Galiba Ünlemi Çözdüm %100 Sonuç Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam defalarca söyledim tekrar söylüyorum o yöntemde %100 sonuç almadım bunda filtreye girip mozaikte yapıyosun dene farkı görürsün denemeden tam okumadan saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen.

Yorumun nesi saçma ? Üsluba dikkat edelim lütfen herkes kendi düşüncesini söyleyebilir.

tüm değerleri sıfıra mı çekcez yoksa -5 e kadar çekcez mi? hepsini en dibe indirdim yine de simsiyah olmadı video?

Merhaba arkadaşlar bir yöntem denedim şuanda attıgım videoların %100 üde dolar yandı. Attıgım videolar 40dk lık diziler. ilk önce dizileri bunu yapmadan attım %90 ı ünleme düştü sonra bunu denedim %100 dolar yandı..

YÖNTEM:
VİDEONUN PARA KAZANMASINI AÇMADAN GİRİP GÖRÜNTÜ İYİLEŞTİRMEDEN TÜM DEĞERLERİ SIFIRA ÇEKİN VİDEO SİMSİYAH OLUYOR. ASIL ÖNEMLİ NOKTA BURASI BUNDAN SONRA "FİLTRE" YE GELİP BULANIKLAŞTIRMA FİLTRESİ VAR ONU SEÇİN BUDA VİDEOYU MOZAİKLEŞTİRİYOR HEM SİYAH HEM MOZİK OLUYO YANİ VİDEODAN HİÇBİŞEY ANLAŞILMIYO SONRA KAYDEDİN İŞLENDİKTEN SONRA. PARA KAZANMAYI YAKIP ORJİNALE DÖNDÜREBİLİRSİNİZ.

Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur

Bunu uygularken diğer konudaki gibi farklı kaydet diyormuyuz?

Arkadaş ugraşmış paylaşım yapmış teşekkürler ama %100 cözüm degil ben bunu ve daha detaylı programlarla çalışmalar yapıyorum %100 başarı yok şuan mesela 6 dk video bile vereyim size yakın para kazanmayı, bu yöntemle bazı videolarda işe yarayabilir ama kesin çözüm degil.denemelere ve çalışmalara devam.:)

Arkadaş ugraşmış paylaşım yapmış teşekkürler ama %100 cözüm degil ben bunu ve daha detaylı programlarla çalışmalar yapıyorum %100 başarı yok şuan mesela 6 dk video bile vereyim size yakın para kazanmayı, bu yöntemle bazı videolarda işe yarayabilir ama kesin çözüm degil.denemelere ve çalışmalara devam.:)

Hocam elinizde ünlem veren bu videoları rica etsem pmden yollarmısınız bende birkaç deneme yapıyorumda :)

Programla videoyu çerçeve içine alıyorum, ünlem vermedi daha.
Zahmetli iş ama ünlem hiç görmemek güzel.

Epeydir kullandığım bir yöntemdir .
İşe yarıyor ama belli bir zamandan sonra gene ünlemler yağmaya başlıyor .
Spam yapan arkadaşlar için zahmetli bir iş olacaktır. Çünkü tüm videoları tek tek yapmak gerekiyor buda spam yapan arkadaşlar için zor olacaktır. Yalnız yakında bu yöntemde çöp olur hele ki botlar bu olaya el atsınlar 10 gün sonra yöntem çöp. Hadi kolay gelsin.

Bunu buruya yazmıyaydın iidi.

Hocam bende bu tepkiye pek inanmıyorum işte burada herkes her bildiğini sence paylaşıyor mu ? Bazı kilit bilgiler vardır o kişi o bilgi için çok uğraşmıştır ve ona kazandıracak herşey o bilgide saklıdır oradaki pastada ancak o adama yetiyordur kendince geçinip gider. Forumda aylık 25 k üzerinde kazanan arkadaşlara nasıl kazandıklarını neden anlatmıyorlar o zaman teker teker herşey sadece kategori mi ? Kimse kusura bakmasında birazcıkta uğraş lazım hocam haa bu bilgi uğraşta gerektirmiyordu forumda zaten yazılıydı, burada bunu bilmeyipte burdaki bilenlere laf söyleyenler önce bu işi en iyi şekilde yapmak için forumun ilk gününden itibaren yazılmış tüm konuları incelesinler sonra hala bu bilgiyi bilmiyorlarsa öyle desinler burda. Emek varsa Ekmekte vardır.

Bir halt bilipte paylaşmaktan bahsetmiyorum ben bildiği haltın paylaşıldığını görüpte ben biliyordum diyenlerden bahsediyorum hocam. Yoksa tabi ki kimse bilgilerini paylaşmak zorunda değil burada benim içinde önemli birşey yok böyle konularda. Ben her zaman göbek bağımı kendim keserim kimsenin bilgi paylaşmasını beklemem.Ama bildiğim bir halt ile ilgili açılan konuya da ben biliyordum demem bence hoş değil

Bir halt bilipte paylaşmaktan bahsetmiyorum ben bildiği haltın paylaşıldığını görüpte ben biliyordum diyenlerden bahsediyorum hocam. Yoksa tabi ki kimse bilgilerini paylaşmak zorunda değil burada benim içinde önemli birşey yok böyle konularda. Ben her zaman göbek bağımı kendim keserim kimsenin bilgi paylaşmasını beklemem.Ama bildiğim bir halt ile ilgili açılan konuya da ben biliyordum demem bence hoş değil

Halt demek biraz sanki laf sokarcasına hocam biz ona bilgi diyelim daha iyi olur. Zaten kimse biliyordum ben diye kinaye konuşmamış hocam arkadaşın birisi uzun süredir kullandığım bir yöntem demiş o kadar, yöntemi bilmeyen herkeste siper almışlar bence buda yanlış, bu işte bulunup güncel olarak çalışıp ''çalışıyorum'' kelimesinin hakkını veren bir kimsenin bunu bilmemeside biyerde ayıp ona kalırsa.

Evet arkadaşlar ünlem konusunda ki bu bilgi daha önce burada (3051. mesaj) paylaşılmış

Halt demek biraz sanki laf sokarcasına hocam biz ona bilgi diyelim daha iyi olur. Zaten kimse biliyordum ben diye kinaye konuşmamış hocam arkadaşın birisi uzun süredir kullandığım bir yöntem demiş o kadar, yöntemi bilmeyen herkeste siper almışlar bence buda yanlış, bu işte bulunup güncel olarak çalışıp ''çalışıyorum'' kelimesinin hakkını veren bir kimsenin bunu bilmemeside biyerde ayıp ona kalırsa.

:D yok laf sokmak için değilde o an aklıma o geldiği için öyle yazdım yoksa öyle uğraşlara girmeyeceğimi tanıyanlar bilir :) Benim lafım bu konuya değil aslında diğer paylaşılan yöntemlerde olan bu şekil tepkilere bu konuya denk geldi. Ayrıca haklısın bence de güncel olarak uğraşan insanların böyle şeyleri bilmemesi ayıp demeyelimde garip olur.Güncel olarak çalışanların çoğuda biliyordur tahminimce. Güncel olarak çalışan birisi olmadığım için ben bu lafı üzerime alınmıyorum, şayet 3 aydır youtube üçgenim ytpara - adsense - gmail..

:D yok laf sokmak için değilde o an aklıma o geldiği için öyle yazdım yoksa öyle uğraşlara girmeyeceğimi tanıyanlar bilir :) Benim lafım bu konuya değil aslında diğer paylaşılan yöntemlerde olan bu şekil tepkilere bu konuya denk geldi. Ayrıca haklısın bence de güncel olarak uğraşan insanların böyle şeyleri bilmemesi ayıp demeyelimde garip olur.Güncel olarak çalışanların çoğuda biliyordur tahminimce. Güncel olarak çalışan birisi olmadığım için ben bu lafı üzerime alınmıyorum, şayet 3 aydır youtube üçgenim ytpara - adsense - gmail..

Herkesin kendince bir derdi var hocam sizde haklısınız son zamanlarda forum biraz gergin tabi olabiliyor böyle şeyler :)

Ben de diyorum bu dizi atanların videolarının altında neden hep Youtube Video Editor yazıyor. Demek adamlar tek tek bu yöntemi uyguluyormuş.

CemaLinin üstüne gitmeyin, adama sonuna kadar hak veriyorum. Neden mi? Elin gavuru diye tabir ettiğimiz insanoğlunun videosunu arakladigimizda, adam önce ulaşma yolları arar ve derki bu video bana ait ya kaynak gösterin yada lütfen rica ediyorum videoyu kaldirin, bakin adam önce rica ediyor lütfen diyor. Biz napiyoruz? Bırakın rica etmeyi lütfen cümlesini, bize kendisine ait olmayan adana bile rakip diye basiyoruz telifi basiyoruz telifi. Bu kadar aç gözlü para göz olmaya inanin ki hiç mi hiç gerek yok çünkü youtube koskaca bir dünya. Sen her ne halt yersen ye nasibinden ötesine gecemezsin. CemaLi sonuna kadar yanindayim düşüncelerinin.

Soylediklerinize harfiyyen katiliyorum.
Hocam bende bu tepkiye pek inanmıyorum işte burada herkes her bildiğini sence paylaşıyor mu ? Bazı kilit bilgiler vardır o kişi o bilgi için çok uğraşmıştır ve ona kazandıracak herşey o bilgide saklıdır oradaki pastada ancak o adama yetiyordur kendince geçinip gider. Forumda aylık 25 k üzerinde kazanan arkadaşlara nasıl kazandıklarını neden anlatmıyorlar o zaman teker teker herşey sadece kategori mi ? Kimse kusura bakmasında birazcıkta uğraş lazım hocam haa bu bilgi uğraşta gerektirmiyordu forumda zaten yazılıydı, burada bunu bilmeyipte burdaki bilenlere laf söyleyenler önce bu işi en iyi şekilde yapmak için forumun ilk gününden itibaren yazılmış tüm konuları incelesinler sonra hala bu bilgiyi bilmiyorlarsa öyle desinler burda. Emek varsa Ekmekte vardır.

Aynen hocam ben bu forum da belki 50kisiye yardım ettim. Çalıştığım kategoriyi verdim. Adam önce allah razı olsun dedi.Sonra telif atti. Ne diye her bildiğimi paylasimki.

Ayrıca dediginiz gibi bu forumda yuksek miktarda kazanan bircok arkadas var (Yoneticilerde dahil). Ben bi yontem paylastiklarini pek gormedim. Ama biz emek verip buldugumuz yontemi paylasmayinca suclu oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri