ve toplu olarak işlem yapılmazsa
pek bi işe yaramaz
yada daha doğrusu benim için işe yaramaz
herkesin çalışma şekli farklıdır

Şu biliyorduk tepkilerine inanamıyorum ben de konunun gördüğü ilgiye bakılırsa baya bi bilmeyen varmış buna ben de dahil pek uğraşmıyorum youtube ile belki ondandır ancak bu yöntemide deneyeceğim mutlaka. Şu bildimci arkadaşlara da helal olsun ne diyelim :)

Hocam bende bu tepkiye pek inanmıyorum işte burada herkes her bildiğini sence paylaşıyor mu ? Bazı kilit bilgiler vardır o kişi o bilgi için çok uğraşmıştır ve ona kazandıracak herşey o bilgide saklıdır oradaki pastada ancak o adama yetiyordur kendince geçinip gider. Forumda aylık 25 k üzerinde kazanan arkadaşlara nasıl kazandıklarını neden anlatmıyorlar o zaman teker teker herşey sadece kategori mi ? Kimse kusura bakmasında birazcıkta uğraş lazım hocam haa bu bilgi uğraşta gerektirmiyordu forumda zaten yazılıydı, burada bunu bilmeyipte burdaki bilenlere laf söyleyenler önce bu işi en iyi şekilde yapmak için forumun ilk gününden itibaren yazılmış tüm konuları incelesinler sonra hala bu bilgiyi bilmiyorlarsa öyle desinler burda. Emek varsa Ekmekte vardır.

Bu paylaşım daha önce forumda yapılmıştı herkezin gözünden kaçtı sanırım yinede emeğine sağlık

Bu paylaşım daha önce forumda yapılmıştı herkezin gözünden kaçtı sanırım yinede emeğine sağlık

hocam defalarca söyledim tekrar söylüyorum o yöntemde %100 sonuç almadım bunda filtreye girip mozaikte yapıyosun dene farkı görürsün denemeden tam okumadan saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri