Galiba Ünlemi Çözdüm %100 Sonuç Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CemaLinin üstüne gitmeyin, adama sonuna kadar hak veriyorum. Neden mi? Elin gavuru diye tabir ettiğimiz insanoğlunun videosunu arakladigimizda, adam önce ulaşma yolları arar ve derki bu video bana ait ya kaynak gösterin yada lütfen rica ediyorum videoyu kaldirin, bakin adam önce rica ediyor lütfen diyor. Biz napiyoruz? Bırakın rica etmeyi lütfen cümlesini, bize kendisine ait olmayan adana bile rakip diye basiyoruz telifi basiyoruz telifi. Bu kadar aç gözlü para göz olmaya inanin ki hiç mi hiç gerek yok çünkü youtube koskaca bir dünya. Sen her ne halt yersen ye nasibinden ötesine gecemezsin. CemaLi sonuna kadar yanindayim düşüncelerinin.

Yahu açmasın o zaman tek tek kullanmasın herşey spam için mi var,bende spam yapıyorum ama bu yöntem en azından yan tarafta manuel çalışma için kalsın diyorum ne olacak 2 hafta sonra açık giderildiğinde az mantık.sen 2 hafta kullanıcan diye yöntem mi kapansın ne bencil milletiz

Arkadaşım ben bunu manuel olarak yaptıktan sonra ne anlamı olacak bot kullanmamın ?
Şimdi diyeceksin botu bırak benim internetim yavaş.
Botu da kullanmam lazım eğer ben aylık 25-30tlyi internete vermeyip bota veriyorsam her türlü güncel özelliği de kullanmak benim en doğal hakkımdır.
Ayrıca botlar karaliste gibi ilan edildi.Bu soru işareti olayı botlara eklendi ben videoyap kullanarak 10 videodan 7sini yakıyorum o yöntemle ee açık neden kapanmadı hala ?
Günlük 3 milyon video yükleniyor youtube bunu algılayamadı mı ?

Beyler bir hafta sonra videolara unlem gelirse sasirmayin yani unlem gelicegi kesin ona gore davranin ama hepsine gelicek diye birseyde yok

Arkadaşım ben bunu manuel olarak yaptıktan sonra ne anlamı olacak bot kullanmamın ?
Şimdi diyeceksin botu bırak benim internetim yavaş.
Botu da kullanmam lazım eğer ben aylık 25-30tlyi internete vermeyip bota veriyorsam her türlü güncel özelliği de kullanmak benim en doğal hakkımdır.
Ayrıca botlar karaliste gibi ilan edildi.Bu soru işareti olayı botlara eklendi ben videoyap kullanarak 10 videodan 7sini yakıyorum o yöntemle ee açık neden kapanmadı hala ?
Günlük 3 milyon video yükleniyor youtube bunu algılayamadı mı ?

10 videodan 7 sini yakıyorsan bot kullanıp daha ne istiyorsun bırak bu yöntemi de spamda kullanmayıver.Herkes istediğini yapsın ama bu yöntem bota girerse eninde sonunda açık giderilecek.Ne yöntemler gitti böyle varsayımla konuşlmuyoruz hep gördüğümüz şey.

Ha bu arada bu yöntem hiç olacak bilmem mindar olacak bilmem kapanacak diye eli ayagi titreyenlere iki cift sözüm var, korkan varsa bu alemden cekilsin en kisa zamanda. Çünkü bu sektör yureklilerin isidir, eli ayagi titreyenlerin degil. Ikincisi ise unutmayin biz yayincilar yoksak adsensede yok youtube da yok. Bu alem hirs azim istikrar ve sabir alemidir, 1 batarsin 3 cikarsin 3 batarsin 5 çıkarsın, dedigim gibi korkan varsa azim yoksa istikrar sabir yoksa birakin bu isi.

Yönetmin çalışıp çalışmadığı hususunda bir çok arkadaşım, işe yaradığı yönünde beyanlarda bulunmuşlar. Youtube'un kamera arkasında çalışan eşleşen, ünlem ve dünya engeli algoritmalarının direk olarak ses ve görüntü ayrıştırması yaparak veritabanında bulunan imzalar, frameler ve ses örnekleri ile karşılaştırdığını düşünürsek, yöntemde kullanılan method sonucunda görüntü eşleşenini geçmesinin kesinlikle mantıklı olacağı kanaatindeyim. Öylede görünüyor.

Yöntemin bot yazılımlarına bağlanmasına gelince, bir bot kullanıcısı olarak bende isterim botların bu konuda destek vermelerini. Ancak sanırım bu iş çok maaliyetli olacaktır yazılmıcı arkadaşlar için. Çünkü videonun decode, encode, render edilme işlemleri, kaldı ki binlerce işlemden bahsediyoruz biz, bu durumda 128GB ram sahibi olan sunucuların bile tıkanmasına neden olacaktır. Bu konuda onlarında açıklamalarını merak ediyorum.

Yöntemin çöp olmasına gelince, muhtemelen kullanım patlaması yaşanırsa Youtube boş durmayacak ve algoritmasında değişikliğe gidecektir. Ancak manuel çalışılması zaruriyetini doğurmuyor. Kaldı ki Youtube'un çıkardığı her algoritmayı er yada geç spamciler çözüme kavuşturuyordur. Zaman kaybettirdiğinin farkındayım.

Özellikle son günlerde en azından ben ve çevremde ki arkadaşlarımın panelinde gözlemlediğim TBM düşüşleri, gösterimlerin yansımaması sorunları bir araya geldiği zaman, artık yüklenecek içerikler hususunda çok seçici olunması gerektiğini anlıyorum. Eğer ki ses getiren şeyler yüklemiyorsak, kazancın düşük olmasına tahammül edebilmemiz gerekiyor.

Bu arada Youtube'dan bu zamana kadar hiç ödeme almadığımı belirtmek istiyorum. Olaya bir yazılımcı gözü ile bakmak istedim :). Gerçi başlayalı 3 hafta olmadı. Umarım oda olur.

Saygılarımla.

Bence botlara entegre edilmemeli.

Her şeyin yavaş yavaş olması spamcılar için daha doğal çalışma izlenim verecektir youtuba algoritmalarına...

Yoksa kısa zaman sonra youtube bunun içinde bir önlem alır

Bence botlara entegre edilmemeli.

Her şeyin yavaş yavaş olması spamcılar için daha doğal çalışma izlenim verecektir youtuba algoritmalarına...

Yoksa kısa zaman sonra youtube bunun içinde bir önlem alır
Sevgili arkadaşım ancak bu spam'in felsefesine, ideolojisine aykırı. Spam vur kaçtır. Vurabildiğini en kısa sürede en az zararla vurabiliyorsan spamcisin demektir :o)

Sevgili arkadaşım ancak bu spam'in felsefesine, ideolojisine aykırı. Spam vur kaçtır. Vurabildiğini en kısa sürede en az zararla vurabiliyorsan spamcisin demektir :o)

Zaten hep bu mantık yüzünden işler zora girmiyor mu? Bütün alternatifler tıkana na kadar devamlı olabilecek bir kaynağı sömürüp kurutmakta üstümüze yok. :)

usta spamcı uzun sürede en az zararla vurabilendir :cool:
vur kaçı acemi spamcılar yapabilir, kolaydır basittir düşünmeye gerek yoktur.

Uzun videolarda sanirim ünlem daha cok oluyordu. O yüzden güzel olur. Bazen 1 video 100 video'dan daha fazla kazanc getirebiliyor.

Arkadaslar haddim degil ama spam demek vurkac yap, gunluk kazan demek degildir. Bu yuzdendir ki suan herkes unlem sorunuyla, para kazanmanin toplu kapatilmasi sorunuyla cebellesiyor..

Spam yapip gunde 1000 video atip, 1 haftada binlerce tl kazanacagini sanan arkadas varsa beri gelsin..

Duzgun sekilde, adabina uygun sekilde spam yapildiginda vur-kac'a gerek yoktur. Zaten vur-kac spam icin degil, dizi-film-Tv Show gibi kategorilerde yani acikcasi yuksek telif riski olan kategoriler icin gecerlidir..

Spam ile sabit kazanc elde edilebilir. Bu kazanc elbette ki bir gun son bulacaktir fakat, yine ayni mantikla acilan diger spam kanallar bu kaybi size hissettirmeyecektir..

Konusu burasi degil ama bu yanlis algiyi kaldirmak icin yazmak istedim..

Cunku bu gidisle hic birimiz yakinda hic bisey kazanamayacagiz..

usta spamcı uzun sürede en az zararla vurabilendir :cool:
vur kaçı acemi spamcılar yapabilir, kolaydır basittir düşünmeye gerek yoktur.

Ee dediklerine göre serkan abi de acemi ?
O da vur kaç yapın diyor çoğu moderatör de bunu söylüyor ?

BBCnin haber videolarıda ünlem verdi :( bu yöntemle ünlem sorunu yaşayanlar arkadaşlar varsa yazabilirmi?

İnsanların söyledikleriyle yola çıkarsanız elinizde olanı da kaçırırsınız, Spam vur kaç falan değildir arkadaş 1000 videonun neresini vurdurup kaçıracan :)

spam şudur 40 dklık 3 reklam sığdırdıın 1000 videoyu atıp günlük ondan en az 3 bin izlenim alıp sayfa to en yüksek yere çekerek uzun vadede kazanç sağlamaktır..

Bu bota entegre edilsin ve ya edilmesin gene biri çıkar özel yazdırır yoluna bakar bence bunları tartışmak yerine sizde ya bilgiye bilgi katın ya da öğrendiğinizi değerlendirmeye çalışın dostlar.

Ee dediklerine göre serkan abi de acemi ?
O da vur kaç yapın diyor çoğu moderatör de bunu söylüyor ?

Hocam sen herşeyi birbirine karıştırıyorsun vur kaç başka birşey spam başka,birbirinden farklı 2 yöntem bunlar,aynı moderatörün hem spam hem de vurkaçtan bahsetmesi spamda vurkaç yapın anlamına gelmiyor.

Arkadaşlar bu konudaki şahsi düşüncem , bota entegre olayı bir yana bu yöntemin %100 çözüm olmadığıdır..

Nedeni ise bana göre gayet açık.. Ünlem gerçekten kopya içeriklere yönelik bir şey olsa , yüklemiş olduğumuz özgün tamamen bizlere ait , kapıyı duvarı çektiğimiz videoların yüklemesini yaptığımızda asla ve asla ünlem (!) ile karşılaşmamamız gerekir.
Sonuçta ne işitsel olarak ne görsel olarak o videonun eşi benzeri daha önce yutupda bulunmuyor.Buna rağmen ünlem ile karşılaşıyorsak biz bu durumu belirli bir kefeye koyamayız.Sadece spam videolara geliyor olsa ünlem (!) dediğimiz meret , haklısınız aşmak için bir yol olabilir lakin eşi benzeri bulunmayan videoya da geliyorsa bana göre bunun %100 lük net bir çözümü yoktur.
Bu konuda anlatılan ve denenmeye çalışılan durum bir bug gibi gözüküyor.Aslında ünlem(!) alınan bir videoyu bu durumdan kurtarmayı denemek.Buglar olabilir elbette ama bugları kullanmak içinde karşımız da net bir şekilde , ne idiği belirli bir sorun olması gerekiyor.Ünlem(!) problemimiz net değildir , birkaç satır yukarıda da yazdığım gibi yalnızca spam ve kopya içerikleri yüklediğimizde karşılaşmıyoruz biz bununla , sanki kafasına göre sanki şans eseri bazen ünlem veren video bazen vermeyebiliyor..O yüzden diyorum bunu bir kefeye oturtmak zor diye.Bu soruna biz net bir isim koyabilirsek eğer işte o zaman %100 lük bir aşma durumu , ya da bugunu bulma durumu söz konusu olabilir.

Ben bu şekilde düşünüyorum , inşallah hep birlikte biz bu soruna ad koyarız da sonra %100 lük bir aşım gerçekleştirebiliriz.

arkadaşlar bazen size inanamıyorum bu konu daha önceleri forumda çok kez sölendi video rengini kıs aç ses kıs aç e zaten. uzun zamandır yabancı filimleri bu şekilde geçiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri