Gariplik var bu gün Bayram değilmi?

Bizim buralarda coluk cocuk cok sürekl gelip para istiyoralr seker begenmiyorlar yani aynı eski haman eski tas devam belkide sizin bulundugunuz yerler büyüksehirdir o yüzden olabilir.

Super abi ya ...

Butun degerler yititriliyor yavas yavas maalesef ....

Sen ac kapiyi abi bende geliyorum ne seker ne para bir iki kategori ver yeter :p

Iyi Bayramlar

Bizde de aynı durum var çoçuklar ellerine telefonları almış dışarıda fotoğraf çekiliyorlar.Şeker toplama işi bitmiş bundan sonra dahada devam etmez.

Bugun topu topu 2 saat evden uzaklaştım bayramlaşmak için onun dısında hep evdeydım bizede hiç cocuk gelmedı şeker toplamak için Gerçekten çok üzücü bir durum Ben çocuk ıken bizim köy ve bizden uzak 2 köye şeker toplamaya gıdıyordum

o kadar çikolata,tatlı,ikramlık yine bana kaldı :(
sonra bu göbek neden çıkıyor.

Normal değil mi arkadaşlar? çocukları bırak kendi hayatlarımız bile bu ülkede tehlike altında.. biriyle omzun çarpışsa bırak kavga etmeyi en kötü bıçak çeker ya da belindeki silahı çıkartır vurur.. Hırsızı, tacizcisi, çocuk taciri bir ton suçlu var ülkede kendi hayatımızdan endişe ederken çocuklar böyle işlere sokulur mu? Çocuğumuz yanımızdayken bile başkasının dokunmasını, sevmesini istemiyoruz o kadar güvensiziz birbirimize karşı.. Hayat şartları değişiyor geriye dönmesi imkansız. Teknolojiden hiç bahsetmiyorum bile bu durumlara gelmemizin en büyük nedeni.. :) hayırlı bayramlar

Bende göndermem yavrumu elin eline niye gönderiyim bu devirde

Kırsal kesimlerde aşırı nüfusun olmadığı yerlerde cocuklar yinede topluyorlar ama katip in dediği gibi zaman çok daha kötüleşti ben çocuğumu bırak şeker toplamaya kapının önünde oynarken endişe içinde oluyorum İstanbul da hayat böle maalesef

Gelen çocuklara birer kanal verin gönderin. :D
Ben çocukken tüm izmiri dolaşır öpülmedik el bırakmazdım. Sonra tüm paramı fuara gider kamikazeye yatırırdım.
onaylı verelim onlada uğraşmasınlar :D vallahi ya eski bayramları özledik ben de malatyadayım geçen sene bile 5-10 çocuk gelirdi bu bayram 1-2 çocuk zor geldi inş düzelir bu durum ya kültürümüzden uzaklaşıyoruz gittikçe :mad:

5 yasindaki yigenim ayni seyi soyledi oglen b7gun bayramn degilmi dayi dedi

bayramların hiç tadı kalmamış. ne gelen var ne giden. çocukta yok

26 ıma girdim ama hala ailede kücük oldugumdan ben geziyorum tüm akrabaları :) siz evde oturun cocuklar gelmiyo diyin siz gidiyormusunuz büyüklerinizede konusuyorsunuz kimse gelmiyor diye

İzmir Karşıyaka'da askerim. Ramazan zaten yoktu bayram hiç yok :) Memleketimin gözünü seveyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri