Gameplay çalışıpta ünlemden kurtulan varmı?

İnan Türkçeye de güvenilmiyor. Nice emekler verdiğin kanalı kendini bilmezin birkaçı kapattırabiliyor. Hal böyle iken zor.

Hocam türkçe oyun videosu çekerken introya 10 saniye kendinle ilgili bir video koy. Oynarken kendi sesin ile oyna bakalım kim kapattırabiliyormuş. Evet kanalını kapattırabilirler ama tekrar açarsın. Yani sen zaten herşeyin ile özgünsen korkmana gerek yok. İtiraz edersin geri açılır. Evet türk milleti olarak biraz çekemiyoruz kendimizi ama özgün videoya kolay kolay kafa tutulamaz. Ki tutupta o kanalı kapattırırlarsa bile açılır kanalın yeniden. Muratabi diye oyun kanalınıda kapattırdılar adamın büssürü abonesi vardı. Ne oldu açıldı geri ama zarara ugradı adam tabi partnerden felan atılmış. Ne diyim birbirini çekemeyen çok ülkemizde malesef.

oyunun da kullanım yada video çekme ile ilgili bir izin olması gerektiğini okumuştum geçen google sorunlarında... birisi gamaplay videosunun ünleme düştügünü yakınıyordu ordaki yetkilide mesela atıyorum fifa için ea gamesten belge istiyordu

Fifa problem abi. Yeşil saha var kocaman yakıyor oradan adamı :D Ama ticari olarak kullanıma açık büssürü oyun var çekilmek için bekleyen. Tabi bu oyunlarıda orjinal temin ederseniz daha garanti olur sizin için. Gameplay kanalı masraflıdır , uğraştırır ama düzene oturdugu zamanda tadından yenmez.

Hocam türkçe oyun videosu çekerken introya 10 saniye kendinle ilgili bir video koy. Oynarken kendi sesin ile oyna bakalım kim kapattırabiliyormuş. Evet kanalını kapattırabilirler ama tekrar açarsın. Yani sen zaten herşeyin ile özgünsen korkmana gerek yok. İtiraz edersin geri açılır. Evet türk milleti olarak biraz çekemiyoruz kendimizi ama özgün videoya kolay kolay kafa tutulamaz. Ki tutupta o kanalı kapattırırlarsa bile açılır kanalın yeniden. Muratabi diye oyun kanalınıda kapattırdılar adamın büssürü abonesi vardı. Ne oldu açıldı geri ama zarara ugradı adam tabi partnerden felan atılmış. Ne diyim birbirini çekemeyen çok ülkemizde malesef.

Evet kanalı açılmış. Ben de sen deyince fark ettim. Bu işi, saygılı olmayı öğreneceğiz elbet ama ne zaman Allah bilir.

Gameplay çalışıyorum ünlem olursa mesaj yazıyorum para kazanması 1 günde açılıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri