Aldığım kulaklık iş görmüyor arkadaşlar sesim çok az çıkıyor videolar da kulaklıklı mikrofon yada sade mikrofon tavsiye edermisiniz
Öncelikle merhaba arkadaşlar bende özgün bir gamer kanalı açmaya karar verdim öncelikle belirteyim ben yt den zaten kazanıyorum bu kanalı açmamın amacı para kazanmak v.s değil bi hobim olsun eğlencem olsun diye açacağım ama aklımda bazı sorular
1- LOGITECH 981-000271 H110 KULAKLIK MIKROFON SETI - Teknosa bu kulaklığı aldım iş görür mü ?
2 - 4 Gb ram 2 Gb ekran kartım var oyun önerisi verirmisiniz
3 - Ne tür oyunlar paylaşayım
4 - Size ne izletir bu videoları yani siz ne görmek iştersiniz bi gamer kanalında
5 - Video kayıt programı önerirmisiniz
Tenezzül edip okuyan cevap veren yardımcı olmaya çalışan herkeze sonsuz teşekkürler
Ek : İlginiz için teşekkürler arkadaşlar video program tavsiyesi yok mu
Öncelikle merhaba arkadaşlar bende özgün bir gamer kanalı açmaya karar verdim öncelikle belirteyim ben yt den zaten kazanıyorum bu kanalı açmamın amacı para kazanmak v.s değil bi hobim olsun eğlencem olsun diye açacağım ama aklımda bazı sorular
1- LOGITECH 981-000271 H110 KULAKLIK MIKROFON SETI - Teknosa bu kulaklığı aldım iş görür mü ?
2 - 4 Gb ram 2 Gb ekran kartım var oyun önerisi verirmisiniz
3 - Ne tür oyunlar paylaşayım
4 - Size ne izletir bu videoları yani siz ne görmek iştersiniz bi gamer kanalında
5 - Video kayıt programı önerirmisiniz
Tenezzül edip okuyan cevap veren yardımcı olmaya çalışan herkeze sonsuz teşekkürler
Ek : İlginiz için teşekkürler arkadaşlar video program tavsiyesi yok mu
Son düzenleme: