Gariplik var bu gün Bayram değilmi?

Arkadaşlar sabahtan beri sadece 1 çocuk tek geldi, bu gün normalde bayram değil mi ? Kültürel değerlerimizi kayıp mı ediyoruz?

Bize hiç gelmedi 1 tepsi baklava var dağıtamıyom şeker komasına giricem. Artık bu kültürde yok oluyor çocuk kaçırılmaları filan buna engel yok olması olağan dışı bişe değil dünya düzeni giderek kötüleşiyor. Eskidende insanlar kapıyı açık bırakırmış fakat şimdi dedektörle altın arıyolar ne yazık ki :mad:

burda konuşanlar kaç akrabasını arayıp bayramını kutladı ya da kaç komşusuna bayramlaşmaya gitti acaba.

yeni yetişen nesile atıp tutmak kolay. hiç düşündünüz mü acaba siz de sizden önceki nesle benzeri duyguları yaşattım mı acaba diye.

dünya değişiyor, değişen dünyada da bazı şeyler yok oluyor son derece normal.

Harçlıkları yatırırdık torpile, kapı kapı dolaşırdık bugün ne ses duydum ne de birşey sonuç olarak yobazlaşıyoruz.

Bence bayramların yaz ayına denk gelmesi bizim bu şekilde düşünmemize sebep oluyor :)

Hava sıcak çoğu ailenin altında arabada var herkes bi tatil fırsatı bekliyor değerlendirmek için haliyle bayram tatili herkes için fırsat :) ramazan ayı kış aylarına denk gelsin ozaman görün siz eski bayramları nasıl hatırlatıyor :D

şurada şikayet edenlerin çoğu bile bu mübarek günde burada takılmış kalmışken bunu sorgulamak çok saçma.

elime bi poşet alırdım kapı kapı gezerdim beğenmediğim şekeri evin salonuna atar kaçardım topladığım şekerleri kurban bayramı için eve koyardım kurban bayramında şeker almazdık bazende kapısı açık olan evlere sessizce girip tepside sigara paketini alıp kaçardık hey gidi günler :)

Bayram sabahı evde laptoptan okey oynayan akrabamı bilirim. Hepsi teknoloji ile alakalı. Bizi esir alıyor. Neden forumdayız şu an? Burada olmamamız gerekiyor şu anda dışarıda bir akrabamızda yada televizyon başında günü ailemizle geçirmemiz gerekiyor ama biz buradayız hala bir şeyleri kovalıyoruz çünkü kendimizi durduramıyoruz.

Bayramda Seker toplayan 3 cocugun öldürulmesi sonunda aileler guvensiz hissettiklerinden boyle seylere izin vermiyorlar

Katılıyorum.Annem bugün sırf bu olay yüzünden küçük kardeşimi şeker toplamaya göndermedi bize ise 2 kez çocuk geldi sadece bi 6-7 yıl öncesini hatırlarım da kapı hiç susmazdı

Paranın her geçen gün değer kazandığı bir dünyada yaşıyoruz bence normal bu durum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri