- Web sitesi
- www.kopekilan.com
Kendisiyle sürekli çalışıyorum kanallar çok sağlam. Stokları tüketin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ticareti gerçekten saygılı olarak kazanan insanlardan almak gerekir, bu arkadaştan almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Başka arkadaşların ekmeğine balta koyuyor, kendisi satış yapıyor...
Kardesim senden aylar once aldigim kanallara baktim halen saglamlar. En az kendime guvendigim kadar kendisine guvenirim. Kimseye zarari dokunmayan ustune rakiplerine bile sirlarini anlatan yardimi dokunan degerli bir kardesimizdir. Mail satiyoruz diye yorumumuzu eksik edicek degiliz Bol kazanclar![]()
yt iledemi ilgileniyorsun hocam
Size cevap dahi veremeyen bir insanın konusunu bu şekilde baltalamanız hoş mu resmen mahallenin dedikoducuları gibi arkasından konuşuyorsunuz siz bu yaptığınız şeyden sonra birde saygıdan bahsediyorsunuz madem bu kadar sorununuz var arkadaşla skype adresini konuda belirtmiş gidin orada halledin şu yaptığınız hareket kime yapılırsa yapılsın etik dışı ve terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Polemiğe girmeyeceğim konu sahibi ile aranızda olanlarda beni ilgilendirmez ama şu yaptığınız ilgilendiriyor malesef..yazık
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.