Onaylı Hesaplar 1 TL (Sürekli Stok Mevcut)
Onaysız Hesaplar: 65 Kuruş (Sipariş Üzerine)
Hepsi Kendi Sistemimizle Temiz Şekilde Açılır Bekletilir ve Sizlerin Kullanımına Sunulur
Tarafımca 3 Gün Garantilidir
Çekiliş Sayısına Ulaşılacak Miktarda (10000) Mail Satılınca Adminlerden Birisi Tarafından Çekiliş Yapılır Kazananlara Hediyeleri Verilir.
Hediyemizi Henüz Belirlemedim Sizlerin pm İle Vereceği Tavsiyelere Göre Hesaplı Çok Hediye ya da Pahalı Tek Bir Hediye Olarak Belirleyeceğim.
Daha Önce Satış Yaptık Gerekli Reflerim Aşşağıda Mevcuttur
Onaysız Hesaplar: 65 Kuruş (Sipariş Üzerine)
Hepsi Kendi Sistemimizle Temiz Şekilde Açılır Bekletilir ve Sizlerin Kullanımına Sunulur
Tarafımca 3 Gün Garantilidir
Çekiliş Sayısına Ulaşılacak Miktarda (10000) Mail Satılınca Adminlerden Birisi Tarafından Çekiliş Yapılır Kazananlara Hediyeleri Verilir.
Hediyemizi Henüz Belirlemedim Sizlerin pm İle Vereceği Tavsiyelere Göre Hesaplı Çok Hediye ya da Pahalı Tek Bir Hediye Olarak Belirleyeceğim.
Daha Önce Satış Yaptık Gerekli Reflerim Aşşağıda Mevcuttur
bol ve hayırlı satışlar. Guvenimiz tam mustafa abimize10 tane kanal icin pm attım
![]()
arkadasdan kanallari gayet saglamdir kapanan kanalim henuz olmadi.. hayirli satislar
Mustafa dürüst ve işinin hakkını veren bir arkadaştır. Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Hayırlı Satışlar..
Bu arada Forumda konu altlarında google reklamı çıkmaya başlamış Tıklayalım forum bize kazandırdı, Forumda kazansın
Bana on tane Life partner bağla yiğido![]()
Kanalları sorunsuzca teslim aldım, işini iyi yapan bir arkadaş.