Gameplay Kanalları İçin Önemli Rehber

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
+1 boyut düşürme programı olarak movie maker kullanılabilir.sonuna kadar okumadım ama google+ özelliği çok iş görüyor.kanalınıza 1 tane topluluk açın (facebook sayfasının g+ adı ) ve paylaştığınız videoya etiketleri #game #play #evanglock #minecraft #new gibi taglar girerseniz çok fayfasını görürsünüz.

---------- Mesaj saat 22:41:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:39:22 civarında gönderildi. ----------

bi de adsense ispat demişsin , şimdiye dek 59 videomdan hiçbirine ticari belge istemedi.ama bende temkinliyim ve kesinti çok oluyor ,awe dışı güzel ödeme veren partner arıyorum.

Ben kardeşimle beraber video çekiyorum 3 ay oldu ve abonem 500. Bu yöntemlerin çoğunu uyguladım. Ama fragman yapmamışım onu da hazırlayayım bari :D

Rica ediyorum faydalı olduysa ne mutlu bana.Aslında asıl konuya koyup arkadaşların moralini bozmak istemedim ama totalde 170-180 bin izlenime rağmen şu ana kadar kazandığım para 38 dolar.Gerçekten şaka gibi.Resmide altta.

KlbjYB.png

Şu anda partnerdeyim.Sorunuza gelirsek Machinima ve TGN i öneririm fakat kazanç zaten az oluyor kesinti oranlarına dikkat edin.Machinima bana %40 lık bir kesintiyle partnerlik sunmuştu ama kabul etmedim.Sizde en fazla %30 luk kesimi kabul edin.

Video ortası kullanıyomusunuz hocam?

Allah razı olsun ne diyim, tamda böyle bir şey arıyordum. ilaç gibi geldi umarım tutturabilirim.

Biraz önce fraps ile bir oyun kaydettim 27dk 50gb tuttu :)

virtualDub programı çok yavaş çeviyordu.Bende vegas ile çevirdim.Çok daha hızlı.

Bilgiler için teşekkürler.

bilgiler için çok teşekkürler.. ama bence en büyük engel TTnet.. arkadan 1 gb'lık dosyayı 5-6 saatte attım ve onu atarken de interneti felç etti :D

Rica ediyorum faydalı olduysa ne mutlu bana.Aslında asıl konuya koyup arkadaşların moralini bozmak istemedim ama totalde 170-180 bin izlenime rağmen şu ana kadar kazandığım para 38 dolar.Gerçekten şaka gibi.Resmide altta.

KlbjYB.png

Şu anda partnerdeyim.Sorunuza gelirsek Machinima ve TGN i öneririm fakat kazanç zaten az oluyor kesinti oranlarına dikkat edin.Machinima bana %40 lık bir kesintiyle partnerlik sunmuştu ama kabul etmedim.Sizde en fazla %30 luk kesimi kabul edin.

hocam bu videoyu ayrı sesi ayrı kaydetmek yerine ikisini kaydeden bir program bulamazmıyız ya :(

11-Videoyu çektiniz şimdi ne yapacaksınız ? Şimdi öncelikle videonun boyutunu virtualdub programı ile küçültüyoruz(en altta anlatımı var) sonra boyutunu küçülttüğümüz videonun sadece sesini format factory programı ile alıyorsunuz.Aldığınız sesi audacitye atıyorsunuz ve gürültüleri kaldırıyorsunuz.

Sonra görüntüyle sesi tekrar birleştirmek için Camtasia studio 8 (ben kullandığım için bunu söylüyorum) i açıp sesi ve görüntüyü birleştiriyorsunuz.Görüntünün sesini 0 yapıp ses kaydının sesini yükselttiğinizde ortaya çok kaliteli bir video çıkıyor.

ben bu maddenin sadece son paragrafını okumuşum :)

NVIDIA'nın uygun ekran kartı modellerini kullananlara ShadowPlay öneririm.. Gördüğümün en iyisi...

güzel ve doyurucu bir yazı olmuş. tşk. bu işler çok çalışma sabır ve bilgi istiyor. hemen para kazanmak amacında olanlara uygun değil. ama dünya bu tarafa gidiyor onuda akıldan çıkarmamak lazım. millet okumuyor izliyor, dinliyor.

Hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bende gameplay kanalı açamak isitiyorum ama sesdn dolayı çekiniyorum :) Yas 19 ses 16 gibi :D Birde hocam steam'den aldıgınız oyunu online olarak mı oynuyorsunuz yoksa görevleri mi yapıyorsunuz ?

[MENTION=2349]Oqunes06[/MENTION] kardeş eline diline fikrine sağlık senin gibiler oldukça bu forum dahada yükselir o kadar güzel anlatmışsınki bi maddeyi okurken acaba şunuda yapsakmı diyorum bi sonrakinde bakıyorum pat sen onuda yazmışsın video çekmede sıkıntım yoktu montaj ve küçültmede problem vardı sayende bunuda öğrendim çok teşekkür ederim emeklerin :)

Hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bende gameplay kanalı açamak isitiyorum ama sesdn dolayı çekiniyorum :) Yas 19 ses 16 gibi :D Birde hocam steam'den aldıgınız oyunu online olarak mı oynuyorsunuz yoksa görevleri mi yapıyorsunuz ?

Onlinede oynuyorum görevde yapıyorum kardeşim ama çoğunlukla görev.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri