Garanti bankası hesap kapama hakkında bilgilendirebilecek

xiery

Kayıtlı Üye
Bugün mail adresime garanti bankasından :

"Garanti Bankası Ocak - Haziran 2015 dönemine ait hesap işletim ücreti 23.08.2015 tarihinden itibaren vadesiz hesaplarınızdan toplam 63.50 TL veya muadili olarak tahsil edilecektir. "

diye bir mail geldi.

--Parayı ödememek için yapılacak herhangi bir şey var mı ?

--Yoksa hesabı kapamaya gittiğimde benden yinede ücreti talep ederler mi?

--Birde hesaptaki parayı çeksem bir dahada o hesapla alakalı hiçbir işlem yapmasam ilerde bana borç çıkarma ihtimalleri var mıdır ?

2 senedir 0 bakiye duruyo hesabım bi arkadaşım öğrenci belgesi götür daha almazlar demişti net cevap müşteri hizmetlerinden çıkar

6 aylık kullanım ucreti sanırsam

Evet 6 aylık kullanım ücreti diye geçiyor ,senede 2 kez alıyorlarmış.

---------- Spam Engelliyici 03:22 ---------- Önceki Mesaj 03:22 ----------

2 senedir 0 bakiye duruyo hesabım bi arkadaşım öğrenci belgesi götür daha almazlar demişti net cevap müşteri hizmetlerinden çıkar

Bazı bankalar öğrenci belgesi götürünce almıyorlar ama garanti de malesef öyle bir şey yok .

hesabı git kapat kapatmazsan eger ileride o bankaya işin düşerse toptan kesiyorlarmış bana öyle dedi arkadaş.

Hocam bildiğim kadarıyla bankada paran olmayınca senden hesap işletim ücreti almıyorlar.

Faal olarak kullanıyorsan düşük ücret gelen 2 adet faturayı otomatik ödeme talimatı vermek istediğini müş. hizmetlerine söyle. ve hesap işletim ücreti vermek istemediğini söyle. 12 ay kadar telefonda teyit veriyorsun. 2-3 ay hesapta sıfır para kalmaz ise ve faturalar ödenmezse.. Güzel sesli bir bayan arıyor ve garanti bankası bankacılık kurallarını ihlal ettiğinizden dolayı sizinle çalışmayı durdurmak zorundayız. Bu durumdan dolayı rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz diyor ve hesabını kapatıyorlar : )

Yani ya o parayı ödeyeceksin. ya fatura talimatı verip kurtulacaksın. yada hesabı gidip kapattıracaksın. herhangi bir ücret talep etmiyorlar.

Not Bu arada : email ilede dilekçe yazıp imzalayıp hesabımı kapattırmak istiyorum diye fax ve email atabilirsin. Dilekçeni sakla 3 ay sonra hesabın kapanmazsa dilekçeyi yolla hesabımı kapatmamışsınız size bu dilekçeyi yollamıştım. tarafıma herhangi bir borç çıkar veya ileride sorun olursa siz sorumlu sayılırsınız diye hemen kapanır : )

herhangi bir faturanızı otomatik odeme talimati verin kesmezler
173

2 adet fatura otomatik ödeme talimatı ver hesaba 6 ay düznli ödenirse faturalar o hesaptan bidaha almazlar işletim ücreti

Hesaba herhangi bir para girişinde hemen keser hesap işletim ücretini ve bunun geri iadesi OLMAZ, otomatik fatura talimatı ile bundan kurtula bilirsin, kredi kartı yıllık kullanım ücreti kesilmiş ise çağrı merkezini arayıp kapattırıcam filan deyip çemkirdiğinizde ya ücreti geri veriyorlar ya da para puan gibi sanal para veriyorlar bkz. chip para

Gecen yil hem hesap isletim ucretini hemde kredi karti ucretini biraz ugrasarak geri almistim.Geldik yine temmuz ayina gelde kredi karti ucretini geri almakla ugras simdi :D

veznedeki kızlar demişti
internet üzerinden vadeli hesap açın, vadesiz hesabınıza gelen parayı hemen kullanmayacaksanız direk vadeliye atın
vadeli hesaptan hiç bir şekilde para çekemiyoruz diye

hesabındaki parayı çek.banka kartını da çöpe at,hesaba bir daha kullanmayacaksan arkana bile bakma.kullanılmayan hesaplardan alamazlar.10yılda bir kullanılmayan hesaplarda kapatılıyordu herhalde.

Geçen sene 110tl'di bu sene 127tl olmuş 1 yıllık hesap işletim ücreti.
Hoba.
Fena zam yapmışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri