★★★ [Garantili] Onaylı Kanal Satışı ★★★

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
1 hafta boyunca sipariş alamıyacagım kız arkasımın ameliyat olması gerekiyor biraz önce ögrendim bende ödemesini yapanlara ürünler zaten teslim edilmiştir.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] abi senin 100 onaysızı anca gelince tamamlayabilicem bir hafta yokum haberiniz olsun

Arkadaşlar herkese teşekkürler ilgi için ama yukarıda yazdıgım sebepden ötürü sadece cep telefonundan girebilicem en az 4 en fazla 7 gün yokum kısmet olursa yeni seçeneklerle yeni fiyatlarla karşınıza gelicem bu mesajı tekrar yazmamın sebebi bugün 7 arkadasın daha sipariş talebinde bulunmasıdır üzülerek kendilerinede belirttiğim gibi 10,07,2015 tarihine kadar malesef kanal açamıyorum tekrar ilgi gösteren herkese teşekkür bu arada büyük bir ihtimalle kanallarımın saglamlıgını tanıtmak için indirdiğim fiyatı dönüşte tekrar eski haline getirmek zorundayım zaten 1 hafta içerisinde bugün teslim ettiğim son siparişlerle birlikde 700e yakın kanal satmış oldum şükür daha hiç şikayet gelmedi 50 adet kanal çekilişle 7 adette ref ile kanal dagıttım hepiniz allaha emanet olun telden elimden geldiğince buralarda olucam :D

sipariş alımı açık Onaylı Bugünkü stok 20 diger 70 kanalımız satıldı ilgiye teşekkürler:)

20 adet onaylı kanal satın alınmıştır,hızlı hizmeti için kendisine teşekkür ediyorum.

usta gecen hafta 100 onaysız için anlaşmıştık onlardan sonra durdursaydın bari..:/

bizde söz bi kere sölenir:d:D sen kafanı yorma hocam gel ayarlarız sorun değil ama sadece sana söz verdiğim için oda bundan sonra devamı olmıcak yani birde skype eklersen iyi olur dosya teslimi için

eyv ekledim usta

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

90 hesab alındı arkadaşa tşk ederim...

20 kanal alındı. Deneyelim bakalım :) Bol kazançlar

Kanallar teslim alındı, satıcı gayet ilgili ve işini güzel yapıyor. Zamanında teslim etti.

Sipariş alımı açıktır
300 Adet Sipariş 1 gün erken tamamlandı:D Müşterimizin skypede olup teslim alması bekleniyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri